Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 30.07.23 09:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nová M2 versus Cayman GTS 4.0 - CAR Magazine
To je pravda. Ale ten zadek mě až tak nevadí a ten předek by se dal nějak upravit. Třeba do nasávacích otvorů po stranách nárazníku bych přidal nějaká pěkná, kulatá driving lights, čímž by se narušila jejich čtveratost.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Nahoře s ledvinkama je to složitější, ale dalo by se to snad pořešit černým polepem, kterým by se některé části "zakulatily". No, chtělo by se s tím trochu "pohrát".... ;-) -
pradeda777 28.07.23 11:58
« Re: Nová M2 versus Cayman GTS 4.0 - CAR Magazine
Freddie přesně. Kdyby neměla M2 ten "znásilněný" předek, tak už stojí (a sbírá prach u mě v garáži.... ;-) ). (Nechápu, jak mohlo vedení něco takového podepsat. Asi byli všichni moc ožralí a nebo se na předek ani nepodívali....) S boku a zezadu totiž M2 vypadá moc dobře. Plus má manuál a adaptivní podvozek, což je přesně to, co by pro mě "doktor naordinoval".
[odkaz]
[odkaz] -
woody-alien 28.07.23 10:14
« Re: Re: Re: Nová M2 versus Cayman GTS 4.0 - CAR Magazine
Leg to vystihl, to je pravda....mně zase při pohledu na M2 naskočily vzpomínky na dobu, kdy si klucí v garáži s laminovací soupravou tunili svoje bazarový Fabie 1. Co nejjednodušší tvary a příšernej výsledek. -
Leg 28.07.23 09:21
Veru, ani jedno som nejazdil (a M2 som ani naživo nevidel), ale neviem si predstaviť dôvod, prečo by som mal uprednostniť M2 pred GTS.
Bezrámové obličky vyzerajú ako ústa deda bez protézy a zvyšok bodykitu radšej nekomentujem. A že je o cca 50 kg ťažšie ako podobne výkonné Chevy Camaro už vôbec nie. -
iudex 28.07.23 08:36
Ad dizajn M2: webpaja sa po vzhliadnutí M2 naživo vyjadril, že je až nepochopiteľné, o koľko je krajšia M240i oproti M2. Proste M2 je škaredá, punktum.To, že jazdí skvele nikto nespochybňuje, všetky testy chvália, ale proste kupé by malo aj dobre vyzerať a to M2 nerobí. -
Thomasino 28.07.23 00:09
« Nová M2 versus Cayman GTS 4.0 - CAR Magazine
Závěr srovnání nové M2 s Caymanem GTS 4.0 od CAR Magazine B Najdou se samozřejmě i pozitiva pro M2 jako větší prostornost a zadní sedačky, modernější interiér (pro mnohé možná až moc na sportovní auto), menší hluk od kol, prostě vhodnější jako dailycar. Mezigeneračně je tam posun směrem ke GéTéčku. Porsche Cayman GTS 4.0 má lepší řízení, lepší motor i zvuk, lepší manuální převodovku (ikdyž poskládanou na dlouhé převody), také poměr výkon/váha má lepší díky o 300 kg nižší váze, ikdyž má o 50 koní méně: [odkaz]
A ještě zajímavé srovnání TopGearu nové M2 s 1M Coupé a Caymanem GT4: [odkaz]
-
pradeda777 24.07.23 13:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Tož nové není, ale je chválihodné, že bude..... :-!
[odkaz] ...hezká kola...
Jinak....okurková sezóna v plném proudu??? -
pradeda777 22.07.23 13:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Dobrý článek, i když jsem se při jeho čtení cítil jako na pohřbu..... ;-\
[odkaz] -
pradeda777 16.07.23 14:13
tms...ok. Půlka září už není až tak daleko. A co ty chlebíčky? Budou? ;-) >:D >:-[]
Tož na tom M2 mě přepinač režimů spletl, protože já mám ten samý přepinač a v tom samém místě na M140i a slouží k nastavení tuhosti podvozku. Ale já tušil, že v tom bude nějaký "chyták"... ;-) Protože jsem si trochu pamatoval, že když pak později představili M2 CS, tak se zdůrazňovalo, že jako jediné M2 má také adaptivní podvozek. :-!

Prasynovec v akci tento víkend...
[odkaz]
Děkujeme Edda Cup - nezávislé závody do vrchu za perfektní závody
Dnes znovu 2.misto H