Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
šmoula nešika 24.11.15 21:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?
„Marťa Ozimek (Miroslav Donutil) je zkušený manažer, absolutní špička v nebezpečném umění softwarové extrakce: odstranění nedokonalostí motoru při zkouškách, kdy je řídicí jednotka nejzranitelnější. Ozimkova vzácná schopnost z něj učinila vyhledávaného hráče v zákeřném světě korporátní šmeliny, ale také z něj udělala sabotéra a stála ho všechno, co kdy miloval...“
>:D -
white label 24.11.15 20:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?
w-a
Určitě, vwůbec celé auto vypadá i naživo lépe ne ve skutečnosti, podvwodníci jedni...
Teď mě napadlo jestli jsme taky náhodou neplatili víc, než bylo ve skutečnosti na faktuře..., já už jim prostě nemůžu věřit vůbec nic. >:-[]
P.S. Tady je s letní pneu (pohled shora)"
[odkaz] -
woody-alien 24.11.15 20:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?
wl: Hezký....aspoň zdánlivě. Něco mi říká, že ta kola s ďábelským logem (666 hadr) mají v sobě software, co pozná focení, a na fotce pak vypadají líp než v reálu. 8-s >:D ;-)
PS: To samý dnešní vyjížďka s GTI-P. Odpoledne se vyjasnilo a Golfík určitě poznal, že se chci projet a zcela falešně mě hezky povozil. :-) Btw: Snížená adheze studené (i když suché) silnice a letních pneu má taky něco do sebe...když se to nepřežene. ;-) -
Thomasino 21.11.15 14:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?
Tak infotainment je sice celkem povedený, ale mě bohužel v mém novém Golfu SV zlobí :-O
Občas nenaběhne obraz, ale rádio hraje, přepínání na MP3 také. A už dvakrát se mě stalo, že rádio nešlo vypnout. Ani po zamknutí auta, ani nereagovalo na ruční vypnutí. Včera jsem to po 4 pokusech vzdal, včetně nastartování a vypnutí motoru, nechal jsem rádio hodinu běžet, než jsem zase jel pryč 8-s Pak už šlo zase vypnout, ale raději jsem ho ručně vypnul před koncem cesty.
Jinak gratulace k novému autu v rodině, nevšední vozidlo, ikdyž já na ty různé béžové a světle hnědé moc nejsem, spíše bych volil tu oranžovou. Ale to je vždy věcí osobních preferencí. Kola třeba vypadají moc pěkně! -
Covenant 19.11.15 21:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?
white label
To by bylo dilema....záleží kde bych v tem moment bydlel, pokud v přecpaném městě tak DSG...naopak když jezdím Jižní Čechy od Humpolce až po Budějovice je to pohoda i když je provoz... odsýpá to, tam zase manuál ;-) -
Covenant 19.11.15 20:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?
white label
Gratuluju k výběru a moc pěkné barvě ;-) ....s těmi koly to sedí jak prde* na hrnec :yes:
PS:Dnes jsem musel absolvovat dvakrát cestu Kelč-Rožnov a můžu říct, že do Cupry manuál, ale do auta na denní ježdění zlaté DSG...to courání když to někdo zašpuntuje na 60-70km je na...
-
white label 19.11.15 17:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?
BW - Dík, tady je minitest slabší benzínové verze v oranžové metle s detaily kol.
Píšou tam (mimo jiné) že při faceliftu hodně zapracovali na snížení hlučnosti i na infotainmentu.
[odkaz] -
white label 19.11.15 16:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?
iudex
Ano, robí to nečekaně hodně velký rozdíl, i taková ORS je i na základních 17" (225/45) proti CrossPolu tvrdá "jako kámen" (a to má vzadu víceprvek). :-O
Samotného mě to "ohromilo", prodejkyně mi sice tvrdila, že už před faceliftem byl podvozek CrossPola (sériově na 17") komfortně naladěn, ale bral jsem to s rezervou (chce prodat) a měl z toho trochu strach. Ukázalo se, že naprosto zbytečně.
Dnes výrobci (pokud chtějí) umí (zvlášť u nesportovně zaměřených verzí) eliminovat i hodně nízký profil. Když jsem jel naposledy s novým Allroadem BiTDI na 20" kolech, taky jsem nechápal, i když tam je vzduchový podvozek.
Ten tady samozřejmě není, ale vzhledem k rozměru pneu, pocitově skoro jako by byl. -
AUDIRS6 19.11.15 12:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?
Pripajacka ku gratulacii ;-) :yes:
Vidim, ze ten "allroad style" mate v rodine pevne zakoreneny :-) :yes: -
iudex 19.11.15 11:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?
Takisto gratulácia (Tvojej mame) k novému autu; pekné autíčko pre dôchodkyňu. :-)
Akurát ma prekvapuje to Tvoje hodnotenie komfortu; minule si sa tu vyjadroval o Pole GTI na rovnakých pneu (215/40 R17) ako o hardcore nevhodnom do mesta a teraz Polo na tých istých gumách hodnotíš ako pohodlné. To ten zdvihnutý podvozok (ergo dlhšie pružiny/tlmiče) robí tak veľký rozdiel, že už nízkoprofiláče nevadia? -
white label 19.11.15 10:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?
Díky. Nedá se nic dělat, prostě máme auto od "podvodníků", vrána k vráně sedá... >:D >:-[]

Foto jsem nazval Bayern 1 - Die beste Reihensechszylinder Musik aus Bayern. >:D [odkaz]