Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 10 Reagovat !

foto boost-

boost. 24.11.15  23:06

« Re: PŘIHLAŠUJI

Tak ok, zkusím to taky. :*)

Foto jsem nazval Bayern 1 - Die beste Reihensechszylinder Musik aus Bayern. >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 24.11.15  21:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?

„Marťa Ozimek (Miroslav Donutil) je zkušený manažer, absolutní špička v nebezpečném umění softwarové extrakce: odstranění nedokonalostí motoru při zkouškách, kdy je řídicí jednotka nejzranitelnější. Ozimkova vzácná schopnost z něj učinila vyhledávaného hráče v zákeřném světě korporátní šmeliny, ale také z něj udělala sabotéra a stála ho všechno, co kdy miloval...“
    >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.11.15  20:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?

w-a
    Určitě, vwůbec celé auto vypadá i naživo lépe ne ve skutečnosti, podvwodníci jedni...
    Teď mě napadlo jestli jsme taky náhodou neplatili víc, než bylo ve skutečnosti na faktuře..., já už jim prostě nemůžu věřit vůbec nic. >:-[]

P.S. Tady je s letní pneu (pohled shora)"
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.11.15  20:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?

wl: Hezký....aspoň zdánlivě. Něco mi říká, že ta kola s ďábelským logem (666 hadr) mají v sobě software, co pozná focení, a na fotce pak vypadají líp než v reálu. 8-s >:D ;-)

PS: To samý dnešní vyjížďka s GTI-P. Odpoledne se vyjasnilo a Golfík určitě poznal, že se chci projet a zcela falešně mě hezky povozil. :-) Btw: Snížená adheze studené (i když suché) silnice a letních pneu má taky něco do sebe...když se to nepřežene. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.11.15  19:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?

Vitěz "výběrového řízení" na zimní 16"ky na CrossPolo:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.11.15  18:42

« Re: PŘIHLAŠUJI

Škoda, že nemohu zrecyklovat některou ze svých dvou předchozích fotek. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto old-school-rska

old.school.rska 24.11.15  18:19

« PŘIHLAŠUJI

Zdravím chlapci, přihlašuji svou soutěžní fotografii :-) Hezký večer

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.11.15  14:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?

Tak infotainment je sice celkem povedený, ale mě bohužel v mém novém Golfu SV zlobí :-O
    Občas nenaběhne obraz, ale rádio hraje, přepínání na MP3 také. A už dvakrát se mě stalo, že rádio nešlo vypnout. Ani po zamknutí auta, ani nereagovalo na ruční vypnutí. Včera jsem to po 4 pokusech vzdal, včetně nastartování a vypnutí motoru, nechal jsem rádio hodinu běžet, než jsem zase jel pryč 8-s Pak už šlo zase vypnout, ale raději jsem ho ručně vypnul před koncem cesty.
    Jinak gratulace k novému autu v rodině, nevšední vozidlo, ikdyž já na ty různé béžové a světle hnědé moc nejsem, spíše bych volil tu oranžovou. Ale to je vždy věcí osobních preferencí. Kola třeba vypadají moc pěkně!
  • 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 20.11.15  16:24

« Fotos

Tak jak jste na tom s focením? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 19.11.15  21:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?

white label

To by bylo dilema....záleží kde bych v tem moment bydlel, pokud v přecpaném městě tak DSG...naopak když jezdím Jižní Čechy od Humpolce až po Budějovice je to pohoda i když je provoz... odsýpá to, tam zase manuál ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.11.15  21:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?

Cov
    A co vzít do Cupry na denní ježdění? >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 19.11.15  20:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?

white label

Gratuluju k výběru a moc pěkné barvě ;-) ....s těmi koly to sedí jak prde* na hrnec :yes:

PS:Dnes jsem musel absolvovat dvakrát cestu Kelč-Rožnov a můžu říct, že do Cupry manuál, ale do auta na denní ježdění zlaté DSG...to courání když to někdo zašpuntuje na 60-70km je na...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.11.15  17:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?

BW - Dík, tady je minitest slabší benzínové verze v oranžové metle s detaily kol.
    Píšou tam (mimo jiné) že při faceliftu hodně zapracovali na snížení hlučnosti i na infotainmentu.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 19.11.15  17:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?

wl tak to je veľmi pekný kúsok a za kolesá :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.11.15  16:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?

>:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.11.15  16:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?

iudex
    Ano, robí to nečekaně hodně velký rozdíl, i taková ORS je i na základních 17" (225/45) proti CrossPolu tvrdá "jako kámen" (a to má vzadu víceprvek). :-O
    Samotného mě to "ohromilo", prodejkyně mi sice tvrdila, že už před faceliftem byl podvozek CrossPola (sériově na 17") komfortně naladěn, ale bral jsem to s rezervou (chce prodat) a měl z toho trochu strach. Ukázalo se, že naprosto zbytečně.
    Dnes výrobci (pokud chtějí) umí (zvlášť u nesportovně zaměřených verzí) eliminovat i hodně nízký profil. Když jsem jel naposledy s novým Allroadem BiTDI na 20" kolech, taky jsem nechápal, i když tam je vzduchový podvozek.
    Ten tady samozřejmě není, ale vzhledem k rozměru pneu, pocitově skoro jako by byl.
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 19.11.15  12:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?

Pripajacka ku gratulacii ;-) :yes:
    Vidim, ze ten "allroad style" mate v rodine pevne zakoreneny :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.11.15  11:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?

Takisto gratulácia (Tvojej mame) k novému autu; pekné autíčko pre dôchodkyňu. :-)
    Akurát ma prekvapuje to Tvoje hodnotenie komfortu; minule si sa tu vyjadroval o Pole GTI na rovnakých pneu (215/40 R17) ako o hardcore nevhodnom do mesta a teraz Polo na tých istých gumách hodnotíš ako pohodlné. To ten zdvihnutý podvozok (ergo dlhšie pružiny/tlmiče) robí tak veľký rozdiel, že už nízkoprofiláče nevadia?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 19.11.15  10:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?

Nj, to je vlastně pravda. Aniž bych chtěl rIPAt. >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.11.15  10:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?

Díky. Nedá se nic dělat, prostě máme auto od "podvodníků", vrána k vráně sedá... >:D >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…