Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
old.school.rska 25.11.15 12:59
« Re: Re: Re: PŘIHLAŠUJI
Ahoj. Nejakou tu chvilku delam DJe, takze bych Ti chtel dat radu. Mam perfektnu zkusenosti se znackou AudioTechnika, ale to je mimo Tvuj rozsah penez. Co se tyce Tvych pozadavku tak bych kazdopadne doporucil Sennheiser CX-300 ;) HLAVNE NE KOSS -
iudex 25.11.15 08:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: PŘIHLAŠUJI
Ad sluchátka: vy mladší si už zrejme nepamätáte toto: [odkaz] :-) V tej dobe som ešte nahrával hudbu na kazety z rádia a nadával na všetkých dídžejov, ktorí kecali do pesničky. >:D
U nás doma momentálne fičí bluetooth reprák, deti si pustia na mobile youtube a ja nútene počúvam všelijaké veselosti typu Jenifer Lopez.
Naopak do auta som si aktuálne stiahol audioknihu a počúvam aktuálne The Martian (práve je v kinách film natočený na podklade tej knihy). -
boost. 25.11.15 02:49
« Re: Re: Re: Re: Re: PŘIHLAŠUJI
Taky mi nepřijdou, že by byly extra comfy... Tento model se zdá býti podobný tomu, co jsem používal: [odkaz]
Já osobně sluchátka používám z 97,3% jen venku - když jdu pešo nebo sedím nas.anej v socce, a tam se špunty fakt hodí.
Od Apple ti sluchátka vydrží dlouho, a teď jsem koukal, že stojí pod čtyři kila. Tak jestli jsou pro tebe "vzorem", nepřemýšlel bych dlouho. Aji balení mají pěkný...
Tohle je subjektivní, každej má jiný preference, jinej přístroj, sluch atd., takže za mě jasně - neřeš to tolik.
;-) -
šmoula nešika 25.11.15 01:37
« Re: Re: Re: Re: PŘIHLAŠUJI
Díky :-)
Četl jsem na Kossy hodně chvály, ale strkat si do ucha molitanový kuželky (komolé) se mi zrovna 2x nechce, navíc sluchátka používám i venku, kde jsou bubenické špunty trochu sebevražda.
Originál jablečná sluchátka jsem právě že zkoušel a musím je pochválit, jsou pro mě vzor. Trochu kloužou, ale prostě pecky s rezonujícím prvkem, bočním sluchátkem a perfektním zpracováním fungují skvěle, aniž by sis je musel strkat až do "morku mozku". Jenže jak říkáš, leccos fajnovějšího je tam bez jablečného user-friendlování dost samoúčelné. Možná se ale už zbavím staršího Samsungu, kde je mechanika i software v agonii (prostě... Samsungácký Android bída bída - omluvou jen, že to zvládne pád na zem i bez koženého županu), a vydědím iPhone "od babičky z reklamy", pak by to stálo za zvážení. :-) -
boost. 24.11.15 23:34
« Re: Re: Re: PŘIHLAŠUJI
šn
To jsou Apple Earpods; vloni jsem ztratil špunt od svých pecek Koss a jelikož bez hudby nevydržím, vzal jsem tyhle, které byly v balení k iPhonu 5s. Jako sluchátka, která dostaneš k telefonu OK, jinak bych si je nikdy nekoupil. Jsem zvyklý na pecky, které tlumí vnější ruchy, a tak se s nimi nemůžu sžít, nicméně jsem se ke koupi nových ještě nedokopal. Další nevýhodou je, že ovládání hudby a hovorů u jiných značek než Apple nefunguje; mikrofon jde a je příjemný ho mít.
Ty starý "kossáky" byly dobrý a asi půjdu do stejnýho brandu. Víc ti neporadím, hele. ;-) -
šmoula nešika 24.11.15 23:15
« Re: Re: PŘIHLAŠUJI
pS: Co používáš za sluchátka? :-) Řeším takové dilema... mám vyhrazený litr a chtěl bych takové, které hrají kvalitně v celém rozsahu, těsní do okolí, ale z okolí něco propustí, mají dostatečně dlouhý kabel a jsou peckové nebo špuntové s bočním vývodem. Plus je i elkový konektor a kvalitní bužírka na kabelu (kvůli spolehlivosti samozřejmě). Jelikož se mi nedaří hledat nějaké jedny trochu lepší (právě bych bral doporučení, jestli taková třída je či zda by nešly sehnat nějaké z příslušenství k mobilu), tak se na to asi vyprdnu a koupím jedny levné Philipsky (spešl špunt) a jedny JVC (pidi pecka), co mě právě na tom káblu/konektoru po letech zradily. Za případné rady děkuju :-) -
šmoula nešika 24.11.15 21:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?
„Marťa Ozimek (Miroslav Donutil) je zkušený manažer, absolutní špička v nebezpečném umění softwarové extrakce: odstranění nedokonalostí motoru při zkouškách, kdy je řídicí jednotka nejzranitelnější. Ozimkova vzácná schopnost z něj učinila vyhledávaného hráče v zákeřném světě korporátní šmeliny, ale také z něj udělala sabotéra a stála ho všechno, co kdy miloval...“
>:D -
white label 24.11.15 20:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?
w-a
Určitě, vwůbec celé auto vypadá i naživo lépe ne ve skutečnosti, podvwodníci jedni...
Teď mě napadlo jestli jsme taky náhodou neplatili víc, než bylo ve skutečnosti na faktuře..., já už jim prostě nemůžu věřit vůbec nic. >:-[]
P.S. Tady je s letní pneu (pohled shora)"
[odkaz] -
woody-alien 24.11.15 20:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?
wl: Hezký....aspoň zdánlivě. Něco mi říká, že ta kola s ďábelským logem (666 hadr) mají v sobě software, co pozná focení, a na fotce pak vypadají líp než v reálu. 8-s >:D ;-)
PS: To samý dnešní vyjížďka s GTI-P. Odpoledne se vyjasnilo a Golfík určitě poznal, že se chci projet a zcela falešně mě hezky povozil. :-) Btw: Snížená adheze studené (i když suché) silnice a letních pneu má taky něco do sebe...když se to nepřežene. ;-) -
Thomasino 21.11.15 14:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?
Tak infotainment je sice celkem povedený, ale mě bohužel v mém novém Golfu SV zlobí :-O
Občas nenaběhne obraz, ale rádio hraje, přepínání na MP3 také. A už dvakrát se mě stalo, že rádio nešlo vypnout. Ani po zamknutí auta, ani nereagovalo na ruční vypnutí. Včera jsem to po 4 pokusech vzdal, včetně nastartování a vypnutí motoru, nechal jsem rádio hodinu běžet, než jsem zase jel pryč 8-s Pak už šlo zase vypnout, ale raději jsem ho ručně vypnul před koncem cesty.
Jinak gratulace k novému autu v rodině, nevšední vozidlo, ikdyž já na ty různé béžové a světle hnědé moc nejsem, spíše bych volil tu oranžovou. Ale to je vždy věcí osobních preferencí. Kola třeba vypadají moc pěkně! -
Covenant 19.11.15 21:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?
white label
To by bylo dilema....záleží kde bych v tem moment bydlel, pokud v přecpaném městě tak DSG...naopak když jezdím Jižní Čechy od Humpolce až po Budějovice je to pohoda i když je provoz... odsýpá to, tam zase manuál ;-) -
Covenant 19.11.15 20:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Denní svícení - ráj nebo peklo ?
white label
Gratuluju k výběru a moc pěkné barvě ;-) ....s těmi koly to sedí jak prde* na hrnec :yes:
PS:Dnes jsem musel absolvovat dvakrát cestu Kelč-Rožnov a můžu říct, že do Cupry manuál, ale do auta na denní ježdění zlaté DSG...to courání když to někdo zašpuntuje na 60-70km je na...