boost. 28.11.15 01:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: evo test GTI Clubsport
iudex
Chtělo by to jednoho řidiče a stejně obutí. Na press eventu měly GTI Michelin PSC2 a ty R z výroby nemá. Podle mě by byl R o chlup rychlejší. Záleželo by asi taky na okruhu; z pomalejších, ostřejších zatáček by mohl mít GR výhodu kvůli čtyřkolce.
wl
Něco takového půjde určitě postavit. Po světě jezdí několik předchozích jedniček s bodykitem z 1 M (i kabrio) a spousty dalšími komponenty z 1M - tudíž z M3. I S65 V8. Jedno kupé v USA má pod kapotou dokonce motor převrtaný firmou Dinan na 4,4 litru.
M2 bude ten samý příběh. Do jaké míry, to řekne časem ETK. :-)
Při představě F21 s bodykitem M2 mi hlavou problesklo Z3 M kupé alias Clown Shoe. Sakra, to by vůbec nemuselo vypadat špatně! -
white label 27.11.15 11:26
« Re: Re: Re: Re: Re: evo test GTI Clubsport
Tady je motoricky docela extrémní koncept od ACS:
Musím říct, že třídveřový hb ve stylu SB je podle mě teď (po faceliftu) designově nejpovedenější karoserie řady 1er/2er. Jediné, co vypadalo před face lépe, byly zadní lampy.
Škoda, že není M2 i v této méně klasické, ale o to více "sexy" karosářské variantě.
Jo a pokud se to u bílého auta naopak přežene s bílou (komplet včetně masky apod.), tak je to albín, nebo sněhulák. ;-) -
iudex 27.11.15 08:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: evo test GTI Clubsport
Clubsport vyzerá fakt dobre, ako vizuálne, tak aj jazdnými vlastnosťami.
Inak na tej jazdnej prezentácii sa zúčastnilo viac redakcií, článok je o tom aj na Autoexpresse, kde boli z neho pomerne nadšení : [odkaz]
Podľa AE je Clubsport na okruhu rýchlejší, ako výkonnejší Golf R (čomu sa dá v pohode veriť, keď na suchom okruhu 4motion nepredstavuje žiadnu výhodu, naopak pridáva zbytočné kilá, čo nevyváži ani vyšší výkon). Toto onboard video, ako CS naháňa R to v zásade potvrdzuje: [odkaz]
A tu je video zo zrýchlenia z 0 na 180: [odkaz]
Skrátka pre mňa ako človeka nežijúceho v Beskydoch je CS lepším hothečom, ako R.
white label 27.11.15 00:45
« Re: Re: Re: Re: Re: evo test GTI Clubsport
Černá střecha (i zrcátka) musí být v lesku, v matu je to naopak průser, vypadá to hrozně lacině, někdy až komicky, jako plastová imitace "střešní koženky" ze 70 let. >:-[]
P.S. Myslím ty reklamy na užitkové Fordy, které běží před tím videem cos tu dal na GTI Clubsport. Jsou v angličtině s českými titulky. -
boost. 26.11.15 23:38
« Re: Re: Re: Re: evo test GTI Clubsport
Tak tak. Já viděl na BMW fórech bílou E92 s matně černou střechou, klikami a víčkem nádrže. Prostě nepochopíš... >:D
Měl jsem ti vycvaknout pěkný MkV Golf GTI STI. Modrá barva, komplet předek GTI, kapota ve fóliovém karbonu a zlaté šestnácky (myslím ze starších Audi). Fakt, člověk potká v ČR opravdu zajímavé povozy.
Jestli máš na mysli TV reklamu, tak nemám absolutně ponětí (televizor kúkám velmi sporadicky). -
white label 26.11.15 23:11
« Re: Re: Re: evo test GTI Clubsport
To každopádně, stačí přidat černou kapotu, nebo komplet zadní liché dveře a dalmatin je na světě. 8-s
Ono nic se nemá přehánět, ani s bílou, ani s černou, ani s "barvami"...
P.S. Zajímavá je ta reklamní kampaň Fordu, dokonce jim tam k tomu jedou automaticky i české titulky.
>:-[] -
white label 26.11.15 22:31
« Re: evo test GTI Clubsport
pM
Kde ho vzali, na německých stránkách VW zatím pořád nic a oni už si ho klidně prohání po ringu. Ty 19"ky z eRka jsou OK. Nějakou podobnou verzi by potřeboval i GR, když už ty plány na GR420 zřejmě padly.
Konečně má nějaký (bílý) GGTI černou střechu a černá zrcátka, i když až 8 let po mém bílém GTI.
Já jsem jim to při předávání říkal už tenkrát, ale že si dali na čase. >:D ;-) -
kubass11111 25.11.15 20:59
« Re: Re: Re: Prihlasujem sa
No, tak na poslední chvíli přihlašuju i svou, už sem se tady pár měsíců neukázal, Fiat stále nedodělán, a svou fotku považuju jako nouzovku, chtěl sem nafotit něco s hydropneumatickym podvozkem, ale nějak mi to nevyšlo, takže ikdyž to nepovažuju za největší fičuru svojeho auta tak přihlašuju totok, a proč? No, protože se mi ty obrysovky v noci prostě strašně líbí :-). (je to origo, žádnej tůnink)