Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.11.15  07:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: evo test GTI Clubsport

pS: aj eRko bolo na Cupoch, viď popis pod videom. takže na rovnakých gumách je Clubsport viditeľne rýchlejší a píšu to ako Pistonheads, tak aj Autoexpress.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 28.11.15  01:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: evo test GTI Clubsport

iudex
    Chtělo by to jednoho řidiče a stejně obutí. Na press eventu měly GTI Michelin PSC2 a ty R z výroby nemá. Podle mě by byl R o chlup rychlejší. Záleželo by asi taky na okruhu; z pomalejších, ostřejších zatáček by mohl mít GR výhodu kvůli čtyřkolce.

wl
    Něco takového půjde určitě postavit. Po světě jezdí několik předchozích jedniček s bodykitem z 1 M (i kabrio) a spousty dalšími komponenty z 1M - tudíž z M3. I S65 V8. Jedno kupé v USA má pod kapotou dokonce motor převrtaný firmou Dinan na 4,4 litru.

M2 bude ten samý příběh. Do jaké míry, to řekne časem ETK. :-)

Při představě F21 s bodykitem M2 mi hlavou problesklo Z3 M kupé alias Clown Shoe. Sakra, to by vůbec nemuselo vypadat špatně!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.11.15  23:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: evo test GTI Clubsport

Vše nejlepší, woody:
    [odkaz]
    >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.11.15  11:26

« Re: Re: Re: Re: Re: evo test GTI Clubsport

Tady je motoricky docela extrémní koncept od ACS:
    [odkaz]
    Musím říct, že třídveřový hb ve stylu SB je podle mě teď (po faceliftu) designově nejpovedenější karoserie řady 1er/2er. Jediné, co vypadalo před face lépe, byly zadní lampy.
    Škoda, že není M2 i v této méně klasické, ale o to více "sexy" karosářské variantě.

Jo a pokud se to u bílého auta naopak přežene s bílou (komplet včetně masky apod.), tak je to albín, nebo sněhulák. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.11.15  08:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: evo test GTI Clubsport

Clubsport vyzerá fakt dobre, ako vizuálne, tak aj jazdnými vlastnosťami.
    Inak na tej jazdnej prezentácii sa zúčastnilo viac redakcií, článok je o tom aj na Autoexpresse, kde boli z neho pomerne nadšení : [odkaz]
    Podľa AE je Clubsport na okruhu rýchlejší, ako výkonnejší Golf R (čomu sa dá v pohode veriť, keď na suchom okruhu 4motion nepredstavuje žiadnu výhodu, naopak pridáva zbytočné kilá, čo nevyváži ani vyšší výkon). Toto onboard video, ako CS naháňa R to v zásade potvrdzuje: [odkaz]
    A tu je video zo zrýchlenia z 0 na 180: [odkaz]
    Skrátka pre mňa ako človeka nežijúceho v Beskydoch je CS lepším hothečom, ako R.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.11.15  00:45

« Re: Re: Re: Re: Re: evo test GTI Clubsport

Černá střecha (i zrcátka) musí být v lesku, v matu je to naopak průser, vypadá to hrozně lacině, někdy až komicky, jako plastová imitace "střešní koženky" ze 70 let. >:-[]

P.S. Myslím ty reklamy na užitkové Fordy, které běží před tím videem cos tu dal na GTI Clubsport. Jsou v angličtině s českými titulky.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 26.11.15  23:38

« Re: Re: Re: Re: evo test GTI Clubsport

Tak tak. Já viděl na BMW fórech bílou E92 s matně černou střechou, klikami a víčkem nádrže. Prostě nepochopíš... >:D

Měl jsem ti vycvaknout pěkný MkV Golf GTI STI. Modrá barva, komplet předek GTI, kapota ve fóliovém karbonu a zlaté šestnácky (myslím ze starších Audi). Fakt, člověk potká v ČR opravdu zajímavé povozy.

Jestli máš na mysli TV reklamu, tak nemám absolutně ponětí (televizor kúkám velmi sporadicky).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.15  23:11

« Re: Re: Re: evo test GTI Clubsport

To každopádně, stačí přidat černou kapotu, nebo komplet zadní liché dveře a dalmatin je na světě. 8-s
    Ono nic se nemá přehánět, ani s bílou, ani s černou, ani s "barvami"...

P.S. Zajímavá je ta reklamní kampaň Fordu, dokonce jim tam k tomu jedou automaticky i české titulky.
    >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 26.11.15  23:02

« Re: Re: evo test GTI Clubsport

wl-trendsetter
    Je to jeden ze tří předprodukčních exemplářů. ;-)

Černá střecha dělá na většině bílých aut divy, to jo. Ale nesmí se to s tou černou přehánět, aby z toho nevznikl dalmatin. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.15  22:31

« Re: evo test GTI Clubsport

pM
    Kde ho vzali, na německých stránkách VW zatím pořád nic a oni už si ho klidně prohání po ringu. Ty 19"ky z eRka jsou OK. Nějakou podobnou verzi by potřeboval i GR, když už ty plány na GR420 zřejmě padly.
    Konečně má nějaký (bílý) GGTI černou střechu a černá zrcátka, i když až 8 let po mém bílém GTI.
    Já jsem jim to při předávání říkal už tenkrát, ale že si dali na čase. >:D ;-)
  • 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 26.11.15  18:28

« evo test GTI Clubsport

[odkaz]

"the sweet spot in the Golf range" ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 26.11.15  18:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prihlasujem sa

Haha >:D >:D

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.15  16:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Prihlasujem sa

V případě majitele vozu značky Renóóó spíš "pičůra"... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 26.11.15  09:04

« Re: Re: Re: Re: Prihlasujem sa

Moje auto a oblíbená fičůra.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.11.15  00:05

« Re: Re: Re: Prihlasujem sa

Jaký je téma??
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 25.11.15  20:59

« Re: Re: Re: Prihlasujem sa

No, tak na poslední chvíli přihlašuju i svou, už sem se tady pár měsíců neukázal, Fiat stále nedodělán, a svou fotku považuju jako nouzovku, chtěl sem nafotit něco s hydropneumatickym podvozkem, ale nějak mi to nevyšlo, takže ikdyž to nepovažuju za největší fičuru svojeho auta tak přihlašuju totok, a proč? No, protože se mi ty obrysovky v noci prostě strašně líbí :-). (je to origo, žádnej tůnink)

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.11.15  19:26

« Re: Re: Prihlasujem sa

w-a
    Možná by nebylo od věci dělat uzávěrky pravidelně poslední neděli v měsíci, nemusí se pak hlídat číselné datum a přes víkend bývá spíš více času. ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto old-school-rska

old.school.rska 25.11.15  18:21

« Re: Re: Prihlasujem sa

Myslím, že to není problém, ale vzhledem k tomu, proč všichni přihlašují fotky až poslední den (důvod je snad zřejmý) si myslím, že je to menší znevýhodnění.

Ale nevadí, alespoň větší konkurence, takže jsem PRO :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.11.15  18:00

« Re: Prihlasujem sa

No, jako již celkem tradičně :-) navrhuji prodloužení termínu přihlašování až přes víkend, tedy na 29.11. Samozřejmě, pokud proti tomu již přihlášení nebudou mít námitky. Mám dojem, že pár fotek (včetně té mojí) by ještě dorazilo.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.11.15  16:20

« Prihlasujem sa

Tak aby tohtomesačná súťaž nebola pre nedostatočnú účasť zrušená, pridám aspoň svoju núdzovku.
    Moja obľúbená fičúra v mojom aute je laptimer, čo je špecifická záležitosť pre hotheče, resp. rýchlejšie autá, kde sa predpokladá aj nejaké to kolo na okruhu: [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…