Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.11.15  09:12

« Hlasujem

1. Thomasino
    2. woody
    3. pleaseSMILE
    Tentokrát bola téma pomerne reštriktívna, ťažko bolo spraviť niečo vizuálne atraktívne.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.11.15  01:23

« Re: Konec přihlašování dnes ve 22:00

1. pleaseSMILE (má to nápad a hlavně atmosféru)
    2. woody-alien (má to vtip a jako bonus krvavě červený lak na nehty)
    3. Kubass ("scéna" jako z černého divadla)

4.Thomasino (R.S. monitor do tohoto kola rozhodně patří)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.11.15  22:29

« Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

Ukončuji přihlašování. Do Fotosoutěže za Listopad 2015 s tématem "Moje auto a oblíbená fičůra" se přihlásili:

pleaseSMILE
    old.school.rska
    iudex
    Kubass
    Thomasino
    Emel
    woody-alien
    white label

Přihlášené fotky jsou k vidění zde: [odkaz]

Hlasování bude probíhat až do 2.12.2015 do 22:00 hod. Můžete začít. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.11.15  21:27

« Přihlášení white label

K čemu může být tato "fíčůra" dobrá, asi nemusím nikomu dlouze vysvětlovat, takže si pouze dovolím připomenout možné varianty překladu slova svítícího nad krabičkou se "žvýkačkami".
    CHECK:
    - (pro)zkoumat
    - zastavit, zarazit, zadržet (šíření něčeho)...

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.11.15  17:45

« Konec přihlašování dnes ve 22:00

Do Fotosoutěže za Listopad 2015 s tématem "Moje auto a oblíbená fičůra" jsou zatím přihlášeni:

pleaseSMILE
    old.school.rska
    iudex
    Kubass
    Thomasino
    Emel
    woody-alien

Přihlášené fotky jsou k vidění zde: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.11.15  17:41

« Přihlášení

Takže přihlašuji fotku s názvem "Jedna noha nemaká". ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.11.15  13:46

« Re: Soutěžní

Paráda, děcka... >:D Já ještě taky nějakou nouzovku přidám....tak nás bude minimálně Magnificent Seven. ;-) A třeba se přidá i "samozvaný zmrzlinář". Což mi mimochodem připomíná, že i to málo času, který dokážu momentálně věnovat čtení zdejších diskusí, mi "asfaltový pás" umí spolehlivě znechutit. :no:
  • 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 29.11.15  13:02

« Soutěžní

Tak když už se prodloužil termín, mám tu aspoň jeden "zajišťovací pokus"

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.11.15  22:29

« Re: Re: Re: Re: Prihlasujem sa

:yes: :yes: Sprááávně! :-) Ale bylo to lehké :-)
    Lepší "fičůra" je možná s tím R.S. monitorem související aplikace v PC, kde je vidět jak rychle jede auto v kterým úseku, nebo jak intenzivně se brzdí, ale někdo by mohl namítat, že to není součást auta >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.11.15  22:01

« Re: Re: Re: Prihlasujem sa

Thom: Lord of The (Slovakia) Rings. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.11.15  21:57

« Re: Re: Prihlasujem sa

Přihlašuji fotku do fotosoutěže a kontrolní otázka zní, copak je to za okruh? ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 28.11.15  08:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: evo test GTI Clubsport

Aj, tak to sorry. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.11.15  07:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: evo test GTI Clubsport

pS: aj eRko bolo na Cupoch, viď popis pod videom. takže na rovnakých gumách je Clubsport viditeľne rýchlejší a píšu to ako Pistonheads, tak aj Autoexpress.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 28.11.15  01:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: evo test GTI Clubsport

iudex
    Chtělo by to jednoho řidiče a stejně obutí. Na press eventu měly GTI Michelin PSC2 a ty R z výroby nemá. Podle mě by byl R o chlup rychlejší. Záleželo by asi taky na okruhu; z pomalejších, ostřejších zatáček by mohl mít GR výhodu kvůli čtyřkolce.

wl
    Něco takového půjde určitě postavit. Po světě jezdí několik předchozích jedniček s bodykitem z 1 M (i kabrio) a spousty dalšími komponenty z 1M - tudíž z M3. I S65 V8. Jedno kupé v USA má pod kapotou dokonce motor převrtaný firmou Dinan na 4,4 litru.

M2 bude ten samý příběh. Do jaké míry, to řekne časem ETK. :-)

Při představě F21 s bodykitem M2 mi hlavou problesklo Z3 M kupé alias Clown Shoe. Sakra, to by vůbec nemuselo vypadat špatně!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.11.15  23:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: evo test GTI Clubsport

Vše nejlepší, woody:
    [odkaz]
    >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.11.15  11:26

« Re: Re: Re: Re: Re: evo test GTI Clubsport

Tady je motoricky docela extrémní koncept od ACS:
    [odkaz]
    Musím říct, že třídveřový hb ve stylu SB je podle mě teď (po faceliftu) designově nejpovedenější karoserie řady 1er/2er. Jediné, co vypadalo před face lépe, byly zadní lampy.
    Škoda, že není M2 i v této méně klasické, ale o to více "sexy" karosářské variantě.

Jo a pokud se to u bílého auta naopak přežene s bílou (komplet včetně masky apod.), tak je to albín, nebo sněhulák. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.11.15  08:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: evo test GTI Clubsport

Clubsport vyzerá fakt dobre, ako vizuálne, tak aj jazdnými vlastnosťami.
    Inak na tej jazdnej prezentácii sa zúčastnilo viac redakcií, článok je o tom aj na Autoexpresse, kde boli z neho pomerne nadšení : [odkaz]
    Podľa AE je Clubsport na okruhu rýchlejší, ako výkonnejší Golf R (čomu sa dá v pohode veriť, keď na suchom okruhu 4motion nepredstavuje žiadnu výhodu, naopak pridáva zbytočné kilá, čo nevyváži ani vyšší výkon). Toto onboard video, ako CS naháňa R to v zásade potvrdzuje: [odkaz]
    A tu je video zo zrýchlenia z 0 na 180: [odkaz]
    Skrátka pre mňa ako človeka nežijúceho v Beskydoch je CS lepším hothečom, ako R.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.11.15  00:45

« Re: Re: Re: Re: Re: evo test GTI Clubsport

Černá střecha (i zrcátka) musí být v lesku, v matu je to naopak průser, vypadá to hrozně lacině, někdy až komicky, jako plastová imitace "střešní koženky" ze 70 let. >:-[]

P.S. Myslím ty reklamy na užitkové Fordy, které běží před tím videem cos tu dal na GTI Clubsport. Jsou v angličtině s českými titulky.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 26.11.15  23:38

« Re: Re: Re: Re: evo test GTI Clubsport

Tak tak. Já viděl na BMW fórech bílou E92 s matně černou střechou, klikami a víčkem nádrže. Prostě nepochopíš... >:D

Měl jsem ti vycvaknout pěkný MkV Golf GTI STI. Modrá barva, komplet předek GTI, kapota ve fóliovém karbonu a zlaté šestnácky (myslím ze starších Audi). Fakt, člověk potká v ČR opravdu zajímavé povozy.

Jestli máš na mysli TV reklamu, tak nemám absolutně ponětí (televizor kúkám velmi sporadicky).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.15  23:11

« Re: Re: Re: evo test GTI Clubsport

To každopádně, stačí přidat černou kapotu, nebo komplet zadní liché dveře a dalmatin je na světě. 8-s
    Ono nic se nemá přehánět, ani s bílou, ani s černou, ani s "barvami"...

P.S. Zajímavá je ta reklamní kampaň Fordu, dokonce jim tam k tomu jedou automaticky i české titulky.
    >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…