white label 30.11.15 14:57
« Re: Hlasuji
o.s.r
V pohodě, nemám žádný problém s tím, že se ti moje fotka líbí nejméně (pro někoho to může být úlet za hranicí vkusu/mravu), ovšem nemyslím si, že by zrovna ona nesplňovala téma, a to dokonce ani v případě, že by téma znělo : "Moje auto a jeho fičůra".
Vypadá to, že to ti na tom docela záleží, proto přidám komentář ke tvé fotce.
Nápad s "videodronem" se mi na první pohled velmi líbil a nějakou dobu jsem vážně uvažoval o tom, že tě dám na bednu, dokonce v rychle rozepsaném hodnocení jsem měl původní pořadí w-a, p.S., ty, Th, Kubass. Ale nakonec jsem tě tam nedal, a to hlavně ze dvou důvodů. Jednak si podle mě nevyužil potenciál této jinak zajímavé fičůry (teda pokud to není jen nějaká maketa). Proč jen tak nečinně leží na kapotě, když mohla být na tvé fotce "v akci" (ve vzduchu)?
A pak mám docela zásadní problém s kýčovitou postprodukcí, za kterou jsem tu mnohokrát nedal na bednu např. Kubasse, který by si to přitom bez ní zasloužil.
Neřeším původní kvalitu fotky pokud je jinak nějakým způsobe zajímavá (nápad, vtip, atmosféra...), ale pokud si někdo podobně fotku sám aktivně/dobrovolně "pokazí" následnou postprodukcí, tak to mi naopak vadí.
Thomasino 30.11.15 13:36
« Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
Hlasování:
1.) Woody - zajímavý nápad a provedení - jen bych příště uvítal nožku holou a ten palec by to chtělo nabarvit nebo ostříhat také lépe ;-) :-)
2.) While Label - taky zajímavý nápad, ta chlípnost již nikoho nepřekvapí >:-[]
3.) IUDEX - pěkná fičůra, doufám že ji budeš často využívat ;-) -
old.school.rska 30.11.15 11:48
« Hlasuji
Zdravím chlapci. Téma bylo velice zajímavé, ovšem Ti, co se na tématu domluvili měli téma napsat jako "Moje auto a jeho fičůra" jak tak vidím. S ohledem na přesné znění tématu proto hlasuji:
1) pleaseSMILE ( Pěkná fotka, zdá se mi, že minulý měsíc někdo udělal podobnou :D)
2) Thomasino (Hezké grafické zpracování displeye)
3) iudex (To samé jako Thomasino, akorát bez grafiky)
Teď už libovolně:
Kubass: Hezká fotka, ovšem je to věc, která k autu patří. Nicméně atraktivní "pohled"
Emel: Promiň, tohle jsem moc nepochopil :-(
woody-alien: Nápad super, ovšem mě fotka bohužel neoslovila
wl: Tohle asi jako poslední. K tomu nemám co říct ;-) nic ve zlém samozřejmě
Přeji hodně štěstí všem a už se těším na další téma, které vyberete ;-) -
woody-alien 29.11.15 22:29
« Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
Ukončuji přihlašování. Do Fotosoutěže za Listopad 2015 s tématem "Moje auto a oblíbená fičůra" se přihlásili:
pleaseSMILE
old.school.rska
iudex
Kubass
Thomasino
Emel
woody-alien
white label
Přihlášené fotky jsou k vidění zde: [odkaz]
Hlasování bude probíhat až do 2.12.2015 do 22:00 hod. Můžete začít. ;-) -
white label 29.11.15 21:27
« Přihlášení white label
K čemu může být tato "fíčůra" dobrá, asi nemusím nikomu dlouze vysvětlovat, takže si pouze dovolím připomenout možné varianty překladu slova svítícího nad krabičkou se "žvýkačkami".
CHECK:
- (pro)zkoumat
- zastavit, zarazit, zadržet (šíření něčeho)...
woody-alien 29.11.15 13:46
« Re: Soutěžní
Paráda, děcka... >:D Já ještě taky nějakou nouzovku přidám....tak nás bude minimálně Magnificent Seven. ;-) A třeba se přidá i "samozvaný zmrzlinář". Což mi mimochodem připomíná, že i to málo času, který dokážu momentálně věnovat čtení zdejších diskusí, mi "asfaltový pás" umí spolehlivě znechutit. :no: -
Thomasino 28.11.15 22:29
« Re: Re: Re: Re: Prihlasujem sa
:yes: :yes: Sprááávně! :-) Ale bylo to lehké :-)
Lepší "fičůra" je možná s tím R.S. monitorem související aplikace v PC, kde je vidět jak rychle jede auto v kterým úseku, nebo jak intenzivně se brzdí, ale někdo by mohl namítat, že to není součást auta >:-[]

Už tu mám pomalu pověst chlípáka, jakým jsi ty, akorát, že já si tu na něj pouze hraju. >:-[] ;-)