šmoula nešika 02.12.15 20:54
8. Emel
pS - kvalitka ;-)
WL - >:-[]
Th - pan závodník :-)
WA - na cestě k invaliditě. Za pár let už budou zaslepené všechny pedály a ruční řadič jako v tramvaji. >:D
OSR - parádička :yes: ;-)
iudex - hehe >:D :-)
Kubass - na první pohled by někdo řekl, že jde o baworák... ;-)
Emel - :-) Š/škoda je, že chybí obvyklá kvalita - a taky fakt, že z Česko-Slovenského designu mám rád hlavně Expo 58; a toto teda není >:D -
woody-alien 01.12.15 21:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
wl: To mě hodně láká. Ale je to dost daleko a po loňském utrpení v Úštěku (akce fajn, tradiční "slet andělů"....ale mezi lidma bych nedoplivnul na zem) si dáme menší, klidné, pohodové Zubrnice. ;-) Rožnov možná v lednu. -
woody-alien 01.12.15 21:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
Thom: Covenant v pohodě, Bully v pohodě....ale iudex nedojede ani do Dřevíče na motokáry, což je zhruba třetina cesty, která by ho čekala na N-Ring. Jedině snad nějak takhle. [odkaz] ;-) -
Thomasino 30.11.15 17:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
Bejvávalo... Já mám už dva roky svoji "pičinku", nebo-li MEGGIE se čtyřma kolama, a na nějaký ženský jsem již dávno zanevřel >:-[] Prachy to žere sice podobně rychle (no spíše rychleji), ale s tímto je mnohem větší zábava ;-)
...plus další 3 povedené fotky ze zeleného pekla. Covenant a Iudex, na jaře tam musíme domluvit společnou trestnou výpravu ještě s Bullym!! Je to 3 měsíce co jsem tam jezdil a už mě to chybí jako sviňa!! :-O

1. pleaseSMILE - 21 bodů
2. woody-alien - 17 bodů
3. Thomasino - 9 bodů
4. white label - 8 bodů
5. Kubass - 3 body
6. iudex - 2 body
Emel a old.school.rska tentokrát bez bodu.
Gratuluji vítězi i dalšímu spolubedňákovi Thomasinovi, díky všem za účast i hlasování. :yes: