Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 03.12.15 21:59
« Vyhlášení výsledků a potíže
Jak tak koukám na aktuální novou recenzi Ceeda, není chyba na mé straně a skutečně momentálně nejdou do recenzí nahrávat fotky. Tímto se omlouvám všem bedňákům, k vystavení jejich fotek na titulce soutěže dojde jakmile se tyto technické potíže vyřeší. ;-) -
woody-alien 03.12.15 21:47
« Re: w.a. 80
wl: V tomhle jsem (jako obvykle >:-[] ) malinko napřed. Viz.moje 15 let !!!! stará pozvánka na přátelské posezení s kamarády z Prahy. ;-)
PS: Jen pro info. DePresse byl studentský "samizdat", který jsem spoluvytvářel na střední, na konci vlády bolševika. Začali jsme v září 1989.
[odkaz] -
iudex 03.12.15 09:02
« Re: Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků
Blahoželám medailistom, najmä pleaseSmajlíkovi k prvému zlatu. ;-) A dík aj za dva bodíky pre mňa. Tak som zvedavý, s akou osviežujúcou témou príde mladá krv. :-)
P.S. Včera som absolvoval dlhšiu cestu po okreskách; moja za sucha obľúbená trasa bola teraz mokrá a blatistá, takže som šiel pomerne opatrne. Po čase som zaregistroval, že sa ma drží nejaký služobný VW Caddy a predbiehal všetkých, čo ja; na výjazdoch z dediny sa ma tiež držal, tak som začal postupne zvyšovať tempo; služobný pretekár tiež. Namiesto pohodového predbiehania som začal autá preskakovať, služobný pretekár tiež a držal sa ma ako kliešť, až kým sa naše cesty nerozišli. Tak som si nakoniec neplánovane, aj napriek zlým poveternostným podmienkam zajazdil; neznámemu pilotovi vďaka. >:D -
woody-alien 02.12.15 22:10
« Vyhlášení výsledků
Hlasováním bylo rozhodnuto o tomto pořadí:
1. pleaseSMILE - 21 bodů
2. woody-alien - 17 bodů
3. Thomasino - 9 bodů
4. white label - 8 bodů
5. Kubass - 3 body
6. iudex - 2 body
Emel a old.school.rska tentokrát bez bodu.
Gratuluji vítězi i dalšímu spolubedňákovi Thomasinovi, díky všem za účast i hlasování. :yes: -
šmoula nešika 02.12.15 20:54
« Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
Dneska stručně ;-)
1. pleaseSMILE
2. white label
3. Thomasino
4. woody-alien
5. old.school.rska
6. iudex
7. Kubass
8. Emel
pS - kvalitka ;-)
WL - >:-[]
Th - pan závodník :-)
WA - na cestě k invaliditě. Za pár let už budou zaslepené všechny pedály a ruční řadič jako v tramvaji. >:D
OSR - parádička :yes: ;-)
iudex - hehe >:D :-)
Kubass - na první pohled by někdo řekl, že jde o baworák... ;-)
Emel - :-) Š/škoda je, že chybí obvyklá kvalita - a taky fakt, že z Česko-Slovenského designu mám rád hlavně Expo 58; a toto teda není >:D -
woody-alien 01.12.15 21:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
wl: To mě hodně láká. Ale je to dost daleko a po loňském utrpení v Úštěku (akce fajn, tradiční "slet andělů"....ale mezi lidma bych nedoplivnul na zem) si dáme menší, klidné, pohodové Zubrnice. ;-) Rožnov možná v lednu.