Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 06.12.15  19:02

« Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků

Je mozne, ze ti tak bude predek lip drzet a potlaci se tim zas o trochu nedotacivost auta. Teda na suchu :-)
    Jinak taky zbrojim na pristi sezonu >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.12.15  14:12

« Re: Re: Vyhlášení výsledků

Vyzkouším na jaře a uvidíme. Možná vzadu budu ještě dojíždět ty Cup2 a ty R888-R dám na začátek jen dopředu a podle toho jak se to bude chovat se uvidí...
    Ale asi to bude chtít jezdit na předku na silnicích obyčejný gumy a vozit na Slovakiaring (nebo Nurburgring) alespoň dvě kola na přezutí.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.12.15  14:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků

iudex - nemám čisté slicky a určitě bych nemohl dát čisté slicky dopředu a dozadu výrazně horší gumy. Ty Hankooky Z205 jsou sice závodní asfaltové gumy s nějakýma drážkama, ale homologované na běžný provoz. Zkusil jsem je jen jednou v Brně na jedněch jízdách, vzadu jsem měl zase ty Cup2, ale díky tomu že Cup2 jsou taky hodně slušný gumy a ještě je mám vzadu o něco širší, tak to nebyl problém. Ty Hankooky jsou ve finále široké jen 230mm, ty Cup2 245mm. Zásadní je stejně plné brzdy když jedeš rovně, dobržďovat jen lehce do zatáček.Jinak se to ale pak může chovat na mokru >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 05.12.15  11:45

« Re: Vyhlášení výsledků

Thomasino:
    konecne normalni semislick, to jsem zvedavy, kolik toho ty R888-R na Meggie vydrzi >:D Ale poreferuj potom, jake jsou, moc lidi je jeste nevozi a spis si je taky jenom nahodili na auto, ze je budou jezdit pristi sezonu. Mely by byt jeste o malinko lepsi na suchu, nez predchozi R888, ale zase o neco horsi na mokru. Ty bez "R" [odkaz] byly prave treba na mokru na svuj vzorek docela dobre. Rozhodne aspon proti tem Yoko A048, jak zaprsi, tak je to tragedie.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 05.12.15  10:50

« Re: Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků

Ty máš aj čisté slicky? Takže máš 4 letné UHP, 4 semislicky a 2 slicky (a žiadne zimné)? A čo to urobí so správaním auta, keď má iné gumy, vpredu lepivé slicky a vzadu bežné gumy? Takto od stola by som povedal, že potom zadok musí byť náchylný na ustrelenie.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.12.15  20:24

No na předku s nimi jezdit nemohu, to by bylo hned po nich >:-[] >:D Na předek mám ještě mírně jeté Michelin PS2, asi koupím ještě dvě gumy a pak bych přezouval před jízdama všechny 4 kola :-( :-O Prodal jsem zimní pneu, takže mám v dispozici 4 origo disky, na které ty obyčejné gumy mohu dát. K tomu mám 6 ks lehkých disků OZ, takže na 4 ks budou ty R888-R a na dvou ty závodní Hankooky Z205, které šetřím na Carbonii >:-[]
    Já nevím, Václave, není těch disků a gum už dost? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.12.15  09:44

Tom: tak to sú už skoro úplné slicky, tie drážky sú tam asi len aby sa to mohlo tváriť (a homologovať) ako cestná guma. To oproti nim sú Micheliny Cup 2 podstatne viac drážkované (a moje plánované Super Sporty sú oproti tomu hotové "monzúny": [odkaz] ). Budeš na nich jazdiť aj normálne, alebo to máš len na okruh?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.12.15  23:09

« Re: Re: w.a. 80

Příkladný "disident"! :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 03.12.15  21:59

« Vyhlášení výsledků a potíže

Jak tak koukám na aktuální novou recenzi Ceeda, není chyba na mé straně a skutečně momentálně nejdou do recenzí nahrávat fotky. Tímto se omlouvám všem bedňákům, k vystavení jejich fotek na titulce soutěže dojde jakmile se tyto technické potíže vyřeší. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 03.12.15  21:47

« Re: w.a. 80

wl: V tomhle jsem (jako obvykle >:-[] ) malinko napřed. Viz.moje 15 let !!!! stará pozvánka na přátelské posezení s kamarády z Prahy. ;-)

PS: Jen pro info. DePresse byl studentský "samizdat", který jsem spoluvytvářel na střední, na konci vlády bolševika. Začali jsme v září 1989.

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.12.15  20:43

Počasí zatím dobrý, dneska jsem vytáhl Meggie a trochu jsem se projel po Jižní Moravě na poměrně sjetých semislickách >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.12.15  20:30

« w.a. 80

A jak se slaví narozeniny w.a. u vás?
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.12.15  20:28

Teď se má oteplit, takže jak tě znám, možná je do Vánoc ještě stihneš sjet. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.12.15  20:09

Gratulace prvním dvěma za vítězství a za druhé místo !! :yes:
    A děkuji všem za body, na bednu jsem ani nepomýšlel.
    Na tématu se domluvte spolu pánové, máte moji plnou důvěru ;-)

P.S.: Dneska přijel Ježíšek, hold o 3 týdny dříve :-)
    [odkaz]
    Nové pneu Toyo R888-R:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 03.12.15  16:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků

Emel: No games, just sports. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 03.12.15  12:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků

Iudex: to jsou ti bezohlední majitelé VW, já zase minule lehce soupeřil s Touaregem... ale musím mu vyseknout poklonu, v obcích jsem držel tacho 60 skoro až k ceduli a nikde toho nezneužil :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.12.15  09:02

« Re: Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků

Blahoželám medailistom, najmä pleaseSmajlíkovi k prvému zlatu. ;-) A dík aj za dva bodíky pre mňa. Tak som zvedavý, s akou osviežujúcou témou príde mladá krv. :-)
    P.S. Včera som absolvoval dlhšiu cestu po okreskách; moja za sucha obľúbená trasa bola teraz mokrá a blatistá, takže som šiel pomerne opatrne. Po čase som zaregistroval, že sa ma drží nejaký služobný VW Caddy a predbiehal všetkých, čo ja; na výjazdoch z dediny sa ma tiež držal, tak som začal postupne zvyšovať tempo; služobný pretekár tiež. Namiesto pohodového predbiehania som začal autá preskakovať, služobný pretekár tiež a držal sa ma ako kliešť, až kým sa naše cesty nerozišli. Tak som si nakoniec neplánovane, aj napriek zlým poveternostným podmienkam zajazdil; neznámemu pilotovi vďaka. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.12.15  22:54

pS
    Hlavně po (nebo spíš poHlavně) 22. hodině. ;-)

ad odkaz, to tam máte zajímavé profesory. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 02.12.15  22:44

[odkaz]
    Kéž bych tolik bodů taky někdy dostal ve škole. >:-[] Dík všem, a congrats ostatním spoluuživatelům bedny.

wl
    Hah, mohli by ji případně ukazovat jen jednou za hodinu. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.12.15  22:17

Gratulace pro pS a další bedňáky!
    Ještě, že se ta moje fotka nakonec nedostala na bednu, možná by nám tu fotosoutěž (po jejím "zavěšení") rovnou zakázali. >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…