Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 06.12.15 14:12
« Re: Re: Vyhlášení výsledků
Vyzkouším na jaře a uvidíme. Možná vzadu budu ještě dojíždět ty Cup2 a ty R888-R dám na začátek jen dopředu a podle toho jak se to bude chovat se uvidí...
Ale asi to bude chtít jezdit na předku na silnicích obyčejný gumy a vozit na Slovakiaring (nebo Nurburgring) alespoň dvě kola na přezutí. -
Thomasino 06.12.15 14:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků
iudex - nemám čisté slicky a určitě bych nemohl dát čisté slicky dopředu a dozadu výrazně horší gumy. Ty Hankooky Z205 jsou sice závodní asfaltové gumy s nějakýma drážkama, ale homologované na běžný provoz. Zkusil jsem je jen jednou v Brně na jedněch jízdách, vzadu jsem měl zase ty Cup2, ale díky tomu že Cup2 jsou taky hodně slušný gumy a ještě je mám vzadu o něco širší, tak to nebyl problém. Ty Hankooky jsou ve finále široké jen 230mm, ty Cup2 245mm. Zásadní je stejně plné brzdy když jedeš rovně, dobržďovat jen lehce do zatáček.Jinak se to ale pak může chovat na mokru >:-[] -
Bully_ 05.12.15 11:45
« Re: Vyhlášení výsledků
Thomasino:
konecne normalni semislick, to jsem zvedavy, kolik toho ty R888-R na Meggie vydrzi >:D Ale poreferuj potom, jake jsou, moc lidi je jeste nevozi a spis si je taky jenom nahodili na auto, ze je budou jezdit pristi sezonu. Mely by byt jeste o malinko lepsi na suchu, nez predchozi R888, ale zase o neco horsi na mokru. Ty bez "R" [odkaz] byly prave treba na mokru na svuj vzorek docela dobre. Rozhodne aspon proti tem Yoko A048, jak zaprsi, tak je to tragedie. -
iudex 05.12.15 10:50
« Re: Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků
Ty máš aj čisté slicky? Takže máš 4 letné UHP, 4 semislicky a 2 slicky (a žiadne zimné)? A čo to urobí so správaním auta, keď má iné gumy, vpredu lepivé slicky a vzadu bežné gumy? Takto od stola by som povedal, že potom zadok musí byť náchylný na ustrelenie. -
Thomasino 04.12.15 20:24
« Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků
No na předku s nimi jezdit nemohu, to by bylo hned po nich >:-[] >:D Na předek mám ještě mírně jeté Michelin PS2, asi koupím ještě dvě gumy a pak bych přezouval před jízdama všechny 4 kola :-( :-O Prodal jsem zimní pneu, takže mám v dispozici 4 origo disky, na které ty obyčejné gumy mohu dát. K tomu mám 6 ks lehkých disků OZ, takže na 4 ks budou ty R888-R a na dvou ty závodní Hankooky Z205, které šetřím na Carbonii >:-[]
Já nevím, Václave, není těch disků a gum už dost? >:D -
iudex 04.12.15 09:44
« Re: Re: Vyhlášení výsledků
Tom: tak to sú už skoro úplné slicky, tie drážky sú tam asi len aby sa to mohlo tváriť (a homologovať) ako cestná guma. To oproti nim sú Micheliny Cup 2 podstatne viac drážkované (a moje plánované Super Sporty sú oproti tomu hotové "monzúny": [odkaz] ). Budeš na nich jazdiť aj normálne, alebo to máš len na okruh? -
woody-alien 03.12.15 21:59
« Vyhlášení výsledků a potíže
Jak tak koukám na aktuální novou recenzi Ceeda, není chyba na mé straně a skutečně momentálně nejdou do recenzí nahrávat fotky. Tímto se omlouvám všem bedňákům, k vystavení jejich fotek na titulce soutěže dojde jakmile se tyto technické potíže vyřeší. ;-) -
woody-alien 03.12.15 21:47
« Re: w.a. 80
wl: V tomhle jsem (jako obvykle >:-[] ) malinko napřed. Viz.moje 15 let !!!! stará pozvánka na přátelské posezení s kamarády z Prahy. ;-)
PS: Jen pro info. DePresse byl studentský "samizdat", který jsem spoluvytvářel na střední, na konci vlády bolševika. Začali jsme v září 1989.
[odkaz] -
iudex 03.12.15 09:02
« Re: Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků
Blahoželám medailistom, najmä pleaseSmajlíkovi k prvému zlatu. ;-) A dík aj za dva bodíky pre mňa. Tak som zvedavý, s akou osviežujúcou témou príde mladá krv. :-)
P.S. Včera som absolvoval dlhšiu cestu po okreskách; moja za sucha obľúbená trasa bola teraz mokrá a blatistá, takže som šiel pomerne opatrne. Po čase som zaregistroval, že sa ma drží nejaký služobný VW Caddy a predbiehal všetkých, čo ja; na výjazdoch z dediny sa ma tiež držal, tak som začal postupne zvyšovať tempo; služobný pretekár tiež. Namiesto pohodového predbiehania som začal autá preskakovať, služobný pretekár tiež a držal sa ma ako kliešť, až kým sa naše cesty nerozišli. Tak som si nakoniec neplánovane, aj napriek zlým poveternostným podmienkam zajazdil; neznámemu pilotovi vďaka. >:D

Jinak taky zbrojim na pristi sezonu >:D [odkaz]