Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 14.12.15 10:21
« Re: Nové téma - Prosinec 2015
Zaujímavá téma. :yes:
Tom: ešte k téme gumy: v britskom EVO som čítal, že už na dvojkilometrovom okruhu je rozdiel medzi autom obutým na Michelinoch Cup 2 a Super Sportoch rádovo v sekundách. A naopak rovnaký rozdiel je medzi autom na Super Sportoch a autom so Sport 3. -
woody-alien 14.12.15 07:50
« Nové téma - Prosinec 2015
Jj, sypu si popel na hlavu. Momentálně mám minimum času. A vyhlašuji jako téma pro Prosinec 2015 pleaseSMILEM navrhované, hodně možností poskytující:
MOJE AUTO A SVĚTLO
Vzhledem k pozdnímu vyhlášení tématu a blížícím se svátkům rovnou navrhuji datum uzávěrky soutěže na neděli 3.ledna 2016. -
Thomasino 10.12.15 22:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Téma
No nevím, jestli to není taky placebo efekt, protože když jsem přesednul z MRS s 265 koníky do 300 koňového, tak žádný velký rozdíl. Spíše poznáš lepší přilnavost gum při změně běžných letních na nějaké polosemislicky ala Advan AD08R >:-[] -
white label 10.12.15 21:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Téma
Jezdil jsem teď (s "Chargerem") s novou CTR a říkal jsem si, že je docela škoda, že je tak hrozně škaredá, jinak totiž hodně schopný předohrab. Na kombinaci 310 PS a FWD velmi solidní trakce. Přední náprava si poradí mnohem lépe s nerovnostmi i při "plném plynu", na rozdíl třeba od Cupry. A MRS zase nestíhá výkonově. Škoda, že nejde navolit kombinace "sportu" a k tomu měkčí odpružení, jako to jde u koncernu. -
iudex 10.12.15 08:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Téma
Predpokladám, že hovoríš o SK ringu; kedy to zajazdil? To muselo byť ešte v sezóne. V zásade tomu nemám problém veriť, predsalen 310 koní je 310 koní a CTR je naladená dosť okruhovo (viď jej čas na NS). Každopádne to musel byť dobrý kalup; čo som videl na YT videá jednotlivých médií, čo boli na prezentácii CTR na SK ringu, nik nemal čas, čo by sa blížil 2:30 min. -
white label 08.12.15 21:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Téma
Ano, jsem moudřejší, i proto (na rozdíl od tebe) vím, že kosa není smrtka. Takže, buď v klidu, každé kosy se v tomto ohledu rozhodně bát nemusíš. :*) >:-[]
P.S. V příští lekci si vysvětlíme, že kosa (přeneseně) nemusí znamenat jen nástroj na sečení trávy.
A ještě před tím ti pro jistotu sdělím, co znamená slovo "přeneseně". :-O ;-) -
Thomasino 07.12.15 15:21
« Re: Re: Téma
Jen rychlý profláklý nápad ve stylu zimy: Moje auto a zimní radovánky,
nebo Moje auto v zimě ;-)
Tady bude sice velká výhoda pro horala, kde u nich občas vidí jak vypadá sníh, ale co už >:D
[odkaz]
Akorát bych tento měsíc rovnou protáhl min. do konce roku, protože jak to tady znám, tak před vánoci to spousta lidí nebude stíhat.

SuperSporty jsou podle různých ohlasů hodně povedené gumy, takže pro sportovní ježdění a občasné návštěvy na okruhu určitě super. Vyšší stupeň přilnavosti nabídnou pak ty Advany AD08R, ale taky mají tvrdší bočnice a auto bude tvrdší, na druhou stranu budou mít mnohem menší nájezd.
P.S.: Téma celkem zajímavé, zvážím účast, jestli na to bude čas.