Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.12.15  10:46

« Re: Re: Nové téma - Prosinec 2015

Dvoukilometrový okruh je dost krátký! Tam bych klidně viděl jen třeba 2 vteřiny. Vždy záleží ale na teplotě, typu okruhu atd., atd >:-[]
    SuperSporty jsou podle různých ohlasů hodně povedené gumy, takže pro sportovní ježdění a občasné návštěvy na okruhu určitě super. Vyšší stupeň přilnavosti nabídnou pak ty Advany AD08R, ale taky mají tvrdší bočnice a auto bude tvrdší, na druhou stranu budou mít mnohem menší nájezd.

P.S.: Téma celkem zajímavé, zvážím účast, jestli na to bude čas.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 14.12.15  10:21

« Re: Nové téma - Prosinec 2015

Zaujímavá téma. :yes:
    Tom: ešte k téme gumy: v britskom EVO som čítal, že už na dvojkilometrovom okruhu je rozdiel medzi autom obutým na Michelinoch Cup 2 a Super Sportoch rádovo v sekundách. A naopak rovnaký rozdiel je medzi autom na Super Sportoch a autom so Sport 3.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 14.12.15  07:50

« Nové téma - Prosinec 2015

Jj, sypu si popel na hlavu. Momentálně mám minimum času. A vyhlašuji jako téma pro Prosinec 2015 pleaseSMILEM navrhované, hodně možností poskytující:

MOJE AUTO A SVĚTLO

Vzhledem k pozdnímu vyhlášení tématu a blížícím se svátkům rovnou navrhuji datum uzávěrky soutěže na neděli 3.ledna 2016.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 13.12.15  17:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Téma

Psal jsem w-a SZ...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 13.12.15  17:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Téma

Téma stále nie je, víťazi sa na to vyflákli. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 12.12.15  21:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Téma

trochu se tady vtom vašem tlachání o rádobysporťácích strácím, jaky že je to novy téma? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 11.12.15  08:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Téma

white label

U Cupry záleží i jak si nastavíš podvozek...na okresky spíš confort, maximálně sport a jen motor a řízení cupra nebo sport. To CTR by mě taky zajímalo ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.12.15  22:41

No nevím, jestli to není taky placebo efekt, protože když jsem přesednul z MRS s 265 koníky do 300 koňového, tak žádný velký rozdíl. Spíše poznáš lepší přilnavost gum při změně běžných letních na nějaké polosemislicky ala Advan AD08R >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.12.15  22:25

Wl: tak to ma zaujíma, rozpíš sa trochu viac o CTR.
    P. S. To bude asi v pondelok test na hlavnej, či?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.12.15  21:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Téma

Jezdil jsem teď (s "Chargerem") s novou CTR a říkal jsem si, že je docela škoda, že je tak hrozně škaredá, jinak totiž hodně schopný předohrab. Na kombinaci 310 PS a FWD velmi solidní trakce. Přední náprava si poradí mnohem lépe s nerovnostmi i při "plném plynu", na rozdíl třeba od Cupry. A MRS zase nestíhá výkonově. Škoda, že nejde navolit kombinace "sportu" a k tomu měkčí odpružení, jako to jde u koncernu.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.12.15  20:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Téma

Ano, myslel jsem SK Ring, samozřejmě >:-[]
    Ale maník jezdí i nějaké amatérské závody už pár let, celkem podle všeho umí ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 10.12.15  18:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Téma

Thomasino
    Pěkný čas... :yes: ...po vánocích ti změřím ty M Supersport, ale teď jsem fakt zasekaný..není čas na nic ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.12.15  08:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Téma

Predpokladám, že hovoríš o SK ringu; kedy to zajazdil? To muselo byť ešte v sezóne. V zásade tomu nemám problém veriť, predsalen 310 koní je 310 koní a CTR je naladená dosť okruhovo (viď jej čas na NS). Každopádne to musel byť dobrý kalup; čo som videl na YT videá jednotlivých médií, čo boli na prezentácii CTR na SK ringu, nik nemal čas, čo by sa blížil 2:30 min.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.12.15  00:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Téma

iudex, Covenant - tak pro info, s novým CTR čas od člověka znalého ježdění na okruhu a amatérského závodění, prý jen lehce nad 2:30 :yes: :-) To musíte ještě trohu potrénovat a já taky! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.12.15  21:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Téma

Ano, jsem moudřejší, i proto (na rozdíl od tebe) vím, že kosa není smrtka. Takže, buď v klidu, každé kosy se v tomto ohledu rozhodně bát nemusíš. :*) >:-[]

P.S. V příští lekci si vysvětlíme, že kosa (přeneseně) nemusí znamenat jen nástroj na sečení trávy.
    A ještě před tím ti pro jistotu sdělím, co znamená slovo "přeneseně". :-O ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.12.15  19:04

« Re: Re: Re: Re: Téma

Copak, necítíš se dobře a přemýšlíš o smrti ?? >:D >:-[]
    ...no už nejsi nejmladší, ale hned takto? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.12.15  17:18

« Re: Re: Re: Téma

Na vyloženě zimní téma je ještě brzy, to až tak leden/únor. Teď je aktuálnější advent/Vánoce.
    A když už, tak lepší než obligátní "auto a zima", by bylo "auto a kosa"... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.12.15  15:21

« Re: Re: Téma

Jen rychlý profláklý nápad ve stylu zimy: Moje auto a zimní radovánky,
    nebo Moje auto v zimě ;-)
    Tady bude sice velká výhoda pro horala, kde u nich občas vidí jak vypadá sníh, ale co už >:D
    [odkaz]

Akorát bych tento měsíc rovnou protáhl min. do konce roku, protože jak to tady znám, tak před vánoci to spousta lidí nebude stíhat.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.12.15  13:25

« Re: Téma

Musí se co nejdřív domluvit woody s pS.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.12.15  08:21

« Téma

Téma nikde; bude z tohtomesačnej súťaže niečo?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…