Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.12.15  16:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Prosinec 2015

No jooo, ale rozdíl je v tom, že ty jsi manuálně zručný, kdežto já jsem mauálně polo-dřevo >:-[]
    Jinak provedení moc pěkný! :yes: :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 15.12.15  12:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Prosinec 2015

:-) Fotil jsem to hned, jak jsem ten kus zeleza smontoval, ted je jinde i s velkou TV. Ale vlastne jsem "jezdil" naposledy snad minulou zimu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 15.12.15  09:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Prosinec 2015

Ten gauč vedle máš jako airbag? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.12.15  21:55

Hmm, dobrý... :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 14.12.15  21:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Prosinec 2015

>:D [odkaz] "Playseat" vlastni vyroby (den prace), sedacka FK Automotive, co jsem mel driv u PC stolku, volant Logitech GT 27 se 3 pedaly a sestistupnovou manualni prevodovkou, prip. padla pod volantem, PS3 a Gran Turismo 6.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 14.12.15  20:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Prosinec 2015

Taky jsme nad tím doma už přemýšleli. >:D

Prd o tom vím; zkus [odkaz] a tu jsou vozidla PČR [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.12.15  19:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Prosinec 2015

Nevíte někdo, jaké jsou teď aktuálně nejlepší (poměr cena/výkon) antiradary na trhu?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.12.15  19:34

Nyní mám PS3 a GT6 plus GRID Autosport, ale chci po pár letech koupit nový hermí kompl a na něj je toho celkem dost, především Race Room, ale i ten Project Cars, ve kterém je Nordschleide udělané celkem pěkně.
    K těm novým policejním Oktávkám: Všechny mají vzadu zase anténu, což je stejně jako u Superbů jasný rozpoznávací prvek. A jak teď ukazovali v TV, zase používají radary Ramer, takže s antiradarem jsem relativně v klidu >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 14.12.15  19:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Prosinec 2015

Th
    Jsem četl, že Asettto Corsa je na tom s handling modelem/realističností líp než pCARS... A na tu hru (pardon, simulaci) je k dispozici přehršel modifikací. Ale ty máš PS3, tak není o čem, neboť AC je pouze pro PC. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.12.15  19:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Prosinec 2015

Tak určitě to ježdění na PC nebo PS3 není místo ježdění na NS, ale jako trénink, aby si člověk oživil a zapamatoval profil tratě s sled zatáček za sebou. Mám tam odjetých asi 50 kol a ještě se mě to občas na dvou místech trochu plete. A ono není moc dobrý v půlce zatáčky zjistit, že ta zatáčka se dále zavírá, místo aby se otevírala >:-[] >:-[]
    Takže by to třeba mohl i nějaké peníze ušetřit, když si to člověk zapamatuje z tréninku na simulátoru. Stejně tam si mohu oživit Hungaroring, kde se zřejmě pojede jeden závod Carbonia Cupu a na Hungaroringu bych si ho celkem rád zajel. Už jsem tam před rokem jezdil s Renault Sportem na víkendu World Series by Renault, chvilku po závodech formulí 3,5 litru a trať se mě hodně líbila!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.12.15  19:05

S tím zdražením Nordschleife mě teda nepotěšili !! :-(
    Minule jsem tam projezdil 410 EUR (210/100/100=9 kol, 4 kola, 4 kola), takže v cenách na 2016 je to o 20 EUR více. Není to o moc, ale i tak to není příjemné. Už posledně jsem se snažil držet při zemi, nebyl problém projezdit dalších 210 EUR, ale už to lezlo za těch pár dní celkem do peněz 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 14.12.15  18:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Prosinec 2015

Volant k Playstation? >:D To by si GTI zgustol, keby sem ešte chodieval.
    Btw. keď si zrátam, že za cenu tej hračky by som mohol mať šesť vstupov na voľné jazdy na SK ring (pri mojej frekvencii 4x za rok to je 1,5 roka), nebolo by o čom. Na druhej strane pri zohľadnení cien na NBR (plus vedľajšie výdavky na cestu a ubytovanie) je asi lacnejšie "jazdiť" na Playstation. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 14.12.15  18:43

Covenant:
    do konce roku si muzes vsechny vstupy na NS i GP okruh koupit v predstihu za letosni ceny ;-) Pokud ale prijedete jenom na par kolecek, vhledem k ostatnim nakladum bude cenovy rozdil zanedbatelny. I 25 kol me ted vyjde o cca 30€ levneji, to neni na 1 kolo skoro zadny rozdil.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 14.12.15  18:20

Spíš než zdražení Touristenfahrten mě (negativně) zaujalo, že PČR opět nafasovala další auta pro skrytý dohled nad bezpečností silničního provozu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 14.12.15  17:26

Nordschleife nám pěkně zdražili..... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.12.15  16:11

« Re: Re: Re: Re: Nové téma - Prosinec 2015

Osobně nemám problém napsat nebo přiznat, že dvojspojka je rychlejší než manuál, druhá věc je propojení s autem a možnost kontroly nad autem (tady záleží jaký DSG, nebo ještě lepší PDK či ZF v M235i třeba, ale to není dvojspojka, jen rychlý automat - jestli tě nechá podržet otáčky pod omezovačem a nepřeřadí sám). Další věc je ale, jestli DSG v závodním Leonu a Golfu TCR je stejné jako v běžném autě. Nejsem si zcela jistý, jestli by DSG6 z Leona Cupra či Golfu R, zvládlo opravdu plnou zátěž na 30 minut v závodě :-( A taky kolikrát >:-[] Ale třeba s častější výměnou oleje v převodovce, nejlépe za kvalitnější než se dává z fabriky (třeba Millers Oils Nano co mám od jara v převodovce MRS), by to taky dával, netuším a celkem by mě to i zajímalo. Protože chystaná Alpinka od Renault Sportu bude mít 1,8T a dvojspojku, zřejmě zase Getrag jako má Clio RS :-)
    P.S.: Taky jsem si teď konečně koupil volant k PS3 a pro PC (chci hrát ProjectCars a procvičit si Nordschleife) a má pádla pod volantem a dva pedály, abych to potrénoval a zvykl si. Konkrétně Thrustmaster T150 RS ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 14.12.15  15:50

woody-alien
    Ty jsi me napadl jako první...Most mas kousek, mohlo by to GTI sedet ;-)

PS: Kamarad z Cech by se taky rád podival na Slovakia ring, tak treba udeláme na jare nejake otevirani sezony, kdyby ses jednou hecnul a taky prijel + thomasino, iudex a kdokoli dalsi, to uz by mohla byt slusna banda a kopec zabavy ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.12.15  14:06

w-a >:D
    A nejen závodnící, ještě mnohem častěji si to nepřipouští "závodníci"... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 14.12.15  14:00

« Re: Re: Re: Re: Nové téma - Prosinec 2015

Cov: Téma DSG nehodlám probírat....závodníci si to neradi připouštějí. >:-[] Jenom jsem si v této souvislosti vzpomněl na plácání jistého (už si nevzpomenu co to bylo za exota) "jezdce" v nedávné diskusi na homepage, kde zhodnotil reakce DSG v kombinaci s turbomotorem na cca 4 vteřinový !!!!!!!! >:D nicnedělání.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 14.12.15  12:19

« Re: Re: Re: Nové téma - Prosinec 2015

Thomasino, iudex + DSG grupa :-)

Mrkněto na tohle video..jednak se na konci probírá DSG na konkrétní okruh a je tam i názor na Pirelli super corsa a měly by být ještě rychlejší něž M Cap2

[odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…