Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 29.12.15  11:30

« Re: Re: Re: Re: Krásné Vánoce

A čo Stage 1 tune od APR? Ta firma je známá ve VW komunitě po světě. [odkaz]
    MTM taky přehraje SW ECU nebo ti dá krabičku?
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 29.12.15  11:11

« Re: Re: Re: Re: Krásné Vánoce

[odkaz]

Nieco mi hovori, ze do KE by si to mal mat blizsie ako do Viedne... ;-)
    Ak by som ja mal riesit koncernovy motor, tak jedine u Mayera :-! :yes:
    Ak si aj pozries testy upravenych aut a spokojnost zakaznikov, tak tie ocenenia ktorymi je on ovenceny... - proste on je #1 :yes:
    A vsetkym:
    Šťastný Nový rok !
    Keďže som Vám tu zabudol zapriať na Vianoce :-( :*)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.12.15  11:00

« Re: Re: Re: Krásné Vánoce

Tom: pekné, mal si fakt pestrý a zaujímavý rok. :yes:
    Ja som sa zase vrátil k úvahám o upgrade motora a zvažujem navýšenie výkonu od nejakého renomovaného výrobcu (mtm, Abt, Oettinger). Všetci majú kity navyšujúce výkon o 70 koní, t.j. na rovných 300k. Sú aj lacnejšie možnosti, ale pri motore nechcem moc riskovať a som ochotný priplatiť si za kvalitu. Inak z pohľadu registračného poplatku je medzi 169 kW a 221 kW rozdiel 650 eur, takže tuning mi de facto ušetrí túto sumu oproti priamej kúpe takto výkonného auta. Najmä musím zistiť, či je to môj servis schopný spraviť sám, inak je to pasé (ísť k dílerovi Oettingeru či mtm do Viedne nemám čas ani chuť).
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.12.15  10:07

« Re: Re: Krásné Vánoce

Tak co bando, jak jste přežili vánoce? ;-)
    Dal jsem dohromady zase malou rekapitulaci roku 2015 a společné zážitky s Meggie, pár zdejších tam najde aspoň krátce i své auto ;-) >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 24.12.15  19:28

« Re: Krásné Vánoce

Taky přeji zdejším diskutérům příjemně strávené volno a mnoho sil do dalšího roku. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.12.15  13:43

« Re: Krásné Vánoce

taktiež prajeme s Fordom >:D krásne Vianoce [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.12.15  13:33

« Krásné Vánoce

přeju všem zdejším diksutérům a jejich blízkým. ;-)

Počasí zdánlivě vybízí i k jízdním zážitkům, ale při posledních pár projížďkách s GTI na letních se mi neodbytně připomínalo průlomové album Bon Jovi. [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.12.15  11:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Speed

iudex samozrejme, ze prihlasuju auta inde, milionarska dan, ktora je zamerana na bezneho cloveka, to je take slovenske
    Ja nie som z toho dovodu ochotny kupit ani 1,2 tsi 81 kw >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.12.15  10:49

« Re: Re: Re: Re: Re: OT: Speed

Uvidíme, aká bude zima, ale 25.3. tohto roku som mal ešte zimné gumy.
    Btw. absencia okruhov v profile jázd má výrazne pozitívny vplyv na spotrebu, poslednú nádrž som spravil s priemerkou 7,33 l a celkový priemer mi klesol na 7,92. Už nech je jar, nech tie čísla zase trochu upravím. >:D
    P.S. Len tak pre zaujímavosť som si pozeral cenník a konfigurátor Focusu RS (samozrejme slovenský Ford spí a nič nemá, takže v CZ/DE) a tá cena je fakt lákavá: RS 257 kW za 915t Kč, GR 221 kW za 935t Kč (päťdverák 964t). Ale tá registračná daň na Slovensku je peklo: Focus už patrí do najvyššej kategórie "nad 254 kW" a registračný poplatok sú 3 tisícky eur (!). Zderstvo. Mimochodom už som počul o ľuďoch, ktorí si výkonné autá typu M3 prihlasujú v Čechách, tiež nie sú ochotní vyhadzovať do vzduchu 3000 eur.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.12.15  17:33

« Re: Re: Re: Re: OT: Speed

Jinak kdo si chce zajezdit a zlepšovat své dovednosti, tak v pátek 25.3.2016 bude na Slovakiaringu testovací den Slovenského okruhového poháru ;-) :-)
    Už mám toto datum na pevno zabookované ve svém kalendáři >:-[]

Už to dávali na FB, na webu ještě sezonu 2016 nemají:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 16.12.15  15:46

« Re: Re: Re: OT: Speed

Thomasino, iudex

Jojo jarní koučing na Sk ringu by byl fajn ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 16.12.15  13:53

« Re: Re: OT: Speed

No tak decembrové číslo Speedu bola katastrofa, tretina časopisu bola reklama (akože tipy na darčeky) a i tie reklamné články mi liezli na nervy (nekupujem si časák o autách, aby som čítal módne tipy á la Madam Eva alebo dvojstranové články o drahých hodinkách). Ale ako hovoríš, stálo to a padalo na Červenkovi, všetky zaujímavé autá testoval on a on tiež písal väčšinu článkov; Herbich a Jánský sú fajn, ale sčasti len preberali Honzov štýl (tak ako je Autoforum postavené na Jandovi, mimochodom aj to ide do kopru, veď tam už ani autá netestujú). Ja mám ešte jedno číslo a končí mi predplatné, za tejto situácie ho asi neobnovím.
    Btw. keby ešte robil koučing na SK ringu, pridám sa.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.12.15  12:48

« Re: OT: Speed

Ano, Honza Červenka již není ve Speedu ani v TopGearu. Mluvil jsem s ním ten den, z ničeho nic po 17-ti letech to přišlo ze dne na den, majitelé chtěli už delší dobu změnu stylu, více reklam, horší papír atd. Prostě styl který se Honzovi moc nelíbil a měl svoje představy (ikdyž asi uhýbal posledních pár měsíců, přece jen tam těch reklam přibylo dost), takže si majitelé našli nového šéfredaktora (Petr Horák, dříve české Evo co vycházelo jen občas), takže uvidíme jak to bude ve Speedu vypadat. Co vím zase od Richarda Herbicha a Martina Jánského, tak Honza byl duší Speedu, celý to stálo především na něm, takže jsem zvědavý kam to půjde (možná postupně do kytek). O Honzu se nebojím, ten se neztratí, brzo něco rozjede :-) Já ho chci rozhodně zase občas zneužít na individuální koučing, pomáhá mě to se posouvat dále. Ale také chci zkusit i někoho jiného, aby ten náhled byl z více stran..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.12.15  11:42

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.12.15  11:38

Že by rovnou "grey label"..., to jsem si jen tak zahrál na šéfa "TG" ("Type Gilgit"). :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 16.12.15  11:36

« Re: Re: Re: OT: Speed

Šedá eminence white label? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.12.15  11:35

« Re: Re: OT: Speed

Já už jsem ho tam prostě nemohl déle nechat... >:D >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 16.12.15  11:11

« Re: OT: Speed

On myslím skončil i v TG. Možná má Thomasino lepší info, nicméně na jeho Facebooku důvod nezveřejnil. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 16.12.15  08:26

« OT: Speed

Včera mi prišlo nové, januárové číslo Speedu. Je tam zaujímavý článok o novom Focuse RS, hlavne o vývoji a koľko veľa sa muselo zmeniť oproti ST. Hlavne ten pohon 4x4 vyzerá sľubne, keď sa vo Forde vyjadrili v tom zmysle, že mohli použiť bežný Haldex ako konkurencia (evidentne narážajúc na GR), ale to pre športové auto nie je ideálne a zlepšuje trakciu iba v priamke, kdežto ich štvorkolka je o level vyššie. Som zvedavý. Tiež je tu prvá jazda s novým fúkaným Porsche 911, kde Červenka uznal, že turbo Carrere neublížilo a je naladené fantasticky a jeho predsudky boli neopodstatnené (btw. obdobne nadšený bol Honza aj z novej fúkanej 488GTB).
    Btw. Thomasino nevieš, prečo skončil Honza ako šéfredaktor Speedu?
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 15.12.15  19:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Prosinec 2015

:-) Diky. Vyrobit jde vsechno, ale nejvetsi fuska bylo to vymyslet tak, aby to vsechno bylo funkcni, ma to obrovsky rozsah nastaveni. A taky to docela dost vazi >:D
    Asi to pujdu po tech X mesicich provetrat.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…