Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 30.12.15  22:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásné Vánoce

WL: Taky si myslím, že to nemusí být nutně tragédie... ;-)

Spíš bych se italské garáži vyvaroval v souvislosti s domácností japonskou >:-[]
    [odkaz] Nebo to bylo v tomto případě obráceně? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.12.15  22:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásné Vánoce

pS
    Co máš proti Ferrari v garáži, nebo ženě typu Heidi Klum v domácnosti? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 30.12.15  22:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásné Vánoce

V naší betonové osadě je teda nejčastější kombinací dánská domácnost (= pije jako Dán) a česká garáž (= Sor, Karosa, TEDOM). >:D

pS: A má tvůj auťák na podvozku plechové, nebo hliníkové komponenty? Aby ty úpravy primárního vypružení nevedly k nějakým nehezkým deformacím od výtluků.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 30.12.15  20:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásné Vánoce

wl
    italskou garáž určitě ne...

Jediná správná kombinace je německá garáž a tichá domácnost! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.12.15  15:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásné Vánoce

pS
    A chtěl bys to mít raději naopak, italskou garáž a německou domácnost? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.15  10:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásné Vánoce

Ideální kombinace, na běžné ježdění Michelin Pilot SuperSport a na okruh druhou sadu disků a Michelin Pilot Sport Cup 2 >:-[] :yes:
    Nebo ještě lépe Pirelli P ZERO Trofeo-R..
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.12.15  10:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásné Vánoce

woody: jasné, už dávno mám vybrané Micheliny Pilot Super Sport, medzi cestnými UHP špička, ako prvoobutie ho má Focus RS, 911 GT3, Cayman GT4, AMG GT a iné športiaky. Ešte teoreticky zvažujem semislicky Cup 2, ale pri mojej frekvencii jazdy na okruhu je to asi zbytočné a viac využijem cestné gumy. Moje aktuálne gumy sú už na konci životnosti, ešte na jar jeden okruh a idú dovidenia.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.12.15  10:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásné Vánoce

iudex: A už máš nové obutí vybrané ? Pak jsem zvědav na tvoje reference, hlavně co se týká jízdy mimo okruh. Osobně nejsem se současnými pneu moc spokojenej a čekám jen na to "kým ich zoderiem". ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.12.15  09:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Krásné Vánoce

woody: to je tá nešťastná ľudská povaha, človek je stále nespokojný s tým, čo má a hľadá niečo nové. Ale keby som bol stále spokojný s tým, čo mám, tak dodnes jazdím na Felicii. ;-)
    A možno moju túžbu po zmene uspokoja nové gumy a bude zase na rok pokoj. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 30.12.15  01:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásné Vánoce

Haha >:D I see what you did there. sajlntblok

V případě nesouhlasu znám spíš italskou domácnost. Německá garáž, italská domácnost. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.12.15  01:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásné Vánoce

Techniku "silentbloku" využívá občas i moje žena v případě potřeby vyjádření výraznějšího nesouhlasu...
    To pak máme nějakou chvíli "romanticky" tichou domácnost. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 30.12.15  00:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásné Vánoce

Dokud nezačne vyměňovat silentbloky a další komponenty, tak to ještě jde. >:-[]

... i když já nemám moc co říkat. Zrovna jsem se byl předevčírem na sadu lepších silentbloků ptát. 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.12.15  00:14

To už je teď jen otázkou času... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.12.15  23:02

Chlazení musí být a místo těch LED se to krásné nabízí. Správná volba, Woody! :yes: Z tebe taky ještě něco bude :-)

P.S.: Nejsou to drenážní hadice, ale nějaké co odolají vysokým teplotám, koupíš v Gumexu za 850 Kč/m ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.12.15  22:32

wl: Tohle je pořád v pohodě. Jakmile ale iudex vymlátí LED mlhovky z nárazníku a natáhne odtamtud drenážní hadice k brzdám, teprve bude zle. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.12.15  22:28

Taky koukám jako blázen, jak se nám s iudexe stává pomalu tuner... :-O
    Když si vzpomenu, jak jsme ho tu kdysi museli málem přemlouvat, aby šel do verze performance...,
    a teď - Thomasino hadra... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.12.15  21:04

« Re: Re: Re: Re: Krásné Vánoce

iudex: Ale, ale, copak... ;-) Přiměřené navýšení výkonu taky zvažuju, ale tys byl zatím, pokud si dobře vzpomínám, s výkonem spokojený. Ale souhlas, malinko našťouchnout by to chtělo. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 29.12.15  17:46

iudex
    To že necháš řídící jednotku přeprogramovat nějakým zástupcem MTM, ABT atd není ještě záruka dobře odvedené práce......i tady se stávají přešlapy, viz můj kamarád. Až se na jaře uvidíme na SK ringu, tak ti o tom řeknu víc.

Každopádně by si měl auto nejdřív nechat změřit na brzdě před úpravou, pak po úpravě a je jedno jestli je tam software od renomovaného úpravce, ten výkon tam po úpravě nemusí být. :-O

PS: chlapi, přeju všem šťastný nový rok!!! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.12.15  17:20

Jde hlavně o to, proč to chceš dělat. Jak správně píšeš, většinou má GTI-P reálně kolem 240-250 koní. Pokud chceš být rychlejší na dálnici, tak ok, ikdyž mě přijde těch 240 koní dostatečných. Pokud chceš zrychlit na okruhu, jsou i jiné cesty a méně rizikové ohledně problémů se zárukou. Především druhá sada kol se semislickama, to tě zrychlí o hodně. Případně se dají nasadit lepší brzdové desky, nebo pak přitvrdit podvozek, pokud nemáš DCC. Ale úplně nejvíce tě spolu se semislicky zrychlí časté ježdění, občasný koučing a posouvání svých schopností dále a dále. Sám na sobě vidím, o kolik jsem se posunul za poslední dva roky s Meggie, diky spoustě ježdění a pár koučování!! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.12.15  12:09

pS: mtm má pre GTI dve varianty: prvá, lacnejšia je zrejme len prehratie SW: [odkaz] druhá, drahšia je krabička: [odkaz] Cena sa líši tiež podľa toho, či je to do 2 rokov od prvej registrácie (t.j. so zárukou), alebo staršie auto (bez záruky na motor). Moje GTI bude mať onedlho 2 roky a robil by som to najskôr na jar, teraz to nemá zmysel.
    AudiRS6: niečo Ti hovorí zle ;-) som západniar, čiže bližšia Viedeň.
    P.S. Ako tak pozerám grafy z brzdy, tak 2,0TSI má reálne vždy viac ako udávaných 230k, väčšinou namerali okolo 250-260k, takže na tých 300k by to nemal byť až taký veľký problém.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…