woody-alien 01.01.16 15:38
« Re: Soutěžní
Emel: :yes:
Třicátýho bylo tak nádherně, že jsem od cca 11 do setmění jen tak jezdil a jezdil. Nepodařilo se mi tedy "pozávodit" s Aurisem hybrid ;-) (odkaz na diskusi pod Ceedem GT), ale i tak to byl krásnej relax. Jen na tu fotku zatím nedošlo. ;-\ -
woody-alien 31.12.15 10:54
« Přání pro rok 2016
Ať se nám dobře jezdí, užívejme příznivých cen paliva a zase někdy na viděnou - ať už to bude na okruhu, na okresce do Třebíče, na heliportu, na Bumbálce, v denním baru nebo při nájezdu do tunelu v Dřevíči. ;-)
Hodně radosti z jízdy a aspoň tolik entusiasmu,co předvedl chlapík v tomhle videu >:-[]
šmoula nešika 30.12.15 22:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásné Vánoce
WL: Taky si myslím, že to nemusí být nutně tragédie... ;-)
Spíš bych se italské garáži vyvaroval v souvislosti s domácností japonskou >:-[]
[odkaz] Nebo to bylo v tomto případě obráceně? :-) -
šmoula nešika 30.12.15 22:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásné Vánoce
V naší betonové osadě je teda nejčastější kombinací dánská domácnost (= pije jako Dán) a česká garáž (= Sor, Karosa, TEDOM). >:D
pS: A má tvůj auťák na podvozku plechové, nebo hliníkové komponenty? Aby ty úpravy primárního vypružení nevedly k nějakým nehezkým deformacím od výtluků. -
iudex 30.12.15 10:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásné Vánoce
woody: jasné, už dávno mám vybrané Micheliny Pilot Super Sport, medzi cestnými UHP špička, ako prvoobutie ho má Focus RS, 911 GT3, Cayman GT4, AMG GT a iné športiaky. Ešte teoreticky zvažujem semislicky Cup 2, ale pri mojej frekvencii jazdy na okruhu je to asi zbytočné a viac využijem cestné gumy. Moje aktuálne gumy sú už na konci životnosti, ešte na jar jeden okruh a idú dovidenia.

Použitá technika: mobil s aplikáciou farebné svetlá. ;-) (a samozrejme statív a diaľkové ovládanie).
A mám to aj v inej farebnej variante (nesúťažná): [odkaz]