woody-alien 03.01.16 22:24
iudex
Kubass
white label
Thomasino
Přihlášené fotky jsou k vidění zde: [odkaz]
Díky všem přihlášeným a nyní můžeme ocenit fakt, že se na to nevyflákli (třeba jako já ;-\ ), hlasováním. Hlasování bude probíhat až do 6.1.2016 do 22:00 hod. -
boost. 02.01.16 23:35
« Re: Re: Re: Prihlasujem sa
iudex, peknúčké foto. :yes:
No, a já fotku nemám a ani mít nebudu. Nějak to nevyšlo. Ledaže bych narychlo z cloudu vytáhl fotku, kterou jsem sic fotil já z vlastního vozu (kus přístrojové desky je vidět), nicméně hlavním objektem jsou dvě vozidla osob cizích... Ale to mi určitě neprojde. >:D -
iudex 02.01.16 21:27
« Prihlasujem sa
Tak Emel ma vyhecoval so svojou vydarenou fotkou, tak aby nevyhral len tak kontumačne, vybehol som dnes do zimy a spravil pár záberov. Moja obľúbená technika light painting - maľovanie svetlom, tentokrát variácia na silvestrovské ohňostroje: [odkaz]
Použitá technika: mobil s aplikáciou farebné svetlá. ;-) (a samozrejme statív a diaľkové ovládanie).
A mám to aj v inej farebnej variante (nesúťažná): [odkaz] -
woody-alien 01.01.16 15:38
« Re: Soutěžní
Emel: :yes:
Třicátýho bylo tak nádherně, že jsem od cca 11 do setmění jen tak jezdil a jezdil. Nepodařilo se mi tedy "pozávodit" s Aurisem hybrid ;-) (odkaz na diskusi pod Ceedem GT), ale i tak to byl krásnej relax. Jen na tu fotku zatím nedošlo. ;-\ -
woody-alien 31.12.15 10:54
« Přání pro rok 2016
Ať se nám dobře jezdí, užívejme příznivých cen paliva a zase někdy na viděnou - ať už to bude na okruhu, na okresce do Třebíče, na heliportu, na Bumbálce, v denním baru nebo při nájezdu do tunelu v Dřevíči. ;-)
Hodně radosti z jízdy a aspoň tolik entusiasmu,co předvedl chlapík v tomhle videu >:-[]

Kubass - hezké, tématické, nutí k zamyšlení co že to na té fotce vlastně je a jak je to vyfocené, chvíli mi trvalo než mi cvaklo že máš motor vzadu...
iudex - asi nejlíp vystižené téma, dobře provedené :yes:
white - co ty iudexovsky vytočený kola? Ale jo, ta noční romantika světýlek v interiéru tam je :-)
Thomasino - tohle je taky moc pěkná fotka, kdyby bylo v regulích povolené HDR, tak by si to říkalo o nějaký postprocessing... takhle holt máme jen volbu mezi autem utopeným ve stínu a vypálenými jasy na obloze :-)
Obecně - za mě jedno z fakt dobrých kol, všechny fotky mají něco do sebe a nejsou to jen takové cvaky na jedno podívání, byť se nás autoři snaží přesvědčit o opaku :-)