Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 03.01.16  23:00

« Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

Tak já půjdu zase příkladem :-) :

Kubass - hezké, tématické, nutí k zamyšlení co že to na té fotce vlastně je a jak je to vyfocené, chvíli mi trvalo než mi cvaklo že máš motor vzadu...

iudex - asi nejlíp vystižené téma, dobře provedené :yes:

white - co ty iudexovsky vytočený kola? Ale jo, ta noční romantika světýlek v interiéru tam je :-)

Thomasino - tohle je taky moc pěkná fotka, kdyby bylo v regulích povolené HDR, tak by si to říkalo o nějaký postprocessing... takhle holt máme jen volbu mezi autem utopeným ve stínu a vypálenými jasy na obloze :-)

Obecně - za mě jedno z fakt dobrých kol, všechny fotky mají něco do sebe a nejsou to jen takové cvaky na jedno podívání, byť se nás autoři snaží přesvědčit o opaku :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 03.01.16  22:24

« Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

Ukončuji přihlašování. Do Fotosoutěže za Prosinec 2015 se přihlásili :

Emel
    iudex
    Kubass
    white label
    Thomasino

Přihlášené fotky jsou k vidění zde: [odkaz]

Díky všem přihlášeným a nyní můžeme ocenit fakt, že se na to nevyflákli (třeba jako já ;-\ ), hlasováním. Hlasování bude probíhat až do 6.1.2016 do 22:00 hod.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.01.16  21:28

« Re: přihlášení white label

Tak nakonec tady máte ještě jednu soutěžní z projížďky před týdnem směr Drahanská vrchovina. Jen tak do počtu, ať tady není tak málo fotek.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.01.16  18:44

« přihlášení white label

Už jsem to chtěl dneska vzdát, ale musel jsem podvečer někam jet, tak jsem toho využil a dal večerní "cvak" (z pohledu řidiče) na romantické lesní cestě:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 03.01.16  14:28

« Re: Re: Re: Re: Prihlasujem sa

Tak já teda přihlašuju totok: [odkaz]
    Engine Magic Light >:D
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 02.01.16  23:35

« Re: Re: Re: Prihlasujem sa

iudex, peknúčké foto. :yes:

No, a já fotku nemám a ani mít nebudu. Nějak to nevyšlo. Ledaže bych narychlo z cloudu vytáhl fotku, kterou jsem sic fotil já z vlastního vozu (kus přístrojové desky je vidět), nicméně hlavním objektem jsou dvě vozidla osob cizích... Ale to mi určitě neprojde. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 02.01.16  23:06

« Re: Re: Prihlasujem sa

Kua, když vidim ty fotky tak se mi ani nechce přihlašovat....
    Mám jich asi 30, teď ještě vybrat tu správnou :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 02.01.16  22:40

« Re: Prihlasujem sa

Iudex: bravo, zrovna jsem chtěl napsat Whiteovi, že se třeba ještě někdo přihlásí a už je to tady :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 02.01.16  21:27

« Prihlasujem sa

Tak Emel ma vyhecoval so svojou vydarenou fotkou, tak aby nevyhral len tak kontumačne, vybehol som dnes do zimy a spravil pár záberov. Moja obľúbená technika light painting - maľovanie svetlom, tentokrát variácia na silvestrovské ohňostroje: [odkaz]
    Použitá technika: mobil s aplikáciou farebné svetlá. ;-) (a samozrejme statív a diaľkové ovládanie).
    A mám to aj v inej farebnej variante (nesúťažná): [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 01.01.16  16:25

« Re: Re: Soutěžní

Já jel kouknout na jedno auto, vylezl si na Potštejn, zpátky hezký cruise po okreskách a na závěr západ slunce... taky fajnová projížďka. Jen to auto nic moc :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.01.16  15:38

« Re: Soutěžní

Emel: :yes:
    Třicátýho bylo tak nádherně, že jsem od cca 11 do setmění jen tak jezdil a jezdil. Nepodařilo se mi tedy "pozávodit" s Aurisem hybrid ;-) (odkaz na diskusi pod Ceedem GT), ale i tak to byl krásnej relax. Jen na tu fotku zatím nedošlo. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.01.16  15:21

« Re: Re: Soutěžní

pleaseSMILE: V neděli 3.1. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.01.16  01:03

« Re: Re: Přání pro rok 2016

Zdejšímu osazenstvu vše NEJ do nového roku, hlavně to zdravíčko. A připíjím na krásu našich koní a rychlost našich žen >:-[]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 31.12.15  20:41

« Re: Přání pro rok 2016

Ano, ano, mnoho sil do nového roku, ať se daří na poli rodinném, pracovním, garážovém... a zbude i nějaký ten čas na vtipné a poučné komentáře do diskusí. :-)

woody: Znáš českou verzi? >:D [odkaz]

Emel: Líbí :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 31.12.15  19:25

Sehr gut, emel. :yes:

Kdy že je deadline?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.12.15  18:52

První fotka a hned jasná bedna a můj tip na vítěze k tomu! :yes:
  • 10 Reagovat !

foto Emel

Emel 31.12.15  18:38

« Soutěžní

Tak já půjdu příkladem... jedna soutěžní - ohlédnutí za uplynulým rokem

[odkaz]

A zároveň - všem fotografům i návštěvníkům všechno nejlepší do toho dalšího :-) , těším se, že poznám pár dalších autonadšenců i jinak než tady...
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 31.12.15  14:01

« Re: Přání pro rok 2016

Taky přeji šťastný nový rok. Málo škrábanců, málo nehod, hodně zábavy. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 31.12.15  13:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásné Vánoce

wl
    Heidi je na mě příliš stará a Ferrari mě moc nebere. :-!

šn
    Nemám tucha, neboť spodek auta je z 90 % zakrytovaný. >:D
  • « 20 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.12.15  10:54

« Přání pro rok 2016

Ať se nám dobře jezdí, užívejme příznivých cen paliva a zase někdy na viděnou - ať už to bude na okruhu, na okresce do Třebíče, na heliportu, na Bumbálce, v denním baru nebo při nájezdu do tunelu v Dřevíči. ;-)

Hodně radosti z jízdy a aspoň tolik entusiasmu,co předvedl chlapík v tomhle videu >:-[]
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…