Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.01.16  14:35

« Re: Re: Re: Re: GTI Clubsport

Česká cena je výrazně atraktivnější, než ta německá, i když sériová výbava není shodná. Ovšem např. Němci si musí tradičně připlatit za climatronic, což je z našeho pohledu docela úsměvné (vzhledem k rozdílu v ceně ve prospěch českého trhu).
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.01.16  14:23

« Re: Re: Re: GTI Clubsport

Ad Clubsport: zatiaľ na českých ani slovenských stránkach cenník nie je. Každopádne tá cena nie je úplne ľudová (v Nemecku je to 36450 eur, čo je o 6050 eur viac, ako Performance), odhadujúc podľa nemeckých cien by to u nás mohlo byť cca. 34500 eur, teda bližšie k cene Rka než ku GTIP. Každopádne Clubsport vyzerá najlepšie z športových Golfov a tie príplatkové sedadlá sú exkluzívne.
    Brandon: díky za odkaz, škoda, že som to nevedel skôr, práve som sa z BA vrátil.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 19.01.16  11:48

« Re: Re: GTI Clubsport

ten clubsport vyzera sakra dobre
    iudex ak máš cestu do BA skoč sem [odkaz] odporúčam, cena sa mi zdá začína na 10 Euro podľa dostupnosti poškodenia, tak podľa mňa to nebude ani drahá oprava
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 19.01.16  11:38

« Re: GTI Clubsport

woody-alien

Kdyby bylo v nabídce, když jsem vybíral auto, stálo by za úvahu ...Teď ještě zjistit jak naladili adaptivní podvozek, samosvor VAQ a zda má to jiné turbo jako třeba G7R nebo Cupra ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 19.01.16  10:39

« GTI Clubsport

Na konkurenčním webu zveřejněná cena a základní výbava GTI Clubsport. Ty sesle vypadaj vážně fajnově. ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.01.16  21:41

« Re: Re: Re: Re: Téma

iudex - To zamrzí..., ale hlavně, že to neodneslo GTIčko..., na Fordu se to nějak ztratí, zkus to vydávat za facelift, místo "díry v tlamě" (masce), máš "díru v kapotě". >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.01.16  08:48

« Re: Re: Re: Re: Téma

iudex: Mrzuté...i proto mám kolem auta vytvořenou "ochrannou zónu" z těch posuvných desek.

Jinak včera napadla už i u nás v nížině halda sněhu. Takže jsem očekával trable, ale trochu jiného charakteru. I v tomhle období se totiž po obci přesouvám na koloběžce. Včera jsem to ještě ustál, ale dneska už jsem si konečně "ustlal". >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.01.16  11:43

« Re: Re: Re: Téma

Tak ja som bol dnes nechcene tematický: vyrobil som si zbytočné trable tým, že som si neopatrnou manipuláciou s vecami v garáži prevalil kapotu Mondea a spravil asi 7 cm preliačinu. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 16.01.16  01:29

« Re: Re: Téma

Dobrý téma. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.01.16  00:46

« Re: Téma

Ono už je 16.1., takže to je téma na leden, nebo na únor? ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 16.01.16  00:25

« Téma

Po urputném přemýšlení oznamujeme téma - auto a zimní trable.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.01.16  12:34

« Re: Iceland trip

iudex
    To zní dobře, být to tak o dva měsíce dřív, tak bych možná jel taky.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 14.01.16  11:45

« Re: Re: Iceland trip

Tak GTI je schopný univerzál a zvládne všeličo :-) , off-road či aspoň SUV by bol predsalen vhodnejší: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.01.16  11:22

« Re: Iceland trip

Tak mít na jedné fotce delfína na Islandu spolu s naleštěným GTI by byl jedinečný kousek >:-[] :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 14.01.16  10:22

« Iceland trip

K téme jarné výlety autom by som pridal moju ideu, ktorá spája dve nosné témy fotosúťaže: auto a foto. Už dlhšie uvažujem o krátkom výlete na Island. Pomerne exotická a dokonale fotogenická krajina, ktorá sa dá obísť autom: [odkaz]
    Plán je asi takýto: cca. 5 dní niekedy medzi 1.6. a 21.6., všetko na vlastnú päsť mimo cestovky, t.j. lacná letenka i ubytko, prenájom auta (ideálne štvorkolky) a cestovanie za atrakciami Islandu (vodopády, gejzíry, sopky, pobrežie), badžet by sa mohol zmestiť do 800 eur. V júni blízko slnovratu je tam takmer polárny deň (slnko zájde tak na 2 hodiny), ideálne na intenzívne fotenie a cestovanie. Anyone interested? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 13.01.16  10:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Ronault: kompaktní kombi s turbobenzínem a dost slušnou výbavou (senzory a tempomat a metla) za 350 je dobrá cena... když jsem sháněl auto pro tchána tak jsem se k 350 dostával s krátkým Ceedem 1.6GDI a parkovací senzory v tom myslím nebyly.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 13.01.16  10:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

woody: limit... no víš jak to je, když se objeví něco zajímavého tak člověk třeba i připlatí... koukal jsem na Focusy do 150t jako horní limit... a na tom spodním různé takovéhle kreace :-) :
    [odkaz]

Takže řekněme že počítám s cenou 70-140, s možností pohybu oběma směry.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.01.16  23:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

No jo, až to někde pořádně rozstřelím, bude to taky otloukánek !! >:D
    Komfortní je dost, chtělo by to odstranit trochu tapecírunk a koberců, aby to pár desítek kilo ještě zhodilo >:-[] >:-[] Pak lehčí baterka, lehké závodní skořepinové sedačky, polorám, karbonová kapota a další "maličkosti" ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.01.16  22:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Th
    To se dalo čekat, že když si zase konečně koupíš pořádné nové koncernovwé auto, stane se z Meggie otloukánek... >:D

P.S. Akorát s tím komfortem si u Meggie nejsem tak jistý... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.01.16  22:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Ono taky záleží na spoustě "proměnných", však to znáš >:-[] Nějaké slevy máš na fleet pro podnikatele, něco dalšího dostaneš dolů za financování úvěrem (u Megouše nyní dalších asi 30 dolů), ale oni si to pak zase většinou napočítají ve splátkách a pojištění. Je třeba to propočítat detailně a srovnávat srovnatelné :-! :-)
    Mimochodem "otloukánek" není špatná věc, teď už taky jednoho mám a netrhá mě žíly, že je špinavý a především slouží >:-[] A ke všemu poskytuje dostatek výkonu i komfortu, rychle jsem si na něj zvykl :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…