Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 19.01.16 14:35
« Re: Re: Re: Re: GTI Clubsport
Česká cena je výrazně atraktivnější, než ta německá, i když sériová výbava není shodná. Ovšem např. Němci si musí tradičně připlatit za climatronic, což je z našeho pohledu docela úsměvné (vzhledem k rozdílu v ceně ve prospěch českého trhu). -
iudex 19.01.16 14:23
« Re: Re: Re: GTI Clubsport
Ad Clubsport: zatiaľ na českých ani slovenských stránkach cenník nie je. Každopádne tá cena nie je úplne ľudová (v Nemecku je to 36450 eur, čo je o 6050 eur viac, ako Performance), odhadujúc podľa nemeckých cien by to u nás mohlo byť cca. 34500 eur, teda bližšie k cene Rka než ku GTIP. Každopádne Clubsport vyzerá najlepšie z športových Golfov a tie príplatkové sedadlá sú exkluzívne.
Brandon: díky za odkaz, škoda, že som to nevedel skôr, práve som sa z BA vrátil. -
woody-alien 18.01.16 08:48
« Re: Re: Re: Re: Téma
iudex: Mrzuté...i proto mám kolem auta vytvořenou "ochrannou zónu" z těch posuvných desek.
Jinak včera napadla už i u nás v nížině halda sněhu. Takže jsem očekával trable, ale trochu jiného charakteru. I v tomhle období se totiž po obci přesouvám na koloběžce. Včera jsem to ještě ustál, ale dneska už jsem si konečně "ustlal". >:D -
iudex 14.01.16 10:22
« Iceland trip
K téme jarné výlety autom by som pridal moju ideu, ktorá spája dve nosné témy fotosúťaže: auto a foto. Už dlhšie uvažujem o krátkom výlete na Island. Pomerne exotická a dokonale fotogenická krajina, ktorá sa dá obísť autom: [odkaz]
Plán je asi takýto: cca. 5 dní niekedy medzi 1.6. a 21.6., všetko na vlastnú päsť mimo cestovky, t.j. lacná letenka i ubytko, prenájom auta (ideálne štvorkolky) a cestovanie za atrakciami Islandu (vodopády, gejzíry, sopky, pobrežie), badžet by sa mohol zmestiť do 800 eur. V júni blízko slnovratu je tam takmer polárny deň (slnko zájde tak na 2 hodiny), ideálne na intenzívne fotenie a cestovanie. Anyone interested? :-) -
Emel 13.01.16 10:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
Ronault: kompaktní kombi s turbobenzínem a dost slušnou výbavou (senzory a tempomat a metla) za 350 je dobrá cena... když jsem sháněl auto pro tchána tak jsem se k 350 dostával s krátkým Ceedem 1.6GDI a parkovací senzory v tom myslím nebyly. -
Emel 13.01.16 10:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
woody: limit... no víš jak to je, když se objeví něco zajímavého tak člověk třeba i připlatí... koukal jsem na Focusy do 150t jako horní limit... a na tom spodním různé takovéhle kreace :-) :
[odkaz]
Takže řekněme že počítám s cenou 70-140, s možností pohybu oběma směry. -
Thomasino 12.01.16 23:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
No jo, až to někde pořádně rozstřelím, bude to taky otloukánek !! >:D
Komfortní je dost, chtělo by to odstranit trochu tapecírunk a koberců, aby to pár desítek kilo ještě zhodilo >:-[] >:-[] Pak lehčí baterka, lehké závodní skořepinové sedačky, polorám, karbonová kapota a další "maličkosti" ;-) -
white label 12.01.16 22:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
Th
To se dalo čekat, že když si zase konečně koupíš pořádné nové koncernovwé auto, stane se z Meggie otloukánek... >:D
P.S. Akorát s tím komfortem si u Meggie nejsem tak jistý... >:-[] ;-) -
Thomasino 12.01.16 22:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
Ono taky záleží na spoustě "proměnných", však to znáš >:-[] Nějaké slevy máš na fleet pro podnikatele, něco dalšího dostaneš dolů za financování úvěrem (u Megouše nyní dalších asi 30 dolů), ale oni si to pak zase většinou napočítají ve splátkách a pojištění. Je třeba to propočítat detailně a srovnávat srovnatelné :-! :-)
Mimochodem "otloukánek" není špatná věc, teď už taky jednoho mám a netrhá mě žíly, že je špinavý a především slouží >:-[] A ke všemu poskytuje dostatek výkonu i komfortu, rychle jsem si na něj zvykl :-)