Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 31.01.16 07:23
« Ford 3x a dosť
O nejaké dva týždne to bude rok, čo som zakúpil FoFa. Včera sa vyšplhal teplomer na +11 stupňov tak som išiel vyskúšať wapku, ktorú som zakúpil vdaka skvelej reklame na zľavy v mountfielde [odkaz] >:D
po umytí a následnom sušení auta som skoro "omdlel", takto vyzerá predný nárazník po 15 000 km
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
a ešte sú drobné poškodenia kade tade, farba je candy red, to najdrahšie čo sa na bežné fordy strieka (795 Eur). Najradšej by som to auto dal do áčiek, rozmýšlal som ho darovať rodičom, ale neviem či by som im nepridal iba starosti >:D
Poruchy:
ešte bez značiek nehralo rádio, po stažnosti na import vymenená anténa
po namontovaní značiek uvolnená nejaká šrúba v kufri
pri 9000 km odťah, pokazená riadiaca jednotka prívodu paliva, nevedeli prísť na to čo autu je, podozrenie na chiptuning >:D po 2 sťažnostiach na import opravené dajakým "expertom" z BA, zároveň po sťažnosti pri preberaní opravená vyššie spomenutá šrúba v kufri
15 000 km zničený celý predný nárazník (od posledného umytia prešiel mesiac, jazdilo sa iba v meste), už sa teším na sťažnosti na import
- som neskutočne znechutený ako celým autom tak aj celým servisom Ford, no aby som tu iba neplakal za celý čas v aute absolútne nič nevrzlo (ani ja >:D ) a jazdné vlastnosti sú fakt dosť dobré. -
woody-alien 27.01.16 17:24
« Ride out with me.
Theoden: So many speeding fines. What can men do against such reckless hate?
Aragorn: Ride out with me. Ride out and meet them.
Theoden: For death and glory.
Aragorn: For Radiator Springs. For our people.
Theoden: The Horn of Helm Petrolhead will sound in the deep, one last time! >:D
[odkaz]
Cov: Už se taky chystám. ;-) -
Thomasino 26.01.16 15:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Téma
Myslíš jako že by se dala dát fotka z dnešního malého ťukance s odřeným nárazníkem u Golfa? :-O :'-( Kvalita fotky nic moc, událost také nic moc :'-(
P.S.: pro neznalé co nejsou na FB, cestou do práce za mnou borec neubrzdil když jsem zastavil za jiným autem před křižovatkou a u přejezdu tramvaje a v malé rychlosti asi do 30 km/hod mi načechral zadní nárazník. Je teda jen lehce odřený, ale kdo ví jestli se nebude raději preventivně měnit, malý zlom v plastu je tam vidět a cítit 8-s -
Thomasino 25.01.16 23:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Téma
Ahojte, zdravím po týdenním pobytu na Madeiře. Je tu nějaká zima :-( A minulý týden prý bylo mnohem hůře, ve městech ráno i kolem -10 až -15 stupňů 8-s :-O Tam jsme seděli večer kolem 22-té na terase a popíjeli dobré madeirské víno (něco jako portské) jen v tričku, případně v mikině, protože bylo kolem 15-17 st. Přes den většinou sluníčko a teplota kolem 18-20 stupňů. Ale prý jsme měli na počasí štěstí :-)
Jinak já stihl něco vyfotit před dovolenou, ale přemýšlel jsem ještě o nějaké fotce i na dovolené, tzv. "nasírací fotka" s pohledem na bazén, sluníčko, pivko a klíče od auta ;-)
Něco na tento způsob v kombinaci s následujícími dvěma:
[odkaz]
Nakonec jsem to nerealizoval a mám připravenou původní, protože mě přijde k danému tématu lepší ;-) Ale dle dřívější debaty počítám s termínem 25.2.2016. -
white label 25.01.16 18:57
« Naděje na GR420 žije...
"Ještě letos ovšem přijde na trh hardcore Golf R 420, produkční verze konceptu R 400 z Pekingu 2014.
S největší pravděpodobností se pod kapotou objeví pětiválec 2,5 l od Audi s výkonem odpovídajícím číslu v názvu, tedy 420 koní (309 kW). Druhou variantou je přeplňovaný čtyřválcový dvoulitr, který poháněl i slabší studii, pohon všech kol pak samozřejmostí. Vznikne omezená série."
[odkaz] -
-
woody-alien 24.01.16 17:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Téma
Kubass: Osobně navrhuji tentokrát spojit pod aktuálním tématem leden a únor 2016. Nerad nas.írám ;-) ale tipnul bych si, že stejně nikdo (nebo aspoň skoro nikdo) nemá vyfoceno a stanovovat přihlašování do 25.ledna je tudíž zbytečné. Takže já bych to spojil s únorem, téma je to zajímavé a snad tím pádem bude i přiměřený počet účastníků. -
white label 21.01.16 11:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Clubsport
iudex - Jak jsem psal, taky bych čekal o něco lepší čas, už vzhledem ke zrychlení Cupry.
Jinak to zlepšení o 0,1 s u Performance (proti základnímu GTI) připisuji v prvé řadě lepší trakci (díky "samosvoru") a méně pak těm údajným +10 PS, ovšem se současným nárůstem hmotnosti +31kg.
A Clubsport je jen o 7kg lehčí, než Performance. -
iudex 21.01.16 08:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Clubsport
wl: tak je jasné, že Ty si v snorení v cenníkoch a konfigurátoroch neprekonateľný, takže sa s Tebou nejdem doťahovať. ;-) Nemecky viem, len som tú stránku jednoducho neprehľadával.
Inak mne sa naopak zdá blbosť to zrýchlenie 6,3s. Nechce sa mi veriť, že by Clubsport - o citeľných 60 koní výkonnejší od Performance - ubral v zrýchlení len desatinku, keď rovnakú cifru uberie Performance oproti štandardnému GTI, pričom medzi tými je len 10 koní. Nárastu výkonu o 60 koní by skôr zodpovedalo tých 5,9/6,0s (ostatne Cupra 265 má presne rovnaké parametre a Cupra 290 ešte lepšie). Anyhow, nejakú tú desatinku v reále nik nerozlíši.
Btw. na Autoexpresse je konečne test nového Focusu RS; boli dosť nadšení, dostal plný počet hviezd, najviac vychválili pohon 4x4 a jeho zábavnosť, (na rozdiel od konkurencie ako A AMG, RS3, kde štvorkolka slúži hlavne trakcii):
"Front-end grip is strong, and the RS locks easily on to your chosen line, but it’s when you start to apply the power that things get really interesting.... Select the sportier driving modes and you can get the rear end around more aggressively. Out of slower corners in greasy or wet conditions, you’ll even be treated to a delicious flick of oversteer as power is diverted to the rear axle.... the clever rear-biased four-wheel-drive system makes it more engaging to drive than other all-wheel-drive hot hatches such as the Audi RS3 and the A 45."
[odkaz]

Příště už poslechni. Ta ostrá Honda by ti slušela... ;-)