Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 05.02.16  18:18

« Re: Rasťo Chvála na Rallye Monte Carlo

iudex: Hmm, tak jsem to dohltal až k tréninkovému P308 a dál je to pro předplatitele.... ;-\
    Jinak Rasťo je fakt frajer. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 05.02.16  16:06

« Rasťo Chvála na Rallye Monte Carlo

Pekný Rasťov článok o jeho splnenom sne účasťou na Rallye Monte Carlo: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.02.16  13:01

« Re: Re: Focus RS na Slovensku

No, lepší to teď asi nebude ani s těmi slevami...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.02.16  12:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ford 3x a dosť

To jo, Spyder je sexy..., ale mimomanželský sex raději s "čepičkou"... >:-[] ;-)

Ty sport techno nejsou vůbec špatné, ale ty z GT4 jsou podle mě jinde.
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    V té kombinaci s černou tvarově připomínají 18" Austiny z G7 GTI, i když ty jsou plnější a menší.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 03.02.16  10:03

« Re: Focus RS na Slovensku

iudex: No asi jsme to fakt trefili. ;-) A to pořád mluvíme o ceníkových cenách, je možné, že i nálada na "trhu slevových nabídek" se změnila. Ale to bych kecal, nevím, už celej dlouhej rok jsem nekupoval nový auto. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 03.02.16  01:56

« Re: LaFe v ČR

TN.cz?! >:D 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 03.02.16  01:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ford 3x a dosť

20" Sport Techno ve stříbrný verzi jsou naživo moc pěkný, a společně se Spyder koly jediný, který se mi z OEM 981 line-up líbí.

GTS, jo? No, já bych místo GTS nebo GT4 šel do Spyderu... To je teprv sexy kus plechu. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.02.16  01:32

« LaFe v ČR

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.02.16  01:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ford 3x a dosť

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.02.16  23:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ford 3x a dosť

Jj, Karminrot.
    Mně by u Caymanu "stačil" GTS, akorát bych trval na těch kolech z GT4, protože ze standardní nabídky kol pro GTS bych si nevybral.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 02.02.16  23:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ford 3x a dosť

Karminrot! :yes:

P-car konfigurátor je nejlepší. Taky jsem v něm strávil až moc času... [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.02.16  14:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ford 3x a dosť

Každému podle zásluh... ;-)
    Neurochirurg mu doporučil něco vyššího se sezením méně na podlaze...
    no a tohle se mu z "invalidních verzí" líbilo nejvíc. >:-[]

P.S. Malá ochutnávka z aktuální konfigurace:
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 02.02.16  14:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ford 3x a dosť

A potom že dôchodcovia sú na tom zle. >:D
    Ad milionárska daň a.k.a. registračný poplatok: to je za prvé prihlásenie auta na Slovensku, teda jazdené dovezené platí rovnakú daň ako nové. Pri 147 kW je to 957 eur.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.02.16  13:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ford 3x a dosť

iudex
    Od M2 jsem čekal lepší design (i M235i vypadá líp) a nižší hmotnost.
    Takže zatím by ho zřejmě nahradil náš G6 GTI, protože otec chce upgradeovat o patro výš na "suv/hh" ve formě Macanu GTS, jehož konfigurátor znám nazpaměť už teď.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 02.02.16  12:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ford 3x a dosť

wl: ale čo, tak Tvoj youngtimer ide z domu? :-) A čo ho nahradí, mal som pocit, že M2 Ťa zrovna nenadchla.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.02.16  12:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Ford 3x a dosť

BW
    Jestli chceš něco jeteho s automatem, tak na jaře bych měl prodávat svoje G5 GTI. Není to sice nové auto, ale proti těm tvým posledním dvěma pokusům (hokuS, Focus) je to pořád dělo a lak má v pohodě.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.02.16  12:48

Kolik dělá ta vaše Fico daň z "nad výkonu" Kolik u jetého auta s 200 PS?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.02.16  12:47

.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.02.16  10:00

« Re: Re: Re: Re: Ford 3x a dosť

wl samozrejme ma to hneď napadlo a keďže som si nepamätal či som wapkoval nárazník, použil som aj klasickú hadicu s nádobou na šampón, hneď som to šiel vyskúšať znovu wapkou >:D nespravila nič, rotačnú trisku ani nemám, bola za príplatok, taktiež ten tlak nie je taký silný ako napríklad pri bezkontaktnej myčke niekde pri supermarkete, no neviem koncom mesiaca ide auto na garančku tak uvidím čo s tým.
    Každopádne auto pôjde na predaj kedže manželka na tom jazdiť nechce a žerie nervy o automate, kúpim jej niečo ojazdené a nech ma vozí. Peniaze vrazím do podnikania tie sa hádam vrátia >:D škoda len, že focus bol vážne "drahý" a predať ako toledo, kde som stratil 50 Euro sa nepodarí ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 02.02.16  09:07

« Focus RS na Slovensku

Tak včera mi konečne prišlo zo slovenského Fordu avízo, že sa začína predávať Focus RS. A ako je pre slovenský Ford obvyklé, neskoro, amatérsky a draho. Nielenže začína predaj mesiace po ČR, ale reálne sa bude dať auto vyskúšať "najskôr v lete", keď prídu prvé predvádzačky. Dodacia lehota min. 6 mesiacov.
    Ako som očakával, cena je tiež vyššia, než v ČR: 37990 eur, čo je cca. 1026000 Kč (citeľný rozdiel oproti českej uvádzacej cene 915t, aj keď tá aktuálne stúpla na 945t). A to v ČR nemáte registračný poplatok, ktorý RS u nás predraží o 3000 eur.
    A amaterizmus slovenského importéra potvrdzuje aj fakt, že katalóg Focusu RS je v češtine.
    No nič, počkáme, do leta, uvidíme, či sa k predvádzačke dostanem.
    P.S. Ako pozerám cenník GTI (či tam náhodou už nie je CS; nie je), tak GTIP zdraželo oproti cenníku v dobe mojej kúpy o 1210 eur. Fakt to vyzerá, že ja, woody i Cov sme kupovali v najlepšej dobe. :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…