Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
boost. 03.02.16 01:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ford 3x a dosť
20" Sport Techno ve stříbrný verzi jsou naživo moc pěkný, a společně se Spyder koly jediný, který se mi z OEM 981 line-up líbí.
GTS, jo? No, já bych místo GTS nebo GT4 šel do Spyderu... To je teprv sexy kus plechu. :-! -
-
white label 02.02.16 13:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ford 3x a dosť
iudex
Od M2 jsem čekal lepší design (i M235i vypadá líp) a nižší hmotnost.
Takže zatím by ho zřejmě nahradil náš G6 GTI, protože otec chce upgradeovat o patro výš na "suv/hh" ve formě Macanu GTS, jehož konfigurátor znám nazpaměť už teď. -
Brandon Walsh 02.02.16 10:00
« Re: Re: Re: Re: Ford 3x a dosť
wl samozrejme ma to hneď napadlo a keďže som si nepamätal či som wapkoval nárazník, použil som aj klasickú hadicu s nádobou na šampón, hneď som to šiel vyskúšať znovu wapkou >:D nespravila nič, rotačnú trisku ani nemám, bola za príplatok, taktiež ten tlak nie je taký silný ako napríklad pri bezkontaktnej myčke niekde pri supermarkete, no neviem koncom mesiaca ide auto na garančku tak uvidím čo s tým.
Každopádne auto pôjde na predaj kedže manželka na tom jazdiť nechce a žerie nervy o automate, kúpim jej niečo ojazdené a nech ma vozí. Peniaze vrazím do podnikania tie sa hádam vrátia >:D škoda len, že focus bol vážne "drahý" a predať ako toledo, kde som stratil 50 Euro sa nepodarí ;-\ -
iudex 02.02.16 09:07
« Focus RS na Slovensku
Tak včera mi konečne prišlo zo slovenského Fordu avízo, že sa začína predávať Focus RS. A ako je pre slovenský Ford obvyklé, neskoro, amatérsky a draho. Nielenže začína predaj mesiace po ČR, ale reálne sa bude dať auto vyskúšať "najskôr v lete", keď prídu prvé predvádzačky. Dodacia lehota min. 6 mesiacov.
Ako som očakával, cena je tiež vyššia, než v ČR: 37990 eur, čo je cca. 1026000 Kč (citeľný rozdiel oproti českej uvádzacej cene 915t, aj keď tá aktuálne stúpla na 945t). A to v ČR nemáte registračný poplatok, ktorý RS u nás predraží o 3000 eur.
A amaterizmus slovenského importéra potvrdzuje aj fakt, že katalóg Focusu RS je v češtine.
No nič, počkáme, do leta, uvidíme, či sa k predvádzačke dostanem.
P.S. Ako pozerám cenník GTI (či tam náhodou už nie je CS; nie je), tak GTIP zdraželo oproti cenníku v dobe mojej kúpy o 1210 eur. Fakt to vyzerá, že ja, woody i Cov sme kupovali v najlepšej dobe. :-)

Jinak Rasťo je fakt frajer. :yes: