Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.02.16  15:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brzdovka

Kupoval jsem v H-P-P, mají hodně skladem, jsou distributor. Taky se tam dá vzít olej Millers Oils, kdyste chtěli jeden z NEJ olejů ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 12.02.16  12:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Brzdovka

iudex
    Originál vzducháč u Seatu stojí cca 700Kč

Taky už koukám na Pipercross >:-[]
    Myslím, že máme stejný typ, označení PP1895
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 12.02.16  12:14

« Re: Re: Re: Re: Brzdovka

Tak samozrejme to vymením pred okruhovou sezónou, ale tá aj tak nezačne skôr než v apríli, kedy mám ročný servis.
    Inak teraz som pozeral diskusie o K&N filtroch a ani na výkonnejších autách sa žiadny prínos neukázal (ani na brzde), takže len kvôli jeho doživotnosti to za to nestojí. Pozriem ešte ten Pipercross.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.02.16  11:19

« Re: Re: Re: Brzdovka

Vyměnit vzduchový filtr, proč ne. Taky jsem dával v létě spolu s větším intercoolerem, ale také jsem tam dotáhl přidanou hadicí z předního nárazníku více čerstvého vzduchu :-)
    Nicméně dle doporučení mého mechanika jsem dal pěnový sportovní filtr Pipercross a ne jen ten bavlněný KN (to prý není moc dobrý).
    IUDEX - jestli chceš měnit brzdovku až za pár měsíců, neriskoval bych na okruhu více kol za sebou (ne více jak 3). Je třeba brzdovku po sezoně a po zimě před jarem vždy vyměnit. To není taková položka. Výsledek může být ten, že na konci cílovky zašlápneš brzdu, propadne se ti pedál a jedeš kačírkem rovně! >:-[] A z vlastní zkušenosti, jízda tím štěrkem není moc příjemná a na laku ve spodní části auta a na kolech se to podepíše :-(
    Aktuálně řeším objednání speciálních podložek na zadní nápravu, abych mohl mírně zvětšit odklony vzadu. K tomu hodně zvažuji, jestli se plácnout přes kapsu a pořídit pořádný podvozek KW Clubsport, kde jdou nastavit i přední odklony a především celý podvozek hodně ztuhne a půjde lépe pracovat s přenosem váhy ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 12.02.16  10:44

« Re: Re: Brzdovka

iudex

No tak to jsou už pěkné kulatiny :-) Uvažuju že koupím tu brzdovku EBC BF307+

Ze sportovního filtru mám z dlouhodobého hlediska trošku respekt...větší propustnost filtru=vetší šance nečistot do motoru. Mám záruku ještě rok a kdyby se něco stalo s motorem, věřím že servis se toho chytne, že nepoužívám originál filtr.

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 12.02.16  10:18

« Re: Brzdovka

Cov: ešte nie, servis mám až v apríli/dubnu, takže to vyriešim naraz. Okrem brzdovky uvažujem ešte nad K&N vzduchovým filtrom; mal som ho už vo Focuse, kde to nemalo význam, ale pri turbe by to predsalen mohlo pomôcť k lepšiemu "dýchaniu" motora. Uvidím.
    Inak o pár dní má GTI druhé narodeniny, aktuálne som prekročil hranicu 20000 km, dlhodobá spotreba 7,91 l a auto je v zimnom režime, rozumej špinavé až po strechu. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 12.02.16  09:27

« Brzdovka

Iudex

Už jsi měnil brzdovku za lepší, pro větší zátěž, co je vhodná pro běžné jezdění i občas okruh, nebo palba na okreskách?.....včera jsem na jednom blogu narazil na zajímavé info.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.02.16  14:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Téma

Proto mám k Megoušovi ještě Golfa, aby náhodou někdo nepochyboval ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.02.16  10:27

« Re: Re: Re: Re: Téma

>:-[]
    P.S. Mimochodem, ta fotka jasně dokazuje, že k tomu, aby mohl být někdo označován za "vaginistu," nemusí vlastnit nic koncernovwého... ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 10.02.16  20:16

« Re: Re: Re: Téma

wl: >:-[] Mně zas při pohledu na tu fotku nechtěně naběhla hláška Bolka Polívky z Kurvahošigutntag: Vašu pi..u sem taky neviděl a věřím, že ju máte. >:D

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.02.16  20:11

« Re: Re: Re: Téma

Má malá úchylka se projevuje i na následující fotce ;-)
    Ten znak je schválně obtažen a vyrýsován, aby nikdo nekoukal co je pod plachtou za supersport a raději okukoval o dvě místa vedle tu M3 E92 co tam stojí >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.02.16  19:44

« Re: Re: Téma

Jak se MEGGIE ten "démant" v tom pyžamu hezky rýsuje... a pak se nemáme divit tvé "úchylce"... >:D >:-[]
    Renault se nezapře ani pod plachtou... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.02.16  19:13

« Re: Téma

Vzhledem k tomu, že je tu nějak mrtvo, přihlašuji tímto fotku do fotosoutěže na téma "Auto a zimní trable" :-)
    U mě je zima chápána jako jeden velký trabl, v podstatě je to čekání na jaro a na pěkné počasí. Jen vyjímečně za pěkného slunného dne vezmu MEGGIE na projížďku, aby chudinka nestála tak dlouho. A já si zpříjemnil tu škaredou zimu, kdy se nedá jezdit na okruhu, ani pořádně na okreskách >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 07.02.16  21:08

« Re: Re: Re: Re: Focus RS

Jedna malá kulturní vsuvka....tohle jsou střelci >:-[]
    [odkaz]

Edit:
    Tak na konkurenčním webu už je celý test i s videem [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.02.16  20:55

« Re: Re: Re: Focus RS

Jenže ono to v případě Fordu není 2L, ale 2,3!L, takže s těmi třemi deckami k dobru by případné častější problémy nebyly dobrou vizitkou, ale tak věřme, že se to doladilo a neuvažujme hned nad síťovkou ČD v základu. >:-[]
    Mně jde v tomto případě poněkud proti srsti ten název "EcoBust"..., zrovna u benzínu s 350 PS? :-O
    Snad podobně nepřijde i GR420, myslím třeba jako GR420 BlueMotion Technology. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.02.16  20:43

« Re: Re: Re: Focus RS

To je pravda..., Fo3RS asi bude mít taky hodně daleko do ještě poměrně nedávno u nás nabízeného Fusionu (podobně jako GR do lišky/Foxe). ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 07.02.16  20:40

« Re: Re: Focus RS

white label

Jízdně to vypadá fajn, jen někde jsem četl ten fordí miniseriál jak se rodil RS a za jeho zpožděním stojí údajně taky to, že technici měli problém se spolehlivostí motoru, kde tenhle dvoulitr je už na hranici svého maxima.

...což když se člověk podívá ke konkurenci a´t už VW nebo třeba Mecedes A45 AMG, kdy zvládají jít hodně přes 400 koní s minimem uprav...

Snad bude RS nejen rychlé, zábavné, ale i dlouhodobě spolehlivé při tvrdším zacházení a hnání motoru do plných. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.02.16  20:34

« Re: Re: Focus RS

wl: Jj, Focus RS zatím vypadá jízdně opravdu hodně nadějně. A v souvislosti s tím tebou citovaným "hlodem" jsem si vzpomněl na již dávnější Vaculíkův koment na adresu Clia RS předchozí generace. "Je vůbec možné, že tohle auto stvořil výrobce Thalií ?" ;-)

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.02.16  19:19

« Re: Focus RS

Cov
    Ten vysoký posaz na úžších Recarech, to už je u Rychlých FocuSů pomalu tradice... a větší problémy s infotimentem má i nové Mondeo. Jízdně to ale vypadá velmi nadějně, uvidíme jak na to všechno zareaguje VW se slibovaným GR420.
    Klasický hlod v diskusi pod tím:
    "Je na novém Focusu RS vůbec něco špatně? Ano - je to Ford >:D "
    Ta tmavě šedá metla vypadá dobře, taková o tón světlejší CSG.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 07.02.16  12:20

« Focus RS

První jízdní dojmy s Focusem RS na stránkách Meziplynu [odkaz] ...

Video bude taky..zatím jen ochutnávka [odkaz] ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…