pradeda777 13.06.24 11:18
« Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
Tms....jak píše iu....kdybych se rozhodl jen pro jedno auto v garáži, tak Tigi by byl prima. ALE....na to naše trckání po městě by ho byla škoda.....
iu.....M3 Touring.....mě tyto "dodávky" nikdy neseděli, ale uznávám, že jako rodinné auto na rychlé přesuny by mohlo být zajímavé..... -
iudex 13.06.24 08:38
« Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
Tom: Tigi vyzerá výborne, fotky máš slušné, aj cena je primeraná, tak sa divím, že sa nepredal. Ako do-it-all univerzál je Tigi R rozhodne zaujímavé auto, mať možnosť len jediného auta v rodine, chcem buď hotkombi alebo takéto hotSUV. Inak práve som videl v meste fungl nové nablýskané M3 Touring v zelenej Isle of Man, nádhera (ak si človek odmyslí tú masku). [odkaz] -
Thomasino 12.06.24 20:41
« VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
Taky myslím, že RS3 se nekupuje úplně pro vzhled, ale ještě to docela ujde. Podobně jako můj Tiguan R, normální pěkné auto, ale třeba Formentor je o něco hezčí (ale uvnitř menší), ale ten infotaiment v Seatu je na zabití >:-[]
Jinak jsem musel snížit cenu na našeho eRkového Tigouše na 1,1 mega, jelikož už došla nová kára a za měsíc bych si ji měl převzít. Nechce někdo adoptovat? [odkaz] -
pradeda777 12.06.24 10:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov
wl....ano, RS3 se kupuje především pro techniku, ale když k tomu ještě dobře vypadá, tak je to hezký bonus..... :-! :yes: -
Thomasino 10.06.24 14:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov
No dobře, když sečtu 50+130, tak do toho se cestou do Kyjova dá skoro vejít ;-) A těch 90 na vesnici je i hodně, tam se vejdu do 70-ti jako hodnej kluk >:-[] >:D -
pradeda777 10.06.24 12:12
50-90-130 jízdu....přemýšlel jsem dlouho, ale tady kolem Kyjova nic moc a na dalnici daleko...možná okruh Kyjov-Strazovice-Veterov-Sobulky-Kyjov, by přicházel v úvahu,ale to je tak všechno...do Nasedlovic je to daleko na to se pak vracet k nám...bude to jinak...sraz Bukovanský mlýn, velké parkoviště, oběd...[odkaz]
pak "jízda pravidelnosti" směr Ždánice a zpět přes Strážovice k nám do Kyjova na kávičku a pokec... vidím to tak na jednu sobotu v září....
EDIT: dalo by se to i vylepšit příjezdem na mlýn už v pátek odpoledne, večer posezením u vína ve sklípku, přespáním na mlýně, a pak sobotní program...nebo to samé sobota/neděle....tož přemýšlejte... -
iudex 10.06.24 11:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov
Stretko po rokoch výborné, aj pohostenie, aj pokec. :yes:
Nabudúce by sme mohli pridať aj nejakú tú jazdu (samozrejme 50-90-130). :-) Každopádne i tak som sa cestou tam a späť pekne previezol, už pomaličky popúšťajúc oťaže, párkrát do 4500 ot a to už je pekná dynamika. Ale cesta Spyderom bez strechy bola iste zábavnejšia, resp. manuál na oboch 718kach (takto má vyzerať manuálna prevodovka, nie ako na 3er). DSG to seká fajn v dynamic a RS módoch, v comforte to ale príliš podtáča a treba do toho zasahovať manuálne. -
pradeda777 10.06.24 08:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov
Ok....čurání/močení/funkce ledvin...Většina lidí chodí močit šestkrát až sedmkrát denně, ale někteří čtyřikrát až desetkrát, což je považováno také za normální. Většina lidí spí 6 až 8 hodin denně, aniž by chodili na záchod. Pokud jdete v noci jednou močit, je to také běžné.
ThomasinoSmith 09.06.24 23:16
Praděda - díky za uspořádání příjemného srazu, fajn pokec, rád jsem vás zase viděl :yes: :yes:
Foto máš na WhatsAppu a tady jsem je nahrál na konec galerie a přidal fotky ze srazu na EcceHomo na konci května: [odkaz]

Inak je drobný facelift 2er, resp. M2. M2 má o 20 koní viac, na úrovni M3; 2er aspoň nové farbičky, pekná fire red: [odkaz] a dostala aj šmolkovú modrú pôvodne vyhradenú pre M2: [odkaz]
A napokon premostím cez šmolkovú modrú k ioniq N, ktorý som práve videl naživo (presne v tej šmolkovej).