Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.02.16  14:26

« Re: Re: Re: Re: OT: mobil

U nás je levnější, když se podívám na třeba na Alzu, tak tam cena za S6 edge+ 32GB je teď stejná jako u S7 edge 32GB (předprodej navíc s VR Lite v ceně), tedy 22.599,- Kč.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.02.16  14:03

« Re: Re: Re: OT: mobil

Len tá cena ma teda položila: 814 eur za S7 a 925 za S7 edge, to je sakra veľa za telefón. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 22.02.16  13:59

« Re: Re: OT: mobil

Ja jen doufám, že Samsung udělá S7 edge-. Pro mě ideální telefon. Normální edge se mi totiž nevejde do přihrádky v autě. >:D

Myslím, že Samsung trefil do černého. SD, lepší foťák, baterka... Hlavně to poslední je problém S6.

Voděodolnost využiji jen při mytí telefonu od špíny... V dešti to je k prdu a ve vaně se s telefonem nekoupu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.02.16  11:58

« Re: OT: mobil

iudex
    Že bude S7 znovu vodě odolná a bude podporovat SDéčka se vědělo už delší dobu, z čeho jsem měl (v této souvislosti) strach bylo, že S7 přijde o luxusní (na který aktuálně nemá ani iPhone) vzhled S6 edge/S6edge+, což se (částečně) stalo jen u menší verze S7, která už se jako edge nenabízí. Vzhledem k tomu, že S7edge má úhlopříčku 5,5", tak už údajně model s označením S7edge+ (S6edge+ měl 5,7") nebude. Zajímavé je, že i (nově "modulární" a s dvojitým foťákem) G5 od LG šel o dvě desetiny dolů, z 5,5" u G3/G4, na 5,3" u G5.
    Parametry G7 vypadají skvěle, včetně upgradeu foťáku s technologií dual-pixel.
    Jsem zvědavý na živé dojmy, možná mě donutí uvažovat o upgradeu dřív, než jsem původně plánoval. Pro mě je trochu škoda toho zmenšení displeje, naštěstí je to jen o dvě desetiny, pod těxh 5,5" bych ale už dnes nešel.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.02.16  08:18

« OT: mobil

wl: čo hovoríš na nový Samsung Galaxy S7/S7 Edge? Pre mňa to vyzerá veľmi zaujímavo a zrejme prvý fotomobil, za ktorý by som vymenil moju dosluhujúcu Z1: z hľadiska telefónu je pre mňa dôležitá vodeodolnosť, to bola veľká devíza mojej Z1 a divím sa, že S6 to nemala; S7 to konečne má. Z hľadiska parametrov foťáku doteraz máločo prekonalo radu Xperia Z (veľký 1/2,3" senzor), teraz má S7 len 12 MPx a tým väčšie pixely (až o 56% oproti S6), teda napriek menšiemu senzoru má aj oproti Xperii väčšie pixely, čo je základ pre schopnosti foťáku (šum, dynamický rozsah...); naopak Xperia ide cestou zbytočného navyšovania MPx (už môj model nie je schopný vykresliť 20 MPx a nové modely to ešte navýšili na 22). K tomu supersvetelný objektív s f1,7 (S6 má f1,9) a vyzerá to na aktuálne najlepší fotomobil.
    woody: áno, viem, že už ďalší hotheč nechceš a pokukuješ po MX-5 a pod., pre mňa to ale určite nie je cesta, tretie či štvrté auto si dovoliť nemôžem (ani ho nemám kde dať), takže u mňa ten praktický aspekt musí zostať a teda sa na rozdiel od Teba budem naďalej "plácať" v kategórii HH; i preto ma FRS veľmi zaujíma. Eventuálna cesta pre mňa vedie hore buď v rámci kategórie, alebo o triedu vyššie (S4 a pod.), čo sú (na rozdiel od dvojmiestneho roadsteru) stále praktické a plne použiteľné autá. A možno príde kríza a budem Golfa oprašovať do dôchodku. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 21.02.16  19:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotosoutěž

Jazdi to na Fokt-sterier >:-[]
    ale nieje to Porsche Golf >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.02.16  18:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotosoutěž

w-a
    Určitě, hned vedle kompasu... >:-[]
    Známý se teď tady chystá jednu kachnu restaurovat, tak uvidíme jak to dopadne...
    Jinak trend dvoubarevných Peugeotů k nám do města dorazil zřejmě s předstihem (jako obvykle i u jiných trendů), shodou okolností i obdobná barevná kombinace, akorát v opačném gardu:
    [odkaz]
    [odkaz]
    >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.02.16  18:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotosoutěž

wl: >:D Možná by nebylo od věci instalovat do "kachny" Umělý horizont, abys neztratil přehled. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.02.16  18:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotosoutěž

To je náklon, to je "géčko"... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.02.16  18:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotosoutěž

Cov: Adrenaline starts to flow. >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 21.02.16  17:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotosoutěž

woody-alien
    Tak že Cayman S nebo GTS? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.02.16  17:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotosoutěž

FoIIIRS bych si někdy rád (třeba na víkend) půjčil (klidně i za větší peníz), ale že bych si ho chtěl případně koupit, to moc nehrozí už podle fotek exteriéru/interiéru. Hlavně zadní partii (o 5dv. nemluvě) a interier bych za ty prachy nedal. Přitom vím, že na exterier/interier to nejezdí... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.02.16  17:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotosoutěž

iudex: Rivalové jsou super, stejně jako wl jsem dal nejdřív kino a potom koupil i BR.

S těma H-H souhlas, až tedy na to, že ti "chudobní otcové rodín" z jiného úhlu pohledu zas až tak chudobní nejsou, když si mohou dovolit koupit "aspoň" ten novej hot hatch. ;-)

FF-RS sleduju a uznávám, že je to lákadlo, ale na druhou stranu bych se nechtěl v této kategorii plácat donekonečna. Chtěl bych zkusit zase něco jiného, přičemž to nutně nemusí být výkonnější. Stačí když to bude jiné.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.02.16  14:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotosoutěž

w-a
    Souhlas. A ta dvoubarevnost je to poslední, co by mě na tom mohlo lákat. K tomu ještě dvoubarevnou kšiltovku tmavým kšiltem dozadu a je vymalováno. 8-s

iudex
    Rivalové jsou super, byl jsem na ně v kině a mám je (na BR) i ve své skromné domácí videotéce.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 21.02.16  13:49

woody. plný súhlas. Hotheč je "športiak pre chudobných otcov rodín", takže posunúť ho výkonovo a cenovo do ligy skutočných športových áut akosi popiera samotný princíp. Z tohto pohľadu je aktuálny FF RS dokonalým športiakom: praktický päťdverák s výkonom športiaka za super cenu.
    Btw. trochu z iného súdka - malý filmový tip z automobilového prostredia: pozrel som si teraz film Rivali. Nie je to novinka, ale mne to nejak ušlo. Výborný film z prostredia formuly 1 o rivalite dvoch špičkových pilotov Nikiho Laudu a Jamesa Hunta. Nemal som veľké očakávania, ale film pozitívne prekvapil, veľmi kvalitne nakrútená dráma, o čom svedčí i fakt, že ho moja manželka nielenže dopozerala, ale sa jej i páčil. A ak boli vo filme scény, kde som si pozedal: tak to už je moc, to je len umelecká licencia, tak ako som si dodatočne vygúglil, práve tieto momenty boli historicky presné. Odporúčam.
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 21.02.16  11:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotosoutěž

Dvoubarevny Peugeot v cene Porsche. Vetsina lidi ma celkem jasnou volbu.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 21.02.16  09:02

Ono je to taky o vnímání značky, lidi si řeknou...je to jenom Peugeot.
    Přitom za HH Audi (S3, RS3) nebo Mercedes A45 AMG peníze dají. Tam stačí trochu příplatkové výbavy a ceny jsou dost nastřelené.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.02.16  07:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotosoutěž

wl: Mám z toho rozpačité pocity. Na jedné straně to posouvá kategorii H-H zase o level výš, na druhou stranu se naskýtá otázka, jestli tohle ještě má smysl. Vyprodukovat za pomoci hi-tech super hot hatch zřejmě není pro výrobce takový problém, horší je to pak prodat, když to vzhledem k použité technice prostě cenově friendly být nemůže. A aspoň pro mě se to pak dostává do přímého rozporu s filozofií H-H, coby praktického, cenově dostupného auta s jistým sportovním duchem. O tom, že se s touhle cenovkou takové auto dostává do vod úplně jiných žraloků, ani nemluvím. Tam toho už barevným rozdělením na dvě půlky moc nezachráníš. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.02.16  00:28

Hotová SopHiina volba... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 21.02.16  00:23

Právě. Hybridní Pug nebo M2? >:D 8-s
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…