Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 22.02.16  21:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: mobil

@wl
    [odkaz] [odkaz]

Edge+ vyšel kdy... o půl roku dýl?

@movies
    Nope. V lednu jsem stáhnul (jo, pirátsky) Straight Outta Compton a vloni v červenci jsem si udělal osamocenou pánskou jízdu na Mission Impossible. Jinak lautr nic. >:D

Straight Outta Compton doporočuju, nicméně to je spíš pro ty, který poslouchají rap & mají nějaký ponětí o jeho historii.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.02.16  20:55

« Re: Re: OT: mobil

Správně chlapci, a kdyby bylo "nejhůř", tak si prostě představte (jak to dělám já), že ten váš hh je něco jako vaše žena, a to "oprašovanie až do dôchodku" vám přijde úplně normální. >:D >:-[]

RS6
    Těch 400 PS měla mít RS3 hned od startu.

all
    viděli jste už někdo Tarantiniho 8 hrozných?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.02.16  20:19

« Re: OT: mobil

iudex: "A možno príde kríza a budem Golfa oprašovať do dôchodku." Tak to se může stát každému, včetně mě. A víš co ? Taky bych se nepos.ral...a byl bych spokojenej s tím, co mám. ;-)
  • « 01 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 22.02.16  19:25

« Re: Re: Rychlo !!!!

tak o com bola rec:
    ma mat naozaj 400 PS, ma byt inspirovana DTM zavodmi a "zavodne" upravenym podvozkom...blaa, blaa exterier, interier kecy.
    Ale - R8 prichadza na US trh a vraj Motortrendom to bolo auto otestovane ako najrychlejsie atmosfericky plnene auto v discipline 0-60 mph za len 2,6 sekundy ! >:-[]
    A do roku 2019 prijde na US trh 7 novych RS modelov, vratane SUV-cka a v novych typoch karoserii.
    A ze Mark Lichte sa postara, aby vyzerali ako auta odvodene zo specialov DTM... >:D

na youtube daj hladat audi RS3 a daj zoradit podla datumu nahrania
    4. zhora je aktualne:
    Audi RS3 Sedan - leaked internal presentation video
    od Stan Boreka - trva 2 minuty ;-)

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.02.16  19:10

« Re: Rychlo !!!!

Mně to video nejde už teď. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.02.16  19:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: mobil

Počkat pár měsíců? Podívej se jak si drží cenu S6ka, člověk by po představení S7 čekal výprodejové ceny a přitom teď stojí S6 stejně, jako S7 v předprodeji, viz odkaz.
    Premiérové ceny S6ky byly vyšší, než u S7, takže relativně S7 moc drahá není.
  • 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 22.02.16  19:09

« Rychlo !!!!

skor nez to zase zmazu !!!!

[odkaz]

predstavenie RS3 sedan v USA a pokec ku nej, plus pokec o dalsich modeloch...
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 22.02.16  14:47

« Re: Re: Re: Re: Re: OT: mobil

V případě Samsungu je lepší počkat pár měsíců, až ceny spadnou dolů. 20k za jakýkoliv telefon je špatný vtip.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.02.16  14:26

« Re: Re: Re: Re: OT: mobil

U nás je levnější, když se podívám na třeba na Alzu, tak tam cena za S6 edge+ 32GB je teď stejná jako u S7 edge 32GB (předprodej navíc s VR Lite v ceně), tedy 22.599,- Kč.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.02.16  14:03

« Re: Re: Re: OT: mobil

Len tá cena ma teda položila: 814 eur za S7 a 925 za S7 edge, to je sakra veľa za telefón. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 22.02.16  13:59

« Re: Re: OT: mobil

Ja jen doufám, že Samsung udělá S7 edge-. Pro mě ideální telefon. Normální edge se mi totiž nevejde do přihrádky v autě. >:D

Myslím, že Samsung trefil do černého. SD, lepší foťák, baterka... Hlavně to poslední je problém S6.

Voděodolnost využiji jen při mytí telefonu od špíny... V dešti to je k prdu a ve vaně se s telefonem nekoupu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.02.16  11:58

« Re: OT: mobil

iudex
    Že bude S7 znovu vodě odolná a bude podporovat SDéčka se vědělo už delší dobu, z čeho jsem měl (v této souvislosti) strach bylo, že S7 přijde o luxusní (na který aktuálně nemá ani iPhone) vzhled S6 edge/S6edge+, což se (částečně) stalo jen u menší verze S7, která už se jako edge nenabízí. Vzhledem k tomu, že S7edge má úhlopříčku 5,5", tak už údajně model s označením S7edge+ (S6edge+ měl 5,7") nebude. Zajímavé je, že i (nově "modulární" a s dvojitým foťákem) G5 od LG šel o dvě desetiny dolů, z 5,5" u G3/G4, na 5,3" u G5.
    Parametry G7 vypadají skvěle, včetně upgradeu foťáku s technologií dual-pixel.
    Jsem zvědavý na živé dojmy, možná mě donutí uvažovat o upgradeu dřív, než jsem původně plánoval. Pro mě je trochu škoda toho zmenšení displeje, naštěstí je to jen o dvě desetiny, pod těxh 5,5" bych ale už dnes nešel.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.02.16  08:18

« OT: mobil

wl: čo hovoríš na nový Samsung Galaxy S7/S7 Edge? Pre mňa to vyzerá veľmi zaujímavo a zrejme prvý fotomobil, za ktorý by som vymenil moju dosluhujúcu Z1: z hľadiska telefónu je pre mňa dôležitá vodeodolnosť, to bola veľká devíza mojej Z1 a divím sa, že S6 to nemala; S7 to konečne má. Z hľadiska parametrov foťáku doteraz máločo prekonalo radu Xperia Z (veľký 1/2,3" senzor), teraz má S7 len 12 MPx a tým väčšie pixely (až o 56% oproti S6), teda napriek menšiemu senzoru má aj oproti Xperii väčšie pixely, čo je základ pre schopnosti foťáku (šum, dynamický rozsah...); naopak Xperia ide cestou zbytočného navyšovania MPx (už môj model nie je schopný vykresliť 20 MPx a nové modely to ešte navýšili na 22). K tomu supersvetelný objektív s f1,7 (S6 má f1,9) a vyzerá to na aktuálne najlepší fotomobil.
    woody: áno, viem, že už ďalší hotheč nechceš a pokukuješ po MX-5 a pod., pre mňa to ale určite nie je cesta, tretie či štvrté auto si dovoliť nemôžem (ani ho nemám kde dať), takže u mňa ten praktický aspekt musí zostať a teda sa na rozdiel od Teba budem naďalej "plácať" v kategórii HH; i preto ma FRS veľmi zaujíma. Eventuálna cesta pre mňa vedie hore buď v rámci kategórie, alebo o triedu vyššie (S4 a pod.), čo sú (na rozdiel od dvojmiestneho roadsteru) stále praktické a plne použiteľné autá. A možno príde kríza a budem Golfa oprašovať do dôchodku. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 21.02.16  19:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotosoutěž

Jazdi to na Fokt-sterier >:-[]
    ale nieje to Porsche Golf >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.02.16  18:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotosoutěž

w-a
    Určitě, hned vedle kompasu... >:-[]
    Známý se teď tady chystá jednu kachnu restaurovat, tak uvidíme jak to dopadne...
    Jinak trend dvoubarevných Peugeotů k nám do města dorazil zřejmě s předstihem (jako obvykle i u jiných trendů), shodou okolností i obdobná barevná kombinace, akorát v opačném gardu:
    [odkaz]
    [odkaz]
    >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.02.16  18:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotosoutěž

wl: >:D Možná by nebylo od věci instalovat do "kachny" Umělý horizont, abys neztratil přehled. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.02.16  18:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotosoutěž

To je náklon, to je "géčko"... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.02.16  18:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotosoutěž

Cov: Adrenaline starts to flow. >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 21.02.16  17:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotosoutěž

woody-alien
    Tak že Cayman S nebo GTS? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.02.16  17:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotosoutěž

FoIIIRS bych si někdy rád (třeba na víkend) půjčil (klidně i za větší peníz), ale že bych si ho chtěl případně koupit, to moc nehrozí už podle fotek exteriéru/interiéru. Hlavně zadní partii (o 5dv. nemluvě) a interier bych za ty prachy nedal. Přitom vím, že na exterier/interier to nejezdí... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…