Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 22.02.16 20:55
« Re: Re: OT: mobil
Správně chlapci, a kdyby bylo "nejhůř", tak si prostě představte (jak to dělám já), že ten váš hh je něco jako vaše žena, a to "oprašovanie až do dôchodku" vám přijde úplně normální. >:D >:-[]
RS6
Těch 400 PS měla mít RS3 hned od startu.
all
viděli jste už někdo Tarantiniho 8 hrozných? -
AUDIRS6 22.02.16 19:25
« Re: Re: Rychlo !!!!
tak o com bola rec:
ma mat naozaj 400 PS, ma byt inspirovana DTM zavodmi a "zavodne" upravenym podvozkom...blaa, blaa exterier, interier kecy.
Ale - R8 prichadza na US trh a vraj Motortrendom to bolo auto otestovane ako najrychlejsie atmosfericky plnene auto v discipline 0-60 mph za len 2,6 sekundy ! >:-[]
A do roku 2019 prijde na US trh 7 novych RS modelov, vratane SUV-cka a v novych typoch karoserii.
A ze Mark Lichte sa postara, aby vyzerali ako auta odvodene zo specialov DTM... >:D
na youtube daj hladat audi RS3 a daj zoradit podla datumu nahrania
4. zhora je aktualne:
Audi RS3 Sedan - leaked internal presentation video
od Stan Boreka - trva 2 minuty ;-)
[odkaz] -
white label 22.02.16 19:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: mobil
Počkat pár měsíců? Podívej se jak si drží cenu S6ka, člověk by po představení S7 čekal výprodejové ceny a přitom teď stojí S6 stejně, jako S7 v předprodeji, viz odkaz.
Premiérové ceny S6ky byly vyšší, než u S7, takže relativně S7 moc drahá není. -
boost. 22.02.16 13:59
« Re: Re: OT: mobil
Ja jen doufám, že Samsung udělá S7 edge-. Pro mě ideální telefon. Normální edge se mi totiž nevejde do přihrádky v autě. >:D
Myslím, že Samsung trefil do černého. SD, lepší foťák, baterka... Hlavně to poslední je problém S6.
Voděodolnost využiji jen při mytí telefonu od špíny... V dešti to je k prdu a ve vaně se s telefonem nekoupu. -
white label 22.02.16 11:58
« Re: OT: mobil
iudex
Že bude S7 znovu vodě odolná a bude podporovat SDéčka se vědělo už delší dobu, z čeho jsem měl (v této souvislosti) strach bylo, že S7 přijde o luxusní (na který aktuálně nemá ani iPhone) vzhled S6 edge/S6edge+, což se (částečně) stalo jen u menší verze S7, která už se jako edge nenabízí. Vzhledem k tomu, že S7edge má úhlopříčku 5,5", tak už údajně model s označením S7edge+ (S6edge+ měl 5,7") nebude. Zajímavé je, že i (nově "modulární" a s dvojitým foťákem) G5 od LG šel o dvě desetiny dolů, z 5,5" u G3/G4, na 5,3" u G5.
Parametry G7 vypadají skvěle, včetně upgradeu foťáku s technologií dual-pixel.
Jsem zvědavý na živé dojmy, možná mě donutí uvažovat o upgradeu dřív, než jsem původně plánoval. Pro mě je trochu škoda toho zmenšení displeje, naštěstí je to jen o dvě desetiny, pod těxh 5,5" bych ale už dnes nešel. -
iudex 22.02.16 08:18
« OT: mobil
wl: čo hovoríš na nový Samsung Galaxy S7/S7 Edge? Pre mňa to vyzerá veľmi zaujímavo a zrejme prvý fotomobil, za ktorý by som vymenil moju dosluhujúcu Z1: z hľadiska telefónu je pre mňa dôležitá vodeodolnosť, to bola veľká devíza mojej Z1 a divím sa, že S6 to nemala; S7 to konečne má. Z hľadiska parametrov foťáku doteraz máločo prekonalo radu Xperia Z (veľký 1/2,3" senzor), teraz má S7 len 12 MPx a tým väčšie pixely (až o 56% oproti S6), teda napriek menšiemu senzoru má aj oproti Xperii väčšie pixely, čo je základ pre schopnosti foťáku (šum, dynamický rozsah...); naopak Xperia ide cestou zbytočného navyšovania MPx (už môj model nie je schopný vykresliť 20 MPx a nové modely to ešte navýšili na 22). K tomu supersvetelný objektív s f1,7 (S6 má f1,9) a vyzerá to na aktuálne najlepší fotomobil.
woody: áno, viem, že už ďalší hotheč nechceš a pokukuješ po MX-5 a pod., pre mňa to ale určite nie je cesta, tretie či štvrté auto si dovoliť nemôžem (ani ho nemám kde dať), takže u mňa ten praktický aspekt musí zostať a teda sa na rozdiel od Teba budem naďalej "plácať" v kategórii HH; i preto ma FRS veľmi zaujíma. Eventuálna cesta pre mňa vedie hore buď v rámci kategórie, alebo o triedu vyššie (S4 a pod.), čo sú (na rozdiel od dvojmiestneho roadsteru) stále praktické a plne použiteľné autá. A možno príde kríza a budem Golfa oprašovať do dôchodku. >:-[] -
white label 21.02.16 18:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotosoutěž
w-a
Určitě, hned vedle kompasu... >:-[]
Známý se teď tady chystá jednu kachnu restaurovat, tak uvidíme jak to dopadne...
Jinak trend dvoubarevných Peugeotů k nám do města dorazil zřejmě s předstihem (jako obvykle i u jiných trendů), shodou okolností i obdobná barevná kombinace, akorát v opačném gardu:
[odkaz]
[odkaz]
>:D -
white label 21.02.16 17:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotosoutěž
FoIIIRS bych si někdy rád (třeba na víkend) půjčil (klidně i za větší peníz), ale že bych si ho chtěl případně koupit, to moc nehrozí už podle fotek exteriéru/interiéru. Hlavně zadní partii (o 5dv. nemluvě) a interier bych za ty prachy nedal. Přitom vím, že na exterier/interier to nejezdí... ;-)

[odkaz] [odkaz]
Edge+ vyšel kdy... o půl roku dýl?
@movies
Nope. V lednu jsem stáhnul (jo, pirátsky) Straight Outta Compton a vloni v červenci jsem si udělal osamocenou pánskou jízdu na Mission Impossible. Jinak lautr nic. >:D
Straight Outta Compton doporočuju, nicméně to je spíš pro ty, který poslouchají rap & mají nějaký ponětí o jeho historii.