Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.02.16  16:26

« Re: Re: Re: Focus RS

Už jsem to viděl, slušné dialogy s blavským dialegtom. >:-[]
    Všiml sis, že si ta bruneta stihla při cestě na schůzku přelakovat nehty? ;-)
    P.S. Ten inkubátor na stísněné Ačko docela sedí. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.02.16  15:59

« Re: Re: Focus RS

Čím viac o tom RS čítam/pozerám, tým viac sa s ním chcem zviesť. Dúfam, že sa dostanem k predvádzačke, keď konečne dorazí na Slovensko. Na druhej strane si nie som úplne istý, či by to pre mňa nebolo už za hranicou: podvozok má byť citeľne tuhší, ako u ST, pričom už ST bolo pre mňa pomerne tvrdé (v porovnaní s GTI). A keď si uvedomím, ako používam GTI aktuálne (70ka do mesta, poskakovanie po rozbitých cestách medzi semaformi, permanentné nasadanie a vysadanie), asi by som trpel ja i RS. Na druhej strane sú ľudia, ktorí používajú ultralightový športiak pre Hobitov (pozdravujem Bullyho) ako daily car, tak v tomto svetle päťdverový kompakt je skoro ideál. ;-)
    Btw. Vcelku vtipný pokus o trochu odlišný porovnávací test A45 AMG vs. C63 AMG: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.02.16  15:52

« Re: Focus RS

Zadek a interiér. Výškově nenastavitelné sedačky, to je u FoRS pomalu tradice.
    Jinak to vypadá, že to jezdí pěkně, i ten zvuk ve sport. módu vypadá na R4T dost dobře.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 24.02.16  15:16

« Focus RS

Focus RS a první české video.....škoda že ten zadek se mi tak nelíbí..
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.02.16  00:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: F40

pS
    Mně tam napoprvé naskočilo delší video s nějakou blonckou (taky ve Ferrari), která to několik minut turovala při neutrálu.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 23.02.16  23:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: F40

pár minut
    dyk to je jednominutové video. >:-[] Anebo jsem zas' nepochopil nějakej vtip?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.02.16  22:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: F40

pS
    Mně stačilo prvních pár minut, na to se nedá dívat... 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 23.02.16  21:57

« Re: Re: Re: Re: Re: OT: F40

[odkaz]

mamma mia :-O >:-[] :yes:
  • « 01 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 23.02.16  21:53

« Re: Re: Re: Re: Re: OT: mobil

wl:
    no, kedze ma to az tak moc netrapi (tieto nove high-tech hracky), tak asi ani ja nebudem z tych "mladsich". ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.02.16  21:42

« Re: Re: Re: Re: OT: mobil

RS6
    Je S6 a pak ostRá S6 edge. Takže, ekvivalent RS6, je S6 edge a ekvivalent RS6+ je logicky S6 edege +! ;-)
    4" jsou pro nás starší, co používáme na čtení z mobilu selfí tyč, prostě málo.
  • « 01 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 23.02.16  20:15

« Re: Re: Re: Re: OT: mobil

No tak si ho dam predlzit - toho Elisa... :*) >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
    ako ten basketbalista v USA si dal takto predlzit razvor a tym aj cele Ferrari (?) ;-)

ved, to je len take keby-keby...
    A kedze ja si nepotrpim na sedacky zabalene v igelite a na moje prve prednutie do nich, myslim, ze zrovna pre mna by bolo riesenie aj prva R8 s V8 a manualom. :-)
    Proste zase V8 - uz by to bola moja desiata V8 atmosfera v asi najkrajsiom baleni... :-)

OK, posnival som si... ;-)

o tomto vies ? :
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 23.02.16  20:00

« Re: Re: Re: OT: mobil

double
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 23.02.16  20:00

AUDIRS6:
    jestli se nevejdes do Miaty a pritom uvazujes o Elise, abys nebyl zklamany, ze to bude jeste horsi.
  • « 01 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 23.02.16  15:44

leg:
    Kto by to bol povedal, ze v tebe najdem taku spriaznenu dusu, co sa tyka mobilov ! >:D
    Ja tiez niesom na velke lopare >:-[] 4" stacia ( aj na obcasne mrknutie sa sem, co sa tu deje ;-) ) a na klasicke volanie a nejaku tu momentku, prip. Skype - ked neviem co presne kupit v obchode a potrebujem radu - vec na nezaplatenie a zadarmo >:-[] , tak staci v pohode. A dokonca to nieje ani stare jablko, ale este androidak. :-!

P308 - hmm..., ved vsetko ok, Peugeot akurat trochu/riadne predbehol dobu. Coskoro nas totiz minimalne u Audi a BMW cakaju ostre sportove modely, ktore budu apson mild-hybridy ( 48V na E-Lader a motor/generator, ktorym si budu tiez pomahat ).

O MX-5 som zatial anilen neuvazoval - je na mna moc malinka :-) A keby som uz mal ja rozmyslat o niecom malom, lahkom, zabavnom, tak asi skor Elise, alebo jeho nastupca. Proste ja som skor asi este väcsi extremista v "sportovani" - mam rad cistu stopu a na to ma proste najlepsie predpoklady nieco s motorom v strede. ;-)

PS: vsetci sa tu ohanate kadejakymi S6 a S7... :-!
    Ked Samsung vypusti RS6, tak si ho kupim, noooo. >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.02.16  12:10

Leg
    Pokud máš doma "jablečnou kancelář", tak je iOS u mobilu logickou výhodou a pokud máš telefon "jen" na volání, pak i ty 4" palce stačí.
    Ale pokud chce člověk na mobilu využít i připojení k internetu a občas na něco mrknout (a nemá u sebe stále tablet), tak je těch cca 5,5" příjemných, nehledě na prohlížení fotek/videa přímo v mobilu.

iudex
    Jsem zvědavý na ten dual pixel u S7 v praxi, marketing Samsungu od toho dost slibuje:
    "Všechny pixely obrazového snímače mají dvě fotodiody místo jedné, což znamená, že snímač profesionální kvality Dual Pixel Sensor dokáže zaostřit tak rychle a přesně, jako to dělají vaše oči. Každý jednotlivý pixel snímače Dual Pixel Sensor se používá k detekci fáze, což umožňuje neuvěřitelně rychlé a spolehlivé automatické zaostření, které zachytí i ty nejneočekávanější pohyby dokonce i při horších světelných podmínkách."
    A ještě - Motion photo
    "Motion photo zachytí přesně tři sekundy předtím, než stisknete spoušť. Také můžete zvolit, který moment zachováte jako statickou fotografii."
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 23.02.16  04:27

« Re: Re: OT: mobil

woody, iudex: "A možno príde kríza a budem Golfa oprašovať do dôchodku." Po stránke jazdných zážitkov ja osobne nevidím moc dôvodov na výmenu svojho hothatchu za iný. A určite to nie je glorifikáciou vlastnej garáže, som si vedomý, že dnešné hothatche sú po takmer každej stránke lepšími vozmi a vývoj ide dopredu. Len si nie som istý, či by som výkonnejšie a schopnejšie auto dokázal v našich podmienkach oceniť. A preto to vyzerá, že svoju jednotku budem oprašovať do konca jej dní, alebo sa vydám trochu inou cestou, napr. spomínanou MX-5.

BTW ja to vnímam tak, že Peugeot nám svojim pokusom zabaliť 918 do kasne 308 ukazuje budúcnosť, o cca 10 rokov sa to bude hemžiť podobnými hybridnými hothatchmi. No a takisto ukazuje, že tej budúcnosti sa nemusíme vôbec báť.

A ku Galaxy S7: ak by ju robili vo štvorpalcovom variante s ios, tak by som ju silno zvažoval. Ale ja som v tomto trochu spiatočník. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 22.02.16  23:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotosoutěž

Thomasino

JE DESIGN nebrat, to je takový přeplácaný kočko pes...úplně to zkazí čistý design Cupry...uvidím jak bude vypadat ten spliter z Anglie až ho kámoš namontuje a nebo pak počkat na komplet nárazník, kde už je to součástí...něco takového [odkaz] .... a nebo taky nic, jen serie a max lehčí kola. ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 22.02.16  23:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: mobil

@wl
    Máš v tom přehled víc než já, čoveče.

Něco za tou nižší cenou asi bude... piotr spředa skupi :-)
    Chodíval jsem kolem obchodu s mobily každý den, ve výloze měli "můj" telefon (S5); nedlouho po launchi S6 snížili cenu asi tak o dva nebo tři litry a pak v průběhu roku ještě dvakrát. Jako když si koupíš auto, no...
    Teď ten můj nemá cenu ani prodávat, jak je pobitej.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.02.16  22:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotosoutěž

Covenant - ten přední splitter (spoiler pod nárazníkem) by to ale chtělo, co? ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.02.16  22:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: mobil

pS
    Ano, asi tak o půl roku.
    Ty nízké ceny, to jsou šedé dovozy. Pokud se ti s tím nic nestane, tak se tak dá docela ušetřit. Ale měl jsem např. LG G3 (z mobilní pohotovosti, šedý dovoz z Polska) a při problému v záruční době můžeš reklamovat jen přes ně a pokud ti tam najdou sebemenší! mechanické poškození, tak pak téměř každou závadu svedou na tebe a nevhodné zacházení s mobilem, prostě takhle potom šetří. Teď mám S6 přímo od Samsungu (mimochodem taky se slevou) a co se servisu týče, je to úplně jiný přístup.
    Alza, Datart, Samsung.cz apod. šedé dovozy nevedou.
    Pokud (e)shop na dotaz! řekne, že výrobek nemůžeš reklamovat u českého značkového servisu, je to šedý dovoz. Např. S6 edge + ve stříbrné jsou všechno šedé dovozy, v téhle barvě se k nám ofiko nedováží.

P.S. Nedávno jsem kupoval TV od LG a našel hodně zajímavou cenu a slušné hodnocení e-shopu, po desetiminutovém hovoru s eshopem mi nakonec přiznali, že to berou z Polska, a proto je servis možný jen přímo přes ně.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…