iudex 24.02.16 15:59
« Re: Re: Focus RS
Čím viac o tom RS čítam/pozerám, tým viac sa s ním chcem zviesť. Dúfam, že sa dostanem k predvádzačke, keď konečne dorazí na Slovensko. Na druhej strane si nie som úplne istý, či by to pre mňa nebolo už za hranicou: podvozok má byť citeľne tuhší, ako u ST, pričom už ST bolo pre mňa pomerne tvrdé (v porovnaní s GTI). A keď si uvedomím, ako používam GTI aktuálne (70ka do mesta, poskakovanie po rozbitých cestách medzi semaformi, permanentné nasadanie a vysadanie), asi by som trpel ja i RS. Na druhej strane sú ľudia, ktorí používajú ultralightový športiak pre Hobitov (pozdravujem Bullyho) ako daily car, tak v tomto svetle päťdverový kompakt je skoro ideál. ;-)
Btw. Vcelku vtipný pokus o trochu odlišný porovnávací test A45 AMG vs. C63 AMG: [odkaz] -
AUDIRS6 23.02.16 20:15
« Re: Re: Re: Re: OT: mobil
No tak si ho dam predlzit - toho Elisa... :*) >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
ako ten basketbalista v USA si dal takto predlzit razvor a tym aj cele Ferrari (?) ;-)
ved, to je len take keby-keby...
A kedze ja si nepotrpim na sedacky zabalene v igelite a na moje prve prednutie do nich, myslim, ze zrovna pre mna by bolo riesenie aj prva R8 s V8 a manualom. :-)
Proste zase V8 - uz by to bola moja desiata V8 atmosfera v asi najkrajsiom baleni... :-)
OK, posnival som si... ;-)
o tomto vies ? :
AUDIRS6 23.02.16 15:44
« Re: Re: Re: OT: mobil
leg:
Kto by to bol povedal, ze v tebe najdem taku spriaznenu dusu, co sa tyka mobilov ! >:D
Ja tiez niesom na velke lopare >:-[] 4" stacia ( aj na obcasne mrknutie sa sem, co sa tu deje ;-) ) a na klasicke volanie a nejaku tu momentku, prip. Skype - ked neviem co presne kupit v obchode a potrebujem radu - vec na nezaplatenie a zadarmo >:-[] , tak staci v pohode. A dokonca to nieje ani stare jablko, ale este androidak. :-!
P308 - hmm..., ved vsetko ok, Peugeot akurat trochu/riadne predbehol dobu. Coskoro nas totiz minimalne u Audi a BMW cakaju ostre sportove modely, ktore budu apson mild-hybridy ( 48V na E-Lader a motor/generator, ktorym si budu tiez pomahat ).
O MX-5 som zatial anilen neuvazoval - je na mna moc malinka :-) A keby som uz mal ja rozmyslat o niecom malom, lahkom, zabavnom, tak asi skor Elise, alebo jeho nastupca. Proste ja som skor asi este väcsi extremista v "sportovani" - mam rad cistu stopu a na to ma proste najlepsie predpoklady nieco s motorom v strede. ;-)
PS: vsetci sa tu ohanate kadejakymi S6 a S7... :-!
Ked Samsung vypusti RS6, tak si ho kupim, noooo. >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] -
white label 23.02.16 12:10
« Re: Re: Re: OT: mobil
Leg
Pokud máš doma "jablečnou kancelář", tak je iOS u mobilu logickou výhodou a pokud máš telefon "jen" na volání, pak i ty 4" palce stačí.
Ale pokud chce člověk na mobilu využít i připojení k internetu a občas na něco mrknout (a nemá u sebe stále tablet), tak je těch cca 5,5" příjemných, nehledě na prohlížení fotek/videa přímo v mobilu.
iudex
Jsem zvědavý na ten dual pixel u S7 v praxi, marketing Samsungu od toho dost slibuje:
"Všechny pixely obrazového snímače mají dvě fotodiody místo jedné, což znamená, že snímač profesionální kvality Dual Pixel Sensor dokáže zaostřit tak rychle a přesně, jako to dělají vaše oči. Každý jednotlivý pixel snímače Dual Pixel Sensor se používá k detekci fáze, což umožňuje neuvěřitelně rychlé a spolehlivé automatické zaostření, které zachytí i ty nejneočekávanější pohyby dokonce i při horších světelných podmínkách."
A ještě - Motion photo
"Motion photo zachytí přesně tři sekundy předtím, než stisknete spoušť. Také můžete zvolit, který moment zachováte jako statickou fotografii." -
Leg 23.02.16 04:27
« Re: Re: OT: mobil
woody, iudex: "A možno príde kríza a budem Golfa oprašovať do dôchodku." Po stránke jazdných zážitkov ja osobne nevidím moc dôvodov na výmenu svojho hothatchu za iný. A určite to nie je glorifikáciou vlastnej garáže, som si vedomý, že dnešné hothatche sú po takmer každej stránke lepšími vozmi a vývoj ide dopredu. Len si nie som istý, či by som výkonnejšie a schopnejšie auto dokázal v našich podmienkach oceniť. A preto to vyzerá, že svoju jednotku budem oprašovať do konca jej dní, alebo sa vydám trochu inou cestou, napr. spomínanou MX-5.
BTW ja to vnímam tak, že Peugeot nám svojim pokusom zabaliť 918 do kasne 308 ukazuje budúcnosť, o cca 10 rokov sa to bude hemžiť podobnými hybridnými hothatchmi. No a takisto ukazuje, že tej budúcnosti sa nemusíme vôbec báť.
A ku Galaxy S7: ak by ju robili vo štvorpalcovom variante s ios, tak by som ju silno zvažoval. Ale ja som v tomto trochu spiatočník. :-) -
Covenant 22.02.16 23:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotosoutěž
Thomasino
JE DESIGN nebrat, to je takový přeplácaný kočko pes...úplně to zkazí čistý design Cupry...uvidím jak bude vypadat ten spliter z Anglie až ho kámoš namontuje a nebo pak počkat na komplet nárazník, kde už je to součástí...něco takového [odkaz] .... a nebo taky nic, jen serie a max lehčí kola. ;-) :-) -
boost. 22.02.16 23:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: mobil
@wl
Máš v tom přehled víc než já, čoveče.
Něco za tou nižší cenou asi bude... piotr spředa skupi :-)
Chodíval jsem kolem obchodu s mobily každý den, ve výloze měli "můj" telefon (S5); nedlouho po launchi S6 snížili cenu asi tak o dva nebo tři litry a pak v průběhu roku ještě dvakrát. Jako když si koupíš auto, no...
Teď ten můj nemá cenu ani prodávat, jak je pobitej.
white label 22.02.16 22:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: mobil
pS
Ano, asi tak o půl roku.
Ty nízké ceny, to jsou šedé dovozy. Pokud se ti s tím nic nestane, tak se tak dá docela ušetřit. Ale měl jsem např. LG G3 (z mobilní pohotovosti, šedý dovoz z Polska) a při problému v záruční době můžeš reklamovat jen přes ně a pokud ti tam najdou sebemenší! mechanické poškození, tak pak téměř každou závadu svedou na tebe a nevhodné zacházení s mobilem, prostě takhle potom šetří. Teď mám S6 přímo od Samsungu (mimochodem taky se slevou) a co se servisu týče, je to úplně jiný přístup.
Alza, Datart, Samsung.cz apod. šedé dovozy nevedou.
Pokud (e)shop na dotaz! řekne, že výrobek nemůžeš reklamovat u českého značkového servisu, je to šedý dovoz. Např. S6 edge + ve stříbrné jsou všechno šedé dovozy, v téhle barvě se k nám ofiko nedováží.
P.S. Nedávno jsem kupoval TV od LG a našel hodně zajímavou cenu a slušné hodnocení e-shopu, po desetiminutovém hovoru s eshopem mi nakonec přiznali, že to berou z Polska, a proto je servis možný jen přímo přes ně.

Všiml sis, že si ta bruneta stihla při cestě na schůzku přelakovat nehty? ;-)
P.S. Ten inkubátor na stísněné Ačko docela sedí. :-)