Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
kubass11111 25.02.16 20:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotosoutěž
Takže, i když netuším jestli soutěž vůbec je tak přihlašuju totok, vyfotil jsem to snad jedinej den kdy u nás bylo trochu sněhu, a proto ta nesnáz, protože žádnej není...
Takže, přihlašuju totok:
[odkaz] -
Bully_ 25.02.16 15:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS
No to nemam, i kdyz treba jednou budu duchodce- milionar, kdo vi >:D
Ale jinak se clovek rozhoduje, kdyz ma jedno auto pro rodinu a u toho druheho, pro radost, nemusi delat kompromisy. Resp. nechce- jasne ze nejsem sam, kdo ma doma aspon 2 auta, je to porad mnohem vic zalezitost preferenci. -
-
Bully_ 25.02.16 13:29
« Re: Re: Re: Focus RS
Vsechny ty elektronicke berlicky a andele strazni ovladani vozu usnadnuji jenom zdanlive, nebo rekneme jenom v normalnim provozu. Pri sportovni jizde to jenom posunuje hledani limitu do vyssich rychlosti i tomu, co by jel s ridicskym autem jinak o dost pomaleji, nic vic. Jinak receno- kdyz clovek udela hrubou ridicskou chybu, rozseka se kvalitneji :-)
Ad Recara- vzdycky se daji sehnat aftermarket pojezdy s jinou vyskou. A vzdycky bez platne homologace pro provoz na beznych komunikacich. -
white label 25.02.16 12:20
« Re: Re: Focus RS
w-a
Samozřejmě naprostý souhlas. Na dnešních autech je toho tolik, co řidičům nějakým způsobem usnadňuje ovládání vozu, že vymezovat to pouze na tom, jestli auto má/nemá spojkový pedál, je až dětinsky pokrytecké. Na tohle téma už jsem toho na tomto webu napsal dost. ;-) -
woody-alien 25.02.16 11:21
« Re: Focus RS
wl: Vypadá to pěkně, to jo. Jenom si nemůžu odpustit jízlivou poznámku. Pokud je někdo tak zásadní odpůrce berliček pro nemehla (míněn pochopitelně automat) jako děda7, nebude mu na (údajně) objednaném FoRS vadit, že za něj driftuje elektronika ?
;-) Nebude poněkud odtržen od spojení s autem tím, že si jeho chování bude upravovat stisknutím čudlíku ? Nebude ho rozčilovat, že si řídící jednotka po nastavení režimu track možná bude pro sebe brblat : teď pozor, vemeno si jde zajezdit na okruh, buďme ve střehu. >:D No, možná že nakonec ani ne, protože on teď jako správnej super petrolhead řeší hlavně barvu. ;-)
Za mě je to jednoduchý, raději pomoc jedniček a nul než skončit ve škarpě nebo ve zdi. Jak to vidí děda7 v době, kdy ti automatický meziplyny sázej už i manuály, na to se ho nejspíš budu muset zeptat. :-) -
boost. 25.02.16 09:45
« Re: Re: Focus RS
wl
Tak teda ty sedačky jsou dobrý přešlap, že se nedají nastavit. To jsou ta Recara, ne? Docela by mě zajímalo, jestli nejde uložení sedačky nějak našroubovat jinak, neboť mám pocit, že BMW Performance sicny (přečalouněné Recaro Sportster CS), které taky byly posazeny relativně vysoko, šly nějakým způsobem dát dolů.
Dnes jsem viděl O3 RS TSI DSG odjíždět - důrazně říkám viděl, protože motor slyšet skoro vůbec nebyl. Teda až když přeřadil, tak to do výfuku hlasitě prdlo. >:D