Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 29.02.16 15:48
« Re: Re: cupra
osobne mi príde veľa aj tých 355 koní na predok, keby to bola moja cupra, po odmeraní by som povedal olala 295 koní v sérii, tak ja hádam pôjdem, dovi >:D
profituning ma základňu cca pať minút autom od môjho bytu, minule som si bol v tej budove dať vyrobiť vizitky a čo tam nevidím nový prírastok [odkaz] >:-[] -
Covenant 29.02.16 15:34
« Re: cupra
Brandon Walsh
Profituning by byla moje volba pokud bych upravoval (už jsem s nimi něco konzultoval) ...mají s cuprou hodně zkušeností, ladili i svojí služební... ale ten kroutící moment je moc.... ideální je max 350-360K a do 450Nm, Při 500Nm už u dsg klouže spojka, manuál toho sice snese víc, ale za tu trochu Nm navíc bych spojku neobětoval... -
white label 27.02.16 12:50
« Re: Re: Re: Fotka do soutěže
iudex
Tak jsem včera asi dvacet minut reálně porovnával (černý) S7 edge s S6 edge + (gold platinum) a z S7 jsem nebyl nadšený, celkově spíš naopak.
Na pohled i omak vypadá S7 jako o třídu levnější mobil. Těžko říct, jaký podíl na tom má (případné) šetření nákladů, vodotěsnost, nebo černé provedení, ale ta cena na černé S7 vidět rozhodně není. Na fotkách to prakticky rozdíl není, ale naživo vypadá S6e+ (vedle černé S7) jako pero od Parkeru vedle běžného solidního pera (materiály/detailing). Čekal jsem, že zhruba půl centimetrový rozdíl velikosti displeje bude zanedbatelný, ale při přímém srovnání je to vidět hned na první pohled a na menší displej se prostě zvyká hůř, než naopak. Kvalitou zobrazeni mi přišly displeje srovnatelné, akorát tovární pozadí na S7 je takové neatraktivní a některé ikony jsou skoro monochromatické, některé barevné, takový trochu guláš. Ale hlavně mě zajímal foťák, fotky jsou (na displejích mobilů!) srovnatelné a ani při tmavších scénách jsem žádný markantnější přínos (opěvovaný marketingem Samsungu) nezaregistroval. Ostření je ještě o něco rychlejší, ale o nějakou "revoluci" se nejedná ani v tomto ohledu.
Takže zatím motivace k upgradeu na S7e minimální. Paměťovky jsou výhodou, ale vzhledem k tomu, že mám verzi 64GB mě to netrápí a vodotěsnost bych také moc nevyužil, i když jako ochrana před vniknutím vody se může hodit i neplánovaně.
Ještě počkám na živé dojmy v barevném provedení gold platinum a samozřejmě na plnohodnotné recenze S7e.

wl: Lipsko je zrušený, takže už o něm nemusím ani přemýšlet.