Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.03.16  06:55

« Re: Re: zasmejte sa

No tak jsem chtěl napravit svoje zanedbání a připravit fotky k hlasování. Bohužel u Kubassovy soutěžní mi nějak nefunguje odkaz. Podle diskuse ale minimálně wl jo, tak mi to sem zkuste hodit znova. Dík.

wl: Lipsko je zrušený, takže už o něm nemusím ani přemýšlet.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.03.16  00:22

« Re: zasmejte sa

RS6
    Dobré video a GTD Variant překvapil nejen "emisně"..., že by mohl mít lepší čas, než trio P208GTI/FieSTa/CRS bych tady nečekal. Takový nenápadný rodinný dieselový kombík... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.03.16  00:04

« Re: Re: Re: Re: Re: cupra

Právě Bohuš může být jedním z těch vybraných zákazníků... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 29.02.16  21:57

« zasmejte sa

Rasto testuje emisie po Slovensky >:-[]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.02.16  20:41

« Re: Re: Re: Re: cupra

No hlavně si Bohuš nic neobjedná, dávno není co >:-[]
    Ale už teď se dá pro vybrané stálé zákazníky složit záloha a objednat 911 GT3 a GT3 RS co bude za dva roky po faceliftu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.02.16  16:03

« Re: Re: Re: cupra

Tak to je ukázkový přírůstek! V ČR vím letos o dvou prodaných GT3 RS a obě byly bílé, na tuhle oranžovou si netroufli..., ale možná si u nás oranžovou objedná (v rámci předvolební kampaně) Bohuš Sobotků! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 29.02.16  15:48

« Re: Re: cupra

osobne mi príde veľa aj tých 355 koní na predok, keby to bola moja cupra, po odmeraní by som povedal olala 295 koní v sérii, tak ja hádam pôjdem, dovi >:D
    profituning ma základňu cca pať minút autom od môjho bytu, minule som si bol v tej budove dať vyrobiť vizitky a čo tam nevidím nový prírastok [odkaz] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 29.02.16  15:41

« Re: Re: cupra

No vidite... a preto je lepsie mat nieco, co je oficialne stavane na 500/600Nm ( 7°DSG)
    No a v com je taketo nieco ?
    No v tomtOOOO :
    [odkaz]
    >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 29.02.16  15:34

« Re: cupra

Brandon Walsh

Profituning by byla moje volba pokud bych upravoval (už jsem s nimi něco konzultoval) ...mají s cuprou hodně zkušeností, ladili i svojí služební... ale ten kroutící moment je moc.... ideální je max 350-360K a do 450Nm, Při 500Nm už u dsg klouže spojka, manuál toho sice snese víc, ale za tu trochu Nm navíc bych spojku neobětoval...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 29.02.16  12:01

« cupra

tak to by som nečakal, v sérii na 95 oktanovom benzíne odmerali cupre o 30 koní viac :-O [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.02.16  12:50

« Re: Re: Re: Fotka do soutěže

iudex
    Tak jsem včera asi dvacet minut reálně porovnával (černý) S7 edge s S6 edge + (gold platinum) a z S7 jsem nebyl nadšený, celkově spíš naopak.
    Na pohled i omak vypadá S7 jako o třídu levnější mobil. Těžko říct, jaký podíl na tom má (případné) šetření nákladů, vodotěsnost, nebo černé provedení, ale ta cena na černé S7 vidět rozhodně není. Na fotkách to prakticky rozdíl není, ale naživo vypadá S6e+ (vedle černé S7) jako pero od Parkeru vedle běžného solidního pera (materiály/detailing). Čekal jsem, že zhruba půl centimetrový rozdíl velikosti displeje bude zanedbatelný, ale při přímém srovnání je to vidět hned na první pohled a na menší displej se prostě zvyká hůř, než naopak. Kvalitou zobrazeni mi přišly displeje srovnatelné, akorát tovární pozadí na S7 je takové neatraktivní a některé ikony jsou skoro monochromatické, některé barevné, takový trochu guláš. Ale hlavně mě zajímal foťák, fotky jsou (na displejích mobilů!) srovnatelné a ani při tmavších scénách jsem žádný markantnější přínos (opěvovaný marketingem Samsungu) nezaregistroval. Ostření je ještě o něco rychlejší, ale o nějakou "revoluci" se nejedná ani v tomto ohledu.
    Takže zatím motivace k upgradeu na S7e minimální. Paměťovky jsou výhodou, ale vzhledem k tomu, že mám verzi 64GB mě to netrápí a vodotěsnost bych také moc nevyužil, i když jako ochrana před vniknutím vody se může hodit i neplánovaně.
    Ještě počkám na živé dojmy v barevném provedení gold platinum a samozřejmě na plnohodnotné recenze S7e.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 27.02.16  12:38

« Re: Re: Re: Re: Fotka do soutěže

Ještě máte čas se hecnout a něco vyfotit :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.02.16  12:22

« Re: Re: Re: Fotka do soutěže

Tak to máte bednu jistou už teď. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 27.02.16  12:21

« Re: Re: Fotka do soutěže

fotky jsou 3
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.02.16  12:07

« Re: Fotka do soutěže

Jo, taky bych to nechal do neděle večera a když budou aspoň tři fotky (už teď jsou dvě), tak by se to mohlo spustit.
  • 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 27.02.16  11:38

« Fotka do soutěže

Využiju zaneprázdněnosti woodyho a poněkud po termínu přihodím fotku do soutěže, třeba to vzhledem k malému počtu přihlášených projde :-)

[odkaz]

Jinak bych řekl... do neděle do večera? Co vy na to?
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 27.02.16  09:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotosoutěž

pleaseSMILE, Tom, WL

Chybí mi tam nemrzka, aby to bylo téma (Auto a zimní trable)....tuhle fotku si nechám až na téma auto a jarní trabla >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 27.02.16  09:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotosoutěž

pokud ale vím tak podle pravidel přihlašování skončilo před 2 dny, ale to asi celá soutěž páč ju nikdo nekoriguje...
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 27.02.16  07:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotosoutěž

:-(
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.02.16  02:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotosoutěž

V archivu mám taky dost fotek, ale z loňského (a dál) archivu to neplatí... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…