Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
boost. 01.03.16 21:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cupra
S větrníkem.
911 R už je v konfigurátoru na německém webu. <3 [odkaz]
"The focus here is not on shaving tenths of a second off lap times on the Nordschleife, but on pure driving pleasure and unfiltered emotion. This is Porsche driving the way it used to be." -
boost. 01.03.16 16:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cupra
Takovej jsem, no...
Existuje někde pořadník na sňatky s bohatými ženami? >:D
Mně by taky postačovala normální 991 GT3, ale jaksi zapomněli v Zuffenhausenu naprojektovat třetí pedál. Když GT3, tak 997; když 991, tak 50 Jahre, GTS nebo R. :yes: -
white label 01.03.16 14:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cupra
pS
Naházej (předčasně) flintu do žita, jsi ještě mladý..., třeba se prostě jen dobře oženíš/vdáš(zaregistruješ)... >:D ;-)
Jinak jste ale hrozně nároční, trocha skromnosti by vám neškodila, mně by třeba úplně stačila prachobyčejná GT3! -
-
Leg 01.03.16 11:59
« Re: Re: Re: Re: Re: cupra
Čo sa týka 911, mne sa páči 911R [odkaz] . Ideálna kombinácia, GT3 bodykit a kolesá, bez krídla, RS motor, manuál a retro interiér. Ja osobne by som asi volil striebornú, možno so zelenými pruhmi (alebo bez) a určite s klimoškou, ale ináč, sem s ňou. >:D
A ako bonus je to limited edition, takže hodnota len porastie. -
woody-alien 01.03.16 06:55
« Re: Re: zasmejte sa
No tak jsem chtěl napravit svoje zanedbání a připravit fotky k hlasování. Bohužel u Kubassovy soutěžní mi nějak nefunguje odkaz. Podle diskuse ale minimálně wl jo, tak mi to sem zkuste hodit znova. Dík.
wl: Lipsko je zrušený, takže už o něm nemusím ani přemýšlet. -
Brandon Walsh 29.02.16 15:48
« Re: Re: cupra
osobne mi príde veľa aj tých 355 koní na predok, keby to bola moja cupra, po odmeraní by som povedal olala 295 koní v sérii, tak ja hádam pôjdem, dovi >:D
profituning ma základňu cca pať minút autom od môjho bytu, minule som si bol v tej budove dať vyrobiť vizitky a čo tam nevidím nový prírastok [odkaz] >:-[]

GTI má mít po fl 169kW, GTI Performance 180kW a eRko 228kW, rychlé Golfy by měly přejít ze 6st. dsg na 7st. dsg.