Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Ronault. 02.03.16 12:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cupra
WL: to asi ne, dotankoval jsem 20 litrů maxx motionu a nic...navíc beru jen na Benzine. A poté co jsem natankoval do Fanouse naftu jsem extrémně opatrny >:D
Tak je podezření, že přeskočil rozvodový řetěz ;-\ Neví se jistě, protože sadu přípravků je nutné půjčit z autorizáku ;-\ -
Ronault. 02.03.16 08:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cupra
Kdyby měl někdo zájem přečíst si moje dojmy z nového Meganu IV, samozřejmě silně objektiní a nezaujaté dojmy, můžete zde:
[odkaz]
Jinak ráno nás vypekla Fabia, stěží jsem doskákal ke garáži pro Megana a do servisu. 8-s Vůbec netuším, co to bude, svítí kontrolka protiprokluzu, nedrží to volnoběžné otáčky, na volnoběh jak by to jelo na tři, teda na dva, válce, nad 3000 ot. se to dusí... aaach jo... 8-s -
boost. 01.03.16 21:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cupra
S větrníkem.
911 R už je v konfigurátoru na německém webu. <3 [odkaz]
"The focus here is not on shaving tenths of a second off lap times on the Nordschleife, but on pure driving pleasure and unfiltered emotion. This is Porsche driving the way it used to be." -
boost. 01.03.16 16:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cupra
Takovej jsem, no...
Existuje někde pořadník na sňatky s bohatými ženami? >:D
Mně by taky postačovala normální 991 GT3, ale jaksi zapomněli v Zuffenhausenu naprojektovat třetí pedál. Když GT3, tak 997; když 991, tak 50 Jahre, GTS nebo R. :yes: -
white label 01.03.16 14:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cupra
pS
Naházej (předčasně) flintu do žita, jsi ještě mladý..., třeba se prostě jen dobře oženíš/vdáš(zaregistruješ)... >:D ;-)
Jinak jste ale hrozně nároční, trocha skromnosti by vám neškodila, mně by třeba úplně stačila prachobyčejná GT3! -
-
Leg 01.03.16 11:59
« Re: Re: Re: Re: Re: cupra
Čo sa týka 911, mne sa páči 911R [odkaz] . Ideálna kombinácia, GT3 bodykit a kolesá, bez krídla, RS motor, manuál a retro interiér. Ja osobne by som asi volil striebornú, možno so zelenými pruhmi (alebo bez) a určite s klimoškou, ale ináč, sem s ňou. >:D
A ako bonus je to limited edition, takže hodnota len porastie.

aj ja, a to cakam aj nieco dalsie poriadne od Audi - napr. TT RS, alebo SQ7, alebo.....lebo len Q2 - tak to je fakt ze bieda, ked este aj ona je biedna :-! ( myslim exterier, vnutri je to fajn :-) )