Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 04.03.16 05:56
« Re: Re: zasmejte sa znovu a VIAC !!!!
wl: Podle informací přímo od výrobce si koho zrovna Yebbu budeme moci v rámci individualizace zvolit. Nabídka jmen bude dosti široká, takže si určitě vybere každý. Je ovšem třeba počítat s tím, že např. o sérii Yebbumiloshe R2 může být enormní zájem a zákazník si tak nějakou dobu počká. :-! >:D -
Thomasino 03.03.16 21:06
« Re: Hlasujem
iudex - ty tam nevidíš trable?? Jednak jsem to vysvětloval, ale myslím že je to celkem jasné. Prostě zima, auto pod plachtou, žádné okruhy, žádné okresky, žádná zábava, prostě bída :-O
Teď už se ale blíží jaro, přemýšlím o tom jaké koupit gumy (už mám teda tu sadu Toyo R888-R, ale chce to ještě jednu sadu - možná se podaří za rozumný peníze koupit Conti Force, patří mezi TOP, ikdyž nejlepší semislicky jsou nyní zřejmě Pirelli Trofeo-R), jaké uděláme úpravy na Meggie, jestli investovat 50 tisíc bez DPH za TOP podvozek KW Clubsport apod. >:-[] -
Thomasino 03.03.16 20:59
« Re: Fotosoutěž - hlasování
Hlasování:
1.) Emel
2.) Kubass
3.) Thomasino? - nebo nikdo, tady pravidla nevím co na to >:-[] Záleží na Woodym jak se k tomu postaví při sčítání, prostě když to vezme u všech tří stejně, vyjde to asi podobně.
Jak to že jste lumpové nic nenafotili, za ty dva měsíce?? :-O -
woody-alien 03.03.16 16:42
« Re: Hlasování
Emel: Prekérní situace... >:-[] No, vycházel bych z toho, co chtěl "zákonodárce" tím pravidlem vlastně zajistit. Tedy abys rozdělil body někomu jinému než sobě. Čili samotní soutěžící by zřejmě opravdu měli hlasovat pouze pro první dvě místa. Doufám, že už příště tohle nebudeme muset řešit. -
Emel 03.03.16 14:51
« Hlasování
1) Thomassino: technicky dobrá fotka, vyrýsovaný diamant jistě vstoupí do lidové slovesnosti. A trable tam vidím... auto pod plachtou, co může být horšího :-) ?
2) Kubass: hezky zasněžená krajinka, líbí se mi sloupy dávající dojem prostoru... ale levá cca. čtvrtina fotky už je tam nějak navíc
PS: není v pravidlech, že musím a) hlasovat pro první 3 a b) nesmím hlasovat pro sebe >:D -
Leg 03.03.16 14:50
« Re: Re: Re: Re: Re: kOOOOnecne !!!! SQ7 !!!!
Ono pravdepodobne čas, kedy sa môže bez strát (pri plachtení či brzdení) alebo s malými stratami (pri čiastočnej záťaži motora) dobíjať baterka je výrazne väčší ako čas, kedy je potrebné, aby bola šťava z baterky odoberaná (plná záťaž elektrokompresora), takže to asi dáva zmysel.
Práve by člobvek očakával, že s nasadením novej platformy je ideálny prechod na takýto zásadný krok (minimalizuje sa tým počet komponentov, ktoré treba robiť v dvoch verziách), ale raz sa začať musí a možno pri Q7 ešte nebol správny čas. -
AUDIRS6 03.03.16 14:40
« Re: Re: Re: Re: kOOOOnecne !!!! SQ7 !!!!
MLB-evo, na ktorej stoji vsetko od A4 cez Q7 a vsetko co bude prichadzat ( A4 a vyssie ) uz je na 48V pripravena.
MQB bola kritizovana za to, ze nieje. Preto sa pripravuje MQB-evo alebo nieco na ten sposob, ktora uz bude.
Takze podobne vecicky budu coskoro mozne vsade. ;-)
Malinko ta opravim:
Akurat citam ten nem. dokument o SQ7 a popis toho systemu. Je to zaujimave, ale nakoniec to urobili inac nez som cakal:
Je tam 3 kW generator, ktory vyraba 48V pre 470 watthodinovu baterku. Tato napaja E-Lader, ktory ma 7 kW ( to sedi, ako to hovorili uz v minulosti ).
Proti mojim ocakavaniam tam nieje 11 kW motor v prevodovke, ktory mal sluzit ako generator - s vykonom 10kW.
A este tych 48V: vraj v pripade potreby dokaze z tych 48V "posuvat stavu nazad pre 12V system" ak je potreba. ;-)
Na 48V sa chystaju viaceri. Vraj uz nova 7er je 48V-ready... ;-) A aj MB sa chysta...

Tom: tak ja sa uspokojím na túto sezónu s tuningom vo forme Michelinov Super Sport, ktoré som už objednal.