Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 06.03.16  18:42

« Poslední den hlasování

1. Thomasino
    2. Kubass
    3. Emel
    :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 06.03.16  16:44

« Poslední den hlasování

Hlasuju:
    Thomasino
    Emel
    Kubass
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.03.16  14:01

« Poslední den hlasování

Hlasuji:

1. Thomasino
    2. Kubass
    3. Emel
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.03.16  14:00

« Poslední den hlasování

Ještě dnes můžete až do 22:00 hod hlasovat ve Fotosoutěži za Leden/Únor 2016. Téma je Auto a zimní trable.

Přihlášeni jsou:

Thomasino
    Kubass
    Emel

Přihlášené fotky jsou k vidění zde: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 05.03.16  21:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yebu

Na miste bychom se jeste domluvili, hlavne aby byla nejaka ucast :-) Na NS se doufam uvidime, to je jeste dost daleko. Snad mne do toho nic nevleze, musis mne to pak urcite jeste pripomenout.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.03.16  16:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Yebu

Ahoj, rád se zase potkám. Snad nějaký srázek domluvíme, myslím že Covenant s Kupřicí by taky mohl někam dojet, a třeba i starý lišák Black Label by mohl vytáhnout paty z domu :-) Co takhle silničky za Bystřicí p.H. přes Tesák směr na jihovýchod na Hošťálkovou? Silnice 437. Sraz na Tesáku v sobotu odpoledne 7.5. by mohl být OK. V neděli odpoledne už odjíždím na Slovakiaring, kde se v pondělí chystám na závod Carbonie.
    Ikdyž nejraději se potkám o měsíc později na Nordschleife >:-[] Hodlám tam jet od čtvrtka 2.6. do neděle 5.6. Ve čtvrtek a pátek je tam klubové ježdění Granturismo a večer tam bude zase 2 a čtvrt hodiny ježdění pro veřejnost. V sobotu a neděli je tam celý den ježdění pro veřejnost. Týden před tím se jede 24 hod Nurburgring, tak třeba zrovna tento víkend tam nebude úplně natřískáno ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.03.16  23:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yebu

A nemohl bys mi k tomu napsat nějaké podrobnější info do SZ?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.03.16  21:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yebu

wl: áno, pôvodne som chcel ísť v júni, blízko letného slnovratu, keď je tam polárny deň, ale nezohnal som žiadneho spolucestujúceho, tak som zabalil myšlienku roadtripu na vlastnú päsť a idem s cestovkou (ktorá má termín len začiatkom mája).
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 04.03.16  19:28

Iudex:
    buchlovicaky jsou moc pekne, jenom tam casto stoji PCR. Projel jsem se tam prave loni v lete, okolo kontroly jsem ubral tak o 6000 ot./min. a za zatackou se strasne nenapadne vratil do idealniho pasma. Zklamal jsem je urcite hodne, kdyz me museli slyset na kilometry dopredu >:D
    Na Islandu budes mit taky hezky, tak treba ten Thomasino >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.03.16  18:09

iudex
    Nechtěl si původně jet později, než v květnu/máji?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.03.16  16:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Yebu

Tak na rozdiel od RS6 si dokážem spraviť čas aj mimo letných prázdnin, ale zrovna v tom termíne (5.5.-9.5.) som na Islande. Každopádne to do tých kopcov nemám veľmi ďaleko a rád by som sa tam povozil.
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 04.03.16  15:50

« Re: Re: Re: Re: Yebu

Co mne se tyka, tak s Lotusem prijedu do CR letos asi jenom jednou, a to na zacatku kvetna. Budu urcite ve stredu, 4.5. vecer v Praze na tradicni myti aut ve Vestci a pak na Morave, 5.-7.5. . V neděli 8.5. rano uz musim zase zpatky do Luxu. Idealne teda patek 6.5. k veceru neco mensiho, nebo sobota, 7.5., cely den cokoliv. Buchlovicke kopce by byly i pro me nejlepsi.
    Doufam, ze zucastni zase aspon Thomasino >:D
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 04.03.16  13:25

Chalani, mile rád, ale zrovna ja neidem nič dopredu hovoriť, tobôž sľubovať... ;-\
    Severná Morava je optimálne miesto, aspoň okoštujem Whitovu zmrzlinu a dúfam, že robí aj dobrú kávu. :-)
    Ale asi až v lete budem mať čas tak, že sa budem vedieť ja vám prispôsobiť...
    Dovtedy je to u mňa blbé: 1 telefonát, a za pár hodín som o 500 et+ km inde... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 04.03.16  13:03

iudex
    Buchlovské kopce by nemusely být špatné....a kdyby nic, tak Slovakiaring to jistí ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.03.16  12:42

« Re: Re: Re: Yebu

RS6: vzniesol si dobrú pripomienku: stretávka. Čo tak zorganizovať nejakú stretávku? Navrhujem juhozápadné Slovensko. >:D Ale nie, tradičná severná Morava by mohla byť, alebo slávne buchlovské kopce, alebo čokoľvek bližšie ako motokáry v Motobydle (čo je pre mňa ako do chorvátskeho Záhrebu).
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 04.03.16  12:19

« Re: Re: Yebu

Kedze som toho prapovodnym vynnikom ja, tak prijmi moje ospravedlnenie. :-)
    A raz, ked sa mi podari urobit si volno a dozviem sa o vasej stretavke, tak prijdem a ten obed ti vynahradim. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 04.03.16  12:12

« Re: Yebu

Kvuli vam jsem tady ted vyprskal cast obeda >:D
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 04.03.16  11:10

« Re: Re: Fotosoutěž - hlasování

1. Thomasino
    2. Emel
    3. Já :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 04.03.16  08:56

« Re: Yebu

>:D ...no a kto si objedná špeciálnu edíciu Yebburadka, ten ako bonus získa dva kartóny pramenitej minerálnej vody Poyebradka zadarmo! >:D
  • 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 04.03.16  08:34

« Yebu

Náhodou Yebbuyakubba zní dobře, trošku jako Hayabusa. Asi objednám Yebbukozzu, to mi zní tak správně japonsky.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…