Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 05.03.16 16:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Yebu
Ahoj, rád se zase potkám. Snad nějaký srázek domluvíme, myslím že Covenant s Kupřicí by taky mohl někam dojet, a třeba i starý lišák Black Label by mohl vytáhnout paty z domu :-) Co takhle silničky za Bystřicí p.H. přes Tesák směr na jihovýchod na Hošťálkovou? Silnice 437. Sraz na Tesáku v sobotu odpoledne 7.5. by mohl být OK. V neděli odpoledne už odjíždím na Slovakiaring, kde se v pondělí chystám na závod Carbonie.
Ikdyž nejraději se potkám o měsíc později na Nordschleife >:-[] Hodlám tam jet od čtvrtka 2.6. do neděle 5.6. Ve čtvrtek a pátek je tam klubové ježdění Granturismo a večer tam bude zase 2 a čtvrt hodiny ježdění pro veřejnost. V sobotu a neděli je tam celý den ježdění pro veřejnost. Týden před tím se jede 24 hod Nurburgring, tak třeba zrovna tento víkend tam nebude úplně natřískáno ;-) -
-
Bully_ 04.03.16 19:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yebu
Iudex:
buchlovicaky jsou moc pekne, jenom tam casto stoji PCR. Projel jsem se tam prave loni v lete, okolo kontroly jsem ubral tak o 6000 ot./min. a za zatackou se strasne nenapadne vratil do idealniho pasma. Zklamal jsem je urcite hodne, kdyz me museli slyset na kilometry dopredu >:D
Na Islandu budes mit taky hezky, tak treba ten Thomasino >:-[] -
Bully_ 04.03.16 15:50
« Re: Re: Re: Re: Yebu
Co mne se tyka, tak s Lotusem prijedu do CR letos asi jenom jednou, a to na zacatku kvetna. Budu urcite ve stredu, 4.5. vecer v Praze na tradicni myti aut ve Vestci a pak na Morave, 5.-7.5. . V neděli 8.5. rano uz musim zase zpatky do Luxu. Idealne teda patek 6.5. k veceru neco mensiho, nebo sobota, 7.5., cely den cokoliv. Buchlovicke kopce by byly i pro me nejlepsi.
Doufam, ze zucastni zase aspon Thomasino >:D -
AUDIRS6 04.03.16 13:25
« Re: Re: Re: Re: Yebu
Chalani, mile rád, ale zrovna ja neidem nič dopredu hovoriť, tobôž sľubovať... ;-\
Severná Morava je optimálne miesto, aspoň okoštujem Whitovu zmrzlinu a dúfam, že robí aj dobrú kávu. :-)
Ale asi až v lete budem mať čas tak, že sa budem vedieť ja vám prispôsobiť...
Dovtedy je to u mňa blbé: 1 telefonát, a za pár hodín som o 500 et+ km inde... :-! -
iudex 04.03.16 12:42
« Re: Re: Re: Yebu
RS6: vzniesol si dobrú pripomienku: stretávka. Čo tak zorganizovať nejakú stretávku? Navrhujem juhozápadné Slovensko. >:D Ale nie, tradičná severná Morava by mohla byť, alebo slávne buchlovské kopce, alebo čokoľvek bližšie ako motokáry v Motobydle (čo je pre mňa ako do chorvátskeho Záhrebu).

2. Kubass
3. Emel
:-)