Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 07.03.16 10:36
« Re: Re: Vyhlášení výsledků a defekt
Tom: "no visíš" len Ty nikoho nevešaj. >:-[]
w-a: no zožral som Ti to aj s navijakom, vraj ostrá jazda pre radosť. >:D Inak práve včera sme sa s polovičkou zamýšľali, na čo je dospelému človeku kolobežka. Tak už to viem: na ostrú jazdu z kopca. >:D -
woody-alien 07.03.16 08:33
« Vyhlášení výsledků a defekt
Včera jsem se jel projet jen tak pro radost a při ostré jízdě z kopce mě potkal docela nepříjemný defekt. Rána, přední guma byla prakticky okamžitě prázdná a měl jsem co dělat, abych se udržel na silnici. Momentálně je tedy povoz v servisu, ale guma se zdá být v pohodě, takže počítám, že zítra už budu vesele drandit dál. Ale bylo to crazy. >:-[]
[odkaz] ;-) -
Thomasino 06.03.16 22:46
« Re: Vyhlášení výsledků
To víš, někdy stačí jen lehké poodhalení nožky, nebo jen malé náznaky, a může to být více vzrušující než samotná nahota ;-) >:-[]
Každopádně díky za hlasy, pěkný dáreček k zítřejšímu svátku, jen mě mrzí ta malá účast v soutěži :-O
P.S.: Bude to kolo na měsíc, nebo raději rovnou na dva měsíce? Když vidím jak to s tou účastí tady vypadá. Jen kvůli výběru tématu ;-) Vzhledem k tomu, že máme zítra 7.3. a než se většina rozhoupe, tak máme 25.3. :-) Takže bych to rovnou směroval na necelé dva měsíce do 25.4. a pak navrhuji něco "obyčejného" jako "Jarní radovánky" nebo "Moje auto a ženská krása" ;-) -
woody-alien 06.03.16 22:24
« Vyhlášení výsledků
Hlasováním bylo určeno toto pořadí ve Fotosoutěži za Leden/Únor 2016:
1. Thomasino - 23 bodů
2. Emel - 22 bodů
3. Kubass - 15 bodů
Gratulace vítězi - je vidět, že pouhé naznačení je často více vzrušující než brutální odhalení >:-[] - a díky i Kubassovi a Emelovi za účast. :yes: Nové téma je na vás.
A samozřejmě i díky všem hlasujícím. -
woody-alien 06.03.16 19:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yebu
Thom, Bully: Takhle dopředu nic neslibuju, ale pokud budu mít volnějc, rád přijedu. Jenom když tak koukám na plánovanou trasu, z ValMezu do Bystřice jsme už jeli s Covem a wl, dál už to neznám. Směr Hošťálková vypadá OK, hlavně neuhnout doprava, aby nebyla Držková. >:D -
Thomasino 05.03.16 16:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Yebu
Ahoj, rád se zase potkám. Snad nějaký srázek domluvíme, myslím že Covenant s Kupřicí by taky mohl někam dojet, a třeba i starý lišák Black Label by mohl vytáhnout paty z domu :-) Co takhle silničky za Bystřicí p.H. přes Tesák směr na jihovýchod na Hošťálkovou? Silnice 437. Sraz na Tesáku v sobotu odpoledne 7.5. by mohl být OK. V neděli odpoledne už odjíždím na Slovakiaring, kde se v pondělí chystám na závod Carbonie.
Ikdyž nejraději se potkám o měsíc později na Nordschleife >:-[] Hodlám tam jet od čtvrtka 2.6. do neděle 5.6. Ve čtvrtek a pátek je tam klubové ježdění Granturismo a večer tam bude zase 2 a čtvrt hodiny ježdění pro veřejnost. V sobotu a neděli je tam celý den ježdění pro veřejnost. Týden před tím se jede 24 hod Nurburgring, tak třeba zrovna tento víkend tam nebude úplně natřískáno ;-) -

Opravdu dobrá koloběžka (pro dospělé) je skvělá věc, ale je zbytečné nad tím přemýšlet, chce to prostě pořádně vyzkoušet. ;-)
w-a
Nejvyšší čas vybavit kolobky systémem TPMS. >:-[]
P.S. Kolobky jsou dost choulostivé na přehuštění, proto to raději při huštění hlídám podle doporučení na plášti. Zjistil jsi příčinu?