Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.03.16  14:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků a defekt

U nás dnes bylo (na vzdory pesimistické předpovědi) celé dopoledne krásně a poměrně i teplo, až teď začalo trochu pršet.
    Ty jeho origo disky znám, byly místy trochu odřené, ale jinak jsou to pěkné disky, i když na čištění docela náročné.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.03.16  09:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků a defekt

Jen to počasí si dělá co chce !! :-O Na Jižní Moravě sněží jako sviňa, to nevypadá na výlet s Meggie na letních ;-\ Maximálně tak Golfem na zimních...
    Možná si tam pojedu pro jedny 19" origo kola na MRS k Milanovi R. co měl toho bílého MRS a před rokem prodal. A CoPilot by jel taky, že bychom vzali naše holky na výlet ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.03.16  00:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků a defekt

so 9 -13, ne 14-18
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.03.16  23:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků a defekt

WL - jsi o víkendu doma? Hrozí ti návštěva dvou Renault Sportů !! >:-[]
    Do 13 nebo 15 hod mají vyhlášenou cukrárnu otevřenou? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.03.16  19:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků a defekt

Takže jak jsem předpokládal, s 12" vzadu je to prostě víc CRAZY! :-)
    Se stejně velkým zadním kolem už to není tak HOT, ale spíš "jen" GT a místo CRAZY se to mělo jmenovat třeba TOUR/TURISMO. ;-)
    A co říkáš na tu novou GT, s tou bys určitě dojel i ke mně.
    Když Břeťa Michálek (majitel MIBO) dojel na kolobce až do Španělska..., tak co bys ty nedal takový "kousek". >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.03.16  18:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků a defekt

wl: Větší zadní kolo přineslo zklidnění při rychlejší jízdě, speciálně na jízdě "šusem" z kopce je to znát. A taky se s ní lépe jezdí, když máš pasažéra. Na druhou stranu s 12" vzadu je to větší adrenalin a je šikovnější na prudké manévry. Snadno s ní ostřejší brzdou "zaklekneš" na přední kolo, zadní se odlehčí, nakopneš rám a jsi otočenej do protisměru. >:-[] Takže přesně jako s auty - komfort vs. zábava. ;-)

PS: Je to v plánu, ale letos ještě ne.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.03.16  15:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků a defekt

w-a
    No, na předním kole je to hodně nepříjemné. Mně se to jednou stalo při jízdě z kopce na zadním kole (zřejmě přehuštěné) a ani to nebylo příjemné. Pokud je tam max. tlak (a víc) a dlouho brzdíš při jízdě z prudšího kopce, může se tlak výrazněji zvýšit. Je lepší brzdit přerušovaně, teda pokud to jde. Někteří to dokonce hustí dusíkem.
    P.S. Možná budu brát další kolobku, holka bude mít příští měsíc narozky, nechceš se přidat? >:-[]
    Co to stejně velké zadní kolo, má to výhody, nebo to jen jinak vypadá?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.03.16  13:27

« Re: Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků a defekt

wl: Já bych spíš potřeboval ABS, při radostné jízdě z kopce a brzdění na poslední chvíli poměrně často nedobrovolně driftuju. >:-[] Jinak na kolobku nedám dopustit. Co se četnosti použití týče, v pohodě trumfne všechna moje auta. Za nějakým účelem s ní jezdím v podstatě denně. Tlak kontroluju často, foukám na max.doporučenej tlak ale nepřehušťuju.

Buď ostrej kámen nebo nějaký kousek železa či skla, nevím, v plášti nic není, duše je prořízlá v délce cca 5-7 mm. Každopádně kolo bylo prázdné okamžitě, nic moc příjemného.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.03.16  12:34

« Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků a defekt

iudex
    Opravdu dobrá koloběžka (pro dospělé) je skvělá věc, ale je zbytečné nad tím přemýšlet, chce to prostě pořádně vyzkoušet. ;-)

w-a
    Nejvyšší čas vybavit kolobky systémem TPMS. >:-[]
    P.S. Kolobky jsou dost choulostivé na přehuštění, proto to raději při huštění hlídám podle doporučení na plášti. Zjistil jsi příčinu?
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 07.03.16  12:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yebu

w-a:
    tak snad ti to vyjde, rad bych te poznal. Nejak to poresime :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.03.16  10:36

« Re: Re: Vyhlášení výsledků a defekt

Tom: "no visíš" len Ty nikoho nevešaj. >:-[]
    w-a: no zožral som Ti to aj s navijakom, vraj ostrá jazda pre radosť. >:D Inak práve včera sme sa s polovičkou zamýšľali, na čo je dospelému človeku kolobežka. Tak už to viem: na ostrú jazdu z kopca. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.03.16  10:25

« Re: Vyhlášení výsledků a defekt

No visíš, taky se ti to mohlo stát o týden dříve a mohl jsi mít patřičné foto do fotosoutěže >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.03.16  08:33

« Vyhlášení výsledků a defekt

Včera jsem se jel projet jen tak pro radost a při ostré jízdě z kopce mě potkal docela nepříjemný defekt. Rána, přední guma byla prakticky okamžitě prázdná a měl jsem co dělat, abych se udržel na silnici. Momentálně je tedy povoz v servisu, ale guma se zdá být v pohodě, takže počítám, že zítra už budu vesele drandit dál. Ale bylo to crazy. >:-[]
    [odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.03.16  08:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yebu

Bully: Pro mě je to co do vzdálenosti prašť jako uhoď. Takže je to na Vás. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 06.03.16  23:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yebu

double
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 06.03.16  23:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yebu

w-l:
    :yes: Ja bych teda porad radsi ty Buchlovice :-) , ale prijedu i jinam, kdyz to nebude extra daleko.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.03.16  22:46

« Re: Vyhlášení výsledků

To víš, někdy stačí jen lehké poodhalení nožky, nebo jen malé náznaky, a může to být více vzrušující než samotná nahota ;-) >:-[]
    Každopádně díky za hlasy, pěkný dáreček k zítřejšímu svátku, jen mě mrzí ta malá účast v soutěži :-O

P.S.: Bude to kolo na měsíc, nebo raději rovnou na dva měsíce? Když vidím jak to s tou účastí tady vypadá. Jen kvůli výběru tématu ;-) Vzhledem k tomu, že máme zítra 7.3. a než se většina rozhoupe, tak máme 25.3. :-) Takže bych to rovnou směroval na necelé dva měsíce do 25.4. a pak navrhuji něco "obyčejného" jako "Jarní radovánky" nebo "Moje auto a ženská krása" ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.03.16  22:24

« Vyhlášení výsledků

Hlasováním bylo určeno toto pořadí ve Fotosoutěži za Leden/Únor 2016:

1. Thomasino - 23 bodů
    2. Emel - 22 bodů
    3. Kubass - 15 bodů

Gratulace vítězi - je vidět, že pouhé naznačení je často více vzrušující než brutální odhalení >:-[] - a díky i Kubassovi a Emelovi za účast. :yes: Nové téma je na vás.

A samozřejmě i díky všem hlasujícím.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 06.03.16  20:12

« Re: Poslední den hlasování

1. Emel
    2. Thomasino
    3. Kubass
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.03.16  19:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yebu

Thom, Bully: Takhle dopředu nic neslibuju, ale pokud budu mít volnějc, rád přijedu. Jenom když tak koukám na plánovanou trasu, z ValMezu do Bystřice jsme už jeli s Covem a wl, dál už to neznám. Směr Hošťálková vypadá OK, hlavně neuhnout doprava, aby nebyla Držková. >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…