Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 21.03.16 07:06
« Nové téma - Březen/Duben 2016
Pánové, protože zatím nezazněly žádné návrhy na nové téma, zdvihám Emelem hozenou rukavici, navrhuji a zároveň rovnou vyhlašuji nové téma pro Březen/Duben 2016. Je dostatečně univerzální a zároveň tady (tedy pokud si dobře pamatuji) ještě nebylo.
MOJE AUTO A PŘEKVAPENÍ
Přihlašování začíná od dnešního dne a potrvá do 25.4.2016 do 22:00 hod. ;-)
PS: Rána jsou ještě chladná, ale už to nemůžu vydržet a rozhodl jsem se podpořit víru v příchod jara akcí PŘEZOUVÁNÍ. V případě GTI tedy vlastně jen vyvážení, každopádně ode dneška na letních, ať si Barik třeba pukne. >:D -
white label 19.03.16 00:05
« Re:
iudex - 718 (Boxster) je sice taky trojciferné číslo, ale není tak magické jako to, které jsem měl na mysli. ;-)
Když jsme v září 1999 kupovali BaWoráka (funglovku), tak to tehdy byla skoro "událost", o které se na menším městě hned vědělo, dnes je nákup nového auta v rámci D3 apod. poměrně běžnou záležitostí. Důvodů pro to je samozřejmě víc.
Mohl bych si při té případné změně nick i prodloužit, třeba na "fifty shades of grey label". >:-[] -
Bully_ 18.03.16 18:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung 7 Edge, Huawei Honor 7 Premium nebo?
Kdyz hledate podobnou vec, zadejte do vyhledavace "PDR", PDR metoda apod. . Dela to spousta firem, nejde zdaleka jenom o vakuove vytahovani, ale vetsinou (podle druhu poskozeni) ruzne vytlaceni zevnitr. Pokud neni poskozeny lak, dokazou pekne veci- opravy po krupobiti, dulky od *, co neumi otevirat dvere jinak, nez trisknutim o vedlejsi auto aj. . Sam jsem techhle sluzeb vyuzil uz nekolikrat, mam rad svoje auta neomlacena. -
AUDIRS6 18.03.16 17:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung 7 Edge, Huawei Honor 7 Premium nebo?
iudex:
Ak ta preliacina nebola moc velka, tak to asi riesili "vakuovym vytahovanim".
Raz som mal taku preliacinu na cedniku - pako na nakladaku zaparkoval vedla mna a ako otvaral zadne kridlove dvere, tak ich roh mi buchol do piatych dveri tesne nad svetlom. cca asi 5cm v priemere mala ta preliacinka. Typka som sa opytal, ze ako to ideme riesit - kedze je zaparkovany na mieste pre invalidov a sposobil mi skodu - ze ci zavolame panglov...? >:-[] Ze ho to velmi mrziiii..., ja ze aj mna... >:-[] ale ze "pajda" to vyriesi - a vyriesila >:D
uz si ale nepamätam nazov tej firmy kde som to dal robit, ale ako hovorim - proste to len "vytiahli podtlakom" a bolo vybavene. :-) -
iudex 18.03.16 09:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung 7 Edge, Huawei Honor 7 Premium nebo?
wl: no veď teraz má to trojciferné číslo aj Cayman: 718. :-)
Ad X4: jasné, X4 je obludka, aj keď nie taká hrozná ako X6, stále je popri Macanovi ošklivka. A z imidžového hľadiska je niečo iné mať BMW a Porsche.
Ad Tvoj nick: hovoril si, že keď otec bude mať Macana, Ty "zdedíš" jeho carbon steel grey GTI, nebolo by treba zmeniť si nick na Grey Label? >:D
Btw. preliačeninu na Mondeu mám opravenú za pár šupov (40 eur), nebolo treba lakovanie ani nič, nejak to len vytlačilii a po preliačenine nie je ani stopa. :-) -
boost. 18.03.16 09:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung 7 Edge, Huawei Honor 7 Premium nebo?
wl
Sovětská vlajka, haha. >:D
Napadnul mě ještě McDonald's. Nepřijde mi, že by k červené nemohly být žluté brzdy, ale každý má jiné preference.
Na stopětatříce jsou bremba ve Spacegrau a byť ještě BMW dělá Performance třmeny, které jsou mimochodem technicky identické, ve Phoenixgelb (ta žlutá z dob E46 M3), a které se mi moooc líbí, k naší kombinaci tmavé modré a béžové kůže by příliš nešly. :-) -
white label 18.03.16 01:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung 7 Edge, Huawei Honor 7 Premium nebo?
w-a
Taky se mi X6/X4 nelíbí a moc se mi nelíbí ani aktuální přerostlá X5ka.
A taky mě docela mrzí, že před tím GTS nebude (místo pěti písmen) magické trojciferné číslo, i když by se muselo ještě aspoň mio přihodit, určitě by to stálo za to... ;-)
P.S. Ale takový Cayman GTS, ten má cenovku srovnatelnou. -
white label 18.03.16 01:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung 7 Edge, Huawei Honor 7 Premium nebo?
pS
U nás když se kola zašpiní, tak se prostě zase co nejdřív vyčistí, takže v tom problém nevidím, tím spíš u kol letních. ;-)
A i když pominu cenu PCCB, tak si nedokážu představit, že bych měl ke karminrot žluté "brzdy", zvlášť u otevřených kol jako jsou ty sportklasik. Dyť by s tím to auto vypadalo jak sovětská vlajka. 8-s >:-[] -
woody-alien 17.03.16 18:20
wl: No to se nedivím, konkrétně X6 a X4 mému oku nelahodí. Dneska jsem zrovna jednu X4 předjížděl v kopcích nad Liťákem (Litoměřice) se Swištěm >:D a i při této sebevražedné akci jsem si stačil znovu připomenout, jak moc se mi nelíbí.
Jinak jakkoliv černá kola nemám rád (obvykle víc škody než užitku), tak tady tě podpořím, protože ten kontrast s červenou plus kovová linka po obvodu podle mého fungují. A líbí se mi i to, že jednolitost červené "narušují" nelakované boční lišty.
PS: Ovšem mé názory je potřeba hodnotit následným textem. Pohledem do peněženky jsem totiž zjistil podobný stav jako iudex. Ale i kdybych tam zbytečných 74t éček na auto měl, tak by mě zřejmě Macan coby kandidát ani nenapadl. ;-) -
iudex 17.03.16 17:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung 7 Edge, Huawei Honor 7 Premium nebo?
Tak som sa skoro trafil. Inak zvažoval otec aj X4 M40i? Niežeby som pri voľbe medzi Porsche a BMW čo i len chvíľu váhal, ale je to jediná reálna konkurencia (identický výkon, obdobné parametre, X4 o chlp rýchlejšia).