Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 22.03.16 10:31
« Prodám kola na VW GOLF 16" + letní pneu Michelin
Kdyby náhodou někdo z vás nebo vašich známých potřeboval výhodně sadu nových kol VW včetně pneu, tak prodávám nová kola Dover 6,5"x16" ET50 vč. letních pneu Michelin Energy Saver 205/55 R16 91V :-) Nové, najeto jen asi 1500 km při zajíždění auta před zimou.
[odkaz]
-
woody-alien 21.03.16 18:53
« Re: Re: Nové téma - Březen/Duben 2016
Thom: Tak to pardon. ;-) Ale už je pozdě, tak to holt dopadá, když někdo svěří správcovství AUTOkratovi. >:-[]
Na svou obranu uvedu jen to, že všelijaké variace na ženy, jaro a radovánky už tady byly. A překvapení skýtá celou řadu možností. -
Thomasino 21.03.16 17:20
« Re: Nové téma - Březen/Duben 2016
Já jsem dvakrát návrh sem napsal :-O 8-s
Navrhoval jsem Moje auto a jarní radovánky, nebo něco s krásou našich žen ;-)
Ale protože se tu vedou vášnivé diskuze o Macanech, X4, mobilech apod., tak to asi zapadlo :-| Ale nemám problém ani s překvapením... -
woody-alien 21.03.16 07:06
« Nové téma - Březen/Duben 2016
Pánové, protože zatím nezazněly žádné návrhy na nové téma, zdvihám Emelem hozenou rukavici, navrhuji a zároveň rovnou vyhlašuji nové téma pro Březen/Duben 2016. Je dostatečně univerzální a zároveň tady (tedy pokud si dobře pamatuji) ještě nebylo.
MOJE AUTO A PŘEKVAPENÍ
Přihlašování začíná od dnešního dne a potrvá do 25.4.2016 do 22:00 hod. ;-)
PS: Rána jsou ještě chladná, ale už to nemůžu vydržet a rozhodl jsem se podpořit víru v příchod jara akcí PŘEZOUVÁNÍ. V případě GTI tedy vlastně jen vyvážení, každopádně ode dneška na letních, ať si Barik třeba pukne. >:D -
white label 19.03.16 00:05
« Re:
iudex - 718 (Boxster) je sice taky trojciferné číslo, ale není tak magické jako to, které jsem měl na mysli. ;-)
Když jsme v září 1999 kupovali BaWoráka (funglovku), tak to tehdy byla skoro "událost", o které se na menším městě hned vědělo, dnes je nákup nového auta v rámci D3 apod. poměrně běžnou záležitostí. Důvodů pro to je samozřejmě víc.
Mohl bych si při té případné změně nick i prodloužit, třeba na "fifty shades of grey label". >:-[] -
Bully_ 18.03.16 18:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung 7 Edge, Huawei Honor 7 Premium nebo?
Kdyz hledate podobnou vec, zadejte do vyhledavace "PDR", PDR metoda apod. . Dela to spousta firem, nejde zdaleka jenom o vakuove vytahovani, ale vetsinou (podle druhu poskozeni) ruzne vytlaceni zevnitr. Pokud neni poskozeny lak, dokazou pekne veci- opravy po krupobiti, dulky od *, co neumi otevirat dvere jinak, nez trisknutim o vedlejsi auto aj. . Sam jsem techhle sluzeb vyuzil uz nekolikrat, mam rad svoje auta neomlacena. -
AUDIRS6 18.03.16 17:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung 7 Edge, Huawei Honor 7 Premium nebo?
iudex:
Ak ta preliacina nebola moc velka, tak to asi riesili "vakuovym vytahovanim".
Raz som mal taku preliacinu na cedniku - pako na nakladaku zaparkoval vedla mna a ako otvaral zadne kridlove dvere, tak ich roh mi buchol do piatych dveri tesne nad svetlom. cca asi 5cm v priemere mala ta preliacinka. Typka som sa opytal, ze ako to ideme riesit - kedze je zaparkovany na mieste pre invalidov a sposobil mi skodu - ze ci zavolame panglov...? >:-[] Ze ho to velmi mrziiii..., ja ze aj mna... >:-[] ale ze "pajda" to vyriesi - a vyriesila >:D
uz si ale nepamätam nazov tej firmy kde som to dal robit, ale ako hovorim - proste to len "vytiahli podtlakom" a bolo vybavene. :-) -
iudex 18.03.16 09:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung 7 Edge, Huawei Honor 7 Premium nebo?
wl: no veď teraz má to trojciferné číslo aj Cayman: 718. :-)
Ad X4: jasné, X4 je obludka, aj keď nie taká hrozná ako X6, stále je popri Macanovi ošklivka. A z imidžového hľadiska je niečo iné mať BMW a Porsche.
Ad Tvoj nick: hovoril si, že keď otec bude mať Macana, Ty "zdedíš" jeho carbon steel grey GTI, nebolo by treba zmeniť si nick na Grey Label? >:D
Btw. preliačeninu na Mondeu mám opravenú za pár šupov (40 eur), nebolo treba lakovanie ani nič, nejak to len vytlačilii a po preliačenine nie je ani stopa. :-) -
boost. 18.03.16 09:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung 7 Edge, Huawei Honor 7 Premium nebo?
wl
Sovětská vlajka, haha. >:D
Napadnul mě ještě McDonald's. Nepřijde mi, že by k červené nemohly být žluté brzdy, ale každý má jiné preference.
Na stopětatříce jsou bremba ve Spacegrau a byť ještě BMW dělá Performance třmeny, které jsou mimochodem technicky identické, ve Phoenixgelb (ta žlutá z dob E46 M3), a které se mi moooc líbí, k naší kombinaci tmavé modré a béžové kůže by příliš nešly. :-) -
white label 18.03.16 01:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung 7 Edge, Huawei Honor 7 Premium nebo?
w-a
Taky se mi X6/X4 nelíbí a moc se mi nelíbí ani aktuální přerostlá X5ka.
A taky mě docela mrzí, že před tím GTS nebude (místo pěti písmen) magické trojciferné číslo, i když by se muselo ještě aspoň mio přihodit, určitě by to stálo za to... ;-)
P.S. Ale takový Cayman GTS, ten má cenovku srovnatelnou.

BBS SR:
[odkaz]
nebo BORBET Y:
[odkaz]
nebo AUTEC Skandic:
[odkaz]