Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.03.16  12:49

« Re: Re: Prodám kola na VW GOLF 16" + letní pneu Michelin

Ještě ničím, ale asi nějaké z těchto tří a budou tam 17" 225/45 :
    BBS SR:
    [odkaz]
    nebo BORBET Y:
    [odkaz]
    nebo AUTEC Skandic:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 22.03.16  12:19

« Re: Re: Prodám kola na VW GOLF 16" + letní pneu Michelin

[odkaz] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.03.16  11:45

« Re: Prodám kola na VW GOLF 16" + letní pneu Michelin

A čím si je nahradil? ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.03.16  10:31

« Prodám kola na VW GOLF 16" + letní pneu Michelin

Kdyby náhodou někdo z vás nebo vašich známých potřeboval výhodně sadu nových kol VW včetně pneu, tak prodávám nová kola Dover 6,5"x16" ET50 vč. letních pneu Michelin Energy Saver 205/55 R16 91V :-) Nové, najeto jen asi 1500 km při zajíždění auta před zimou.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.03.16  19:51

« Re: Re: Nové téma - Březen/Duben 2016

Th - Téma překvapení přece nevylučuje nic z tvých návrhů (jarní radovánky, krásu žen apod.)... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.03.16  18:53

Thom: Tak to pardon. ;-) Ale už je pozdě, tak to holt dopadá, když někdo svěří správcovství AUTOkratovi. >:-[]

Na svou obranu uvedu jen to, že všelijaké variace na ženy, jaro a radovánky už tady byly. A překvapení skýtá celou řadu možností.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.03.16  17:20

« Re: Nové téma - Březen/Duben 2016

Já jsem dvakrát návrh sem napsal :-O 8-s
    Navrhoval jsem Moje auto a jarní radovánky, nebo něco s krásou našich žen ;-)
    Ale protože se tu vedou vášnivé diskuze o Macanech, X4, mobilech apod., tak to asi zapadlo :-| Ale nemám problém ani s překvapením...
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 21.03.16  15:40

« Re: Re: Re: Nové téma - Březen/Duben 2016

To nevymyslíš: [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.03.16  13:38

Cov: Jj, to já na GTI taky. ;-) Na olej se chystám...
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 21.03.16  13:01

Woody,
    já mám přezuto na letní už od listopadu >:-[] .... akorát jsem na konci týdne vyměnil olej a brzdovku ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.03.16  11:39

w-a - Téma dobré a policistům můžeš případně argumentovat, že v tom mají hokej, protože podle kalendáře už jaro začalo. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.03.16  07:06

« Nové téma - Březen/Duben 2016

Pánové, protože zatím nezazněly žádné návrhy na nové téma, zdvihám Emelem hozenou rukavici, navrhuji a zároveň rovnou vyhlašuji nové téma pro Březen/Duben 2016. Je dostatečně univerzální a zároveň tady (tedy pokud si dobře pamatuji) ještě nebylo.

MOJE AUTO A PŘEKVAPENÍ

Přihlašování začíná od dnešního dne a potrvá do 25.4.2016 do 22:00 hod. ;-)

PS: Rána jsou ještě chladná, ale už to nemůžu vydržet a rozhodl jsem se podpořit víru v příchod jara akcí PŘEZOUVÁNÍ. V případě GTI tedy vlastně jen vyvážení, každopádně ode dneška na letních, ať si Barik třeba pukne. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.03.16  00:54

« Re:

Narazil jsem na pár reklam na MGTS + jednu podrobnější prohlídku slušnou kamerou v showroomu přímo u vody.
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.03.16  00:05

« Re:

iudex - 718 (Boxster) je sice taky trojciferné číslo, ale není tak magické jako to, které jsem měl na mysli. ;-)
    Když jsme v září 1999 kupovali BaWoráka (funglovku), tak to tehdy byla skoro "událost", o které se na menším městě hned vědělo, dnes je nákup nového auta v rámci D3 apod. poměrně běžnou záležitostí. Důvodů pro to je samozřejmě víc.
    Mohl bych si při té případné změně nick i prodloužit, třeba na "fifty shades of grey label". >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 18.03.16  18:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung 7 Edge, Huawei Honor 7 Premium nebo?

Kdyz hledate podobnou vec, zadejte do vyhledavace "PDR", PDR metoda apod. . Dela to spousta firem, nejde zdaleka jenom o vakuove vytahovani, ale vetsinou (podle druhu poskozeni) ruzne vytlaceni zevnitr. Pokud neni poskozeny lak, dokazou pekne veci- opravy po krupobiti, dulky od *, co neumi otevirat dvere jinak, nez trisknutim o vedlejsi auto aj. . Sam jsem techhle sluzeb vyuzil uz nekolikrat, mam rad svoje auta neomlacena.
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 18.03.16  17:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung 7 Edge, Huawei Honor 7 Premium nebo?

iudex:
    Ak ta preliacina nebola moc velka, tak to asi riesili "vakuovym vytahovanim".
    Raz som mal taku preliacinu na cedniku - pako na nakladaku zaparkoval vedla mna a ako otvaral zadne kridlove dvere, tak ich roh mi buchol do piatych dveri tesne nad svetlom. cca asi 5cm v priemere mala ta preliacinka. Typka som sa opytal, ze ako to ideme riesit - kedze je zaparkovany na mieste pre invalidov a sposobil mi skodu - ze ci zavolame panglov...? >:-[] Ze ho to velmi mrziiii..., ja ze aj mna... >:-[] ale ze "pajda" to vyriesi - a vyriesila >:D
    uz si ale nepamätam nazov tej firmy kde som to dal robit, ale ako hovorim - proste to len "vytiahli podtlakom" a bolo vybavene. :-)
  • 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 18.03.16  16:41

« Soutěž

Obraťme list... co soutěž? Navrhuju vzít první návrh co zazní >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.03.16  09:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung 7 Edge, Huawei Honor 7 Premium nebo?

wl: no veď teraz má to trojciferné číslo aj Cayman: 718. :-)
    Ad X4: jasné, X4 je obludka, aj keď nie taká hrozná ako X6, stále je popri Macanovi ošklivka. A z imidžového hľadiska je niečo iné mať BMW a Porsche.
    Ad Tvoj nick: hovoril si, že keď otec bude mať Macana, Ty "zdedíš" jeho carbon steel grey GTI, nebolo by treba zmeniť si nick na Grey Label? >:D
    Btw. preliačeninu na Mondeu mám opravenú za pár šupov (40 eur), nebolo treba lakovanie ani nič, nejak to len vytlačilii a po preliačenine nie je ani stopa. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 18.03.16  09:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung 7 Edge, Huawei Honor 7 Premium nebo?

wl
    Sovětská vlajka, haha. >:D
    Napadnul mě ještě McDonald's. Nepřijde mi, že by k červené nemohly být žluté brzdy, ale každý má jiné preference.

Na stopětatříce jsou bremba ve Spacegrau a byť ještě BMW dělá Performance třmeny, které jsou mimochodem technicky identické, ve Phoenixgelb (ta žlutá z dob E46 M3), a které se mi moooc líbí, k naší kombinaci tmavé modré a béžové kůže by příliš nešly. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.03.16  01:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung 7 Edge, Huawei Honor 7 Premium nebo?

w-a
    Taky se mi X6/X4 nelíbí a moc se mi nelíbí ani aktuální přerostlá X5ka.
    A taky mě docela mrzí, že před tím GTS nebude (místo pěti písmen) magické trojciferné číslo, i když by se muselo ještě aspoň mio přihodit, určitě by to stálo za to... ;-)

P.S. Ale takový Cayman GTS, ten má cenovku srovnatelnou.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…