Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 22.03.16 16:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Prodám kola na VW GOLF 16" + letní pneu Michelin
Tom: môj názor: rodinné MPV netuniť (aj keď má v názve "sport"), nechal by som strieborné 16ky s podľa mňa pre tento typ auta optimálnym 55% profilom. Ostatne pri C-Maxe si sa mohol poučiť, že MPV tuniť nemá zmysel. A i ten vizuálny prínos 17" diskov stiahne čierna/tmavá farba diskov, čiže si moc nepomôžeš ani opticky. -
woody-alien 22.03.16 15:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Prodám kola na VW GOLF 16" + letní pneu Michelin
Thom: Tos podle mě dal. 2.500 za origo 16" disk s gumou, prakticky nový - je víc než příznivá cena. No ale mě to nemrzí, kola nepotřebuju. Ale až budeš vyhazovat pružiny (záměna za tvrdší, však to známe >:-[] ), tak ty bych bral. Chci dětem udělat skákací boty. ;-) -
Thomasino 22.03.16 15:35
« Re: Re: Re: Re: Prodám kola na VW GOLF 16" + letní pneu Michelin
Ty BBS a Borbet jsou designově stejná, uvidíme jaká bude cena. Na ty Borbety možná umím sehnat lepší. Ty Autec jsou o málo horší, ale na středně velkém autě se mi tento design celkem líbí, ještě uvidíme.
Každopádně ty moje 16" jsou podle všeho přes Bazoš prodána, borec si v pátek dojede. Asi jsem dal nízkou cenu >:-[] -
Thomasino 22.03.16 10:31
« Prodám kola na VW GOLF 16" + letní pneu Michelin
Kdyby náhodou někdo z vás nebo vašich známých potřeboval výhodně sadu nových kol VW včetně pneu, tak prodávám nová kola Dover 6,5"x16" ET50 vč. letních pneu Michelin Energy Saver 205/55 R16 91V :-) Nové, najeto jen asi 1500 km při zajíždění auta před zimou.
[odkaz]
-
woody-alien 21.03.16 18:53
« Re: Re: Nové téma - Březen/Duben 2016
Thom: Tak to pardon. ;-) Ale už je pozdě, tak to holt dopadá, když někdo svěří správcovství AUTOkratovi. >:-[]
Na svou obranu uvedu jen to, že všelijaké variace na ženy, jaro a radovánky už tady byly. A překvapení skýtá celou řadu možností. -
Thomasino 21.03.16 17:20
« Re: Nové téma - Březen/Duben 2016
Já jsem dvakrát návrh sem napsal :-O 8-s
Navrhoval jsem Moje auto a jarní radovánky, nebo něco s krásou našich žen ;-)
Ale protože se tu vedou vášnivé diskuze o Macanech, X4, mobilech apod., tak to asi zapadlo :-| Ale nemám problém ani s překvapením...

Ale to BMW nemá na sobě model SR, nýbrž CI-R. ;-) [odkaz]