Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.03.16  17:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prodám kola na VW GOLF 16" + letní pneu Michelin

w-a
    Budem ty pružiny od Thomasina odebírat a uděláme si z nich odpružené kolobky na offroadové sjezdy.
    >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.03.16  17:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prodám kola na VW GOLF 16" + letní pneu Michelin

iudex
    Copak ještě nevíš, že podobně "postiženým" je zbytečné odporovat... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.03.16  17:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prodám kola na VW GOLF 16" + letní pneu Michelin

Thom: Já to věděl. >:D Hele, radši vem ty BBS, když jsou lehký, nebo začneš vyhazovat sedačky. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.03.16  17:35

Doufám, že myslíš aspoň o litr na jedno kolo více.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.03.16  17:34

Emel: Hmm, tak to je za cenu plecháčů. :yes: Ještě kdyby ti Swiftové rychlejc padali... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.03.16  17:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Prodám kola na VW GOLF 16" + letní pneu Michelin

Th - Stejné nejsou určitě (ani tvarově, ani barevně) jen podobné, ty BBS vypadají celkově o třídu líp (o image značky nemluvě), čemuž by měl odpovídat i cenový rozdíl.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.03.16  17:01

Hele když mě se to u C-MAXe naopak líbilo, že ten podvozek trochu ztuhnul (a jestli ty pružiny na Fíkovi skákací boty chceš, stále je z C-Maxe mám :-) ).
    Můj GOLF "Sports-Fun" se prostě u toho svižného projíždění zatáček poměrně naklání. Ikdyž jsem s tím počítal, tak zkusíme lehce "upravit". Ty pružiny za velkoobchodní cenu nejsou zase tak drahé, stojí to asi jako jedno 17" kolo ;-)
    Idálně bych bral ty šedé Borbety. Cena o 800-1000 nižší než BBS, ikdyž zase BBS jsou značka a jsou celkem lehké.

WL - cenu jsem dal 9990,- Kč, asi to chtělo o litr více >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.03.16  16:57

Th
    Tak to bylo rychlé, jakou cenu jsi tam vlastně dal? Fakt jen 2.500,- za kolo včetně nových pneu jak píše woody???
  • « 10 Reagovat !

foto boost-

boost. 22.03.16  16:41

« Re: Re: Re: Prodám kola na VW GOLF 16" + letní pneu Michelin

Th
    Ale to BMW nemá na sobě model SR, nýbrž CI-R. ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 22.03.16  16:40

le double
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.03.16  16:25

Tom: môj názor: rodinné MPV netuniť (aj keď má v názve "sport"), nechal by som strieborné 16ky s podľa mňa pre tento typ auta optimálnym 55% profilom. Ostatne pri C-Maxe si sa mohol poučiť, že MPV tuniť nemá zmysel. A i ten vizuálny prínos 17" diskov stiahne čierna/tmavá farba diskov, čiže si moc nepomôžeš ani opticky.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.03.16  16:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prodám kola na VW GOLF 16" + letní pneu Michelin

Takže jazdenka? Alebo nebodaj nakoniec funglovka? Hoď fotku.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 22.03.16  16:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prodám kola na VW GOLF 16" + letní pneu Michelin

iudex: jo, hezky po pořádku... nejdřív toho Swifta... pak ty kola >:-[]

To víš, úderka mě ukecala, už jsem ten tlak od holdena a ryccarda a rohypnola a spol. nemohl vydržet >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.03.16  16:13

Emel: počkať, niečo mi ušlo? Swifta?
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 22.03.16  16:01

Já kupoval ty Teron 17" na zimu za 6000 sadu disků, druhá jakost...
    [odkaz]

Teď budu muset pořídit něco na Swifta...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.03.16  15:41

Thom: Tos podle mě dal. 2.500 za origo 16" disk s gumou, prakticky nový - je víc než příznivá cena. No ale mě to nemrzí, kola nepotřebuju. Ale až budeš vyhazovat pružiny (záměna za tvrdší, však to známe >:-[] ), tak ty bych bral. Chci dětem udělat skákací boty. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 22.03.16  15:38

Autec vypadaj obyčejně a černou obecně na kolech moc nemusím. BBS jsem měl na Mazdě kdysi a byly lehoučký, hlasuju pro BBS :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.03.16  15:35

« Re: Re: Re: Re: Prodám kola na VW GOLF 16" + letní pneu Michelin

Ty BBS a Borbet jsou designově stejná, uvidíme jaká bude cena. Na ty Borbety možná umím sehnat lepší. Ty Autec jsou o málo horší, ale na středně velkém autě se mi tento design celkem líbí, ještě uvidíme.

Každopádně ty moje 16" jsou podle všeho přes Bazoš prodána, borec si v pátek dojede. Asi jsem dal nízkou cenu >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.03.16  13:40

pS
    To bude nějaký místní král vesnických diskoték... a pak že tříprostorový crossover nabízí jen Volvo. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.03.16  13:37

Th
    Za mě jsou designově nejlepší ty první (BBS) a naopak jasně nejhorší ty poslední (AUTEC).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…