Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 22.03.16 17:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prodám kola na VW GOLF 16" + letní pneu Michelin
Hele když mě se to u C-MAXe naopak líbilo, že ten podvozek trochu ztuhnul (a jestli ty pružiny na Fíkovi skákací boty chceš, stále je z C-Maxe mám :-) ).
Můj GOLF "Sports-Fun" se prostě u toho svižného projíždění zatáček poměrně naklání. Ikdyž jsem s tím počítal, tak zkusíme lehce "upravit". Ty pružiny za velkoobchodní cenu nejsou zase tak drahé, stojí to asi jako jedno 17" kolo ;-)
Idálně bych bral ty šedé Borbety. Cena o 800-1000 nižší než BBS, ikdyž zase BBS jsou značka a jsou celkem lehké.
WL - cenu jsem dal 9990,- Kč, asi to chtělo o litr více >:-[] -
iudex 22.03.16 16:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Prodám kola na VW GOLF 16" + letní pneu Michelin
Tom: môj názor: rodinné MPV netuniť (aj keď má v názve "sport"), nechal by som strieborné 16ky s podľa mňa pre tento typ auta optimálnym 55% profilom. Ostatne pri C-Maxe si sa mohol poučiť, že MPV tuniť nemá zmysel. A i ten vizuálny prínos 17" diskov stiahne čierna/tmavá farba diskov, čiže si moc nepomôžeš ani opticky. -
woody-alien 22.03.16 15:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Prodám kola na VW GOLF 16" + letní pneu Michelin
Thom: Tos podle mě dal. 2.500 za origo 16" disk s gumou, prakticky nový - je víc než příznivá cena. No ale mě to nemrzí, kola nepotřebuju. Ale až budeš vyhazovat pružiny (záměna za tvrdší, však to známe >:-[] ), tak ty bych bral. Chci dětem udělat skákací boty. ;-) -
Thomasino 22.03.16 15:35
« Re: Re: Re: Re: Prodám kola na VW GOLF 16" + letní pneu Michelin
Ty BBS a Borbet jsou designově stejná, uvidíme jaká bude cena. Na ty Borbety možná umím sehnat lepší. Ty Autec jsou o málo horší, ale na středně velkém autě se mi tento design celkem líbí, ještě uvidíme.
Každopádně ty moje 16" jsou podle všeho přes Bazoš prodána, borec si v pátek dojede. Asi jsem dal nízkou cenu >:-[]

Budem ty pružiny od Thomasina odebírat a uděláme si z nich odpružené kolobky na offroadové sjezdy.
>:-[]