Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 23.03.16 00:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prodám kola na VW GOLF 16" + letní pneu Michelin
Tak už ses jako probudil? To už to jaro dorazilo i k vám na vesničku? Střediskovou...
Mě začíná jaro v sobotu s prvním pořádným ježděním :-)
Neboj, nic se tunit nebude, jen se trochu upraví jízdní vlastnosti, aby to nebylo tak houpavé a po přesednutí z Meggie jsem neměl v prvních desítkách minut mořskou nemoc >:-[]
Zdržovat tě tu pak laděním dvoucestného stavitelného podvozku KW Clubsport na MRS, nastavování odklonů, geometrie či dalších složitostí, tě nebudu zatěžovat! ;-) >:D -
-
Thomasino 22.03.16 23:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prodám kola na VW GOLF 16" + letní pneu Michelin
Se ozval někdo, kdo tu dva měsíce nebyl, natož že by dal nějakou fotku do fotosoutěže! >:-[] >:D Přijde mě lepší se tu bavit o designu kol, než aby tady bylo několik dní mrtvo ;-) Jindy se tu několik dní řeší mobily, foťáky či jiná technika a nechává tě to klidným >:-[] Klidně se zase ulož k zimnímu spánku, ještě máš pár dní čas :-) -
Ronault. 22.03.16 23:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prodám kola na VW GOLF 16" + letní pneu Michelin
A jéje typická Thomasinovská komééédie >:D
Tak v první řadě, až zase budeš prodávat nová Alu Kola, ozvi se, rád je koupím a za dvounásobnou cenu prodám dále :-! >:D Já dal za ty své 17" origo na Megana tuším 14 nebo 17t... fakt už nevím.
No a z těch nabízených, co vybíráš, se mi nelíbí ani jedny. K MPV sedí origo stříbrná kola, žádný rádoby sportovní design, protože i když je to SportVan či jak se ten kříženec od VW jmenuje, pořád to má do sportovního auta dál než ke kukavozu ;-)
No a zmiňovat, že investovat do přibližovadla, obzvlášť pokud má být komfortní, jakékoliv peníze mimo plánovaný servis, je zbytečné a navíc tunit MPV je pro mě vždycky největší vtip, co vidím na cestách.
[odkaz]
a nebo tuning tramvaje: [odkaz] >:D
-
Thomasino 22.03.16 20:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prodám kola na VW GOLF 16" + letní pneu Michelin
Ještě dotaz. Volil by jsi dnes Conti SportContact 5 nebo Michelin Pilot Sport 4? 225/45 R17.
PS4 je nová, ale údajně má podle všeho nyní teď Michelin novou skvělou směs a budou inovovat již tak dobrou Cup 2
[odkaz]
-
Thomasino 22.03.16 20:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prodám kola na VW GOLF 16" + letní pneu Michelin
Jinak jsi měl pravdu, ten původní odkaz na ty BBS byl na jiný typ, ikdyž hodně podobný >:-[]
Správně je to tento a je zde i na GTI VII
[odkaz]
[odkaz]
dělá se i se stříbrným krajem, ale více se mě líbí celý šedý.
[odkaz]
- Ale asi si ten litr na každé kolo připlatím, přece jen budou o něco kvalitnější, lehčí a navíc i při následném případném prodeji za několik let budou "hodnotnější" disky BBS než Borbet s přelepeným středem na VW >:-[]
P.S.: Tady jsou ty šedé BBS dokonce k vínové Mazdě, takže aspoň vidím barevnou kombinaci ;-)
[odkaz]
-
Thomasino 22.03.16 19:04
Borbet je německá slušná značka jako Rondel, ATS, Ronal a jiné, kteří vyrábí spoustu kol pro evropská auta, vč. koncernových. Jasně, taliání jako WSP je měkký šrot, proti tomu je O.Z. jiná liga ;-) Ale ti mají ještě levnější značky MSW a Sparco >:-[] -
Thomasino 22.03.16 17:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prodám kola na VW GOLF 16" + letní pneu Michelin
No to nevím, na pružiny Eibach i H-R z MRS mám již kupce >:-[]
Sedačky z Golfa SV nebudeme odebírat, to je auto na denní ježdění, žádný závoďák! ;-)
Původně jsem nechtěl do Golfa moc peněz investovat, cpu to raději do Meggie, ale na druhou stranu si říkám, že s tím jezdím skoro každý den, že větší a hezčí kola si dopřeji, taky lepší pneu, ale zase opatrně, aby se to nevyšplhalo do zbytečně vysokých částek. Mimochodem Borbet je slušná značka na kola, žádná čína nebo taloši ;-) -
Thomasino 22.03.16 17:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prodám kola na VW GOLF 16" + letní pneu Michelin
Hele když mě se to u C-MAXe naopak líbilo, že ten podvozek trochu ztuhnul (a jestli ty pružiny na Fíkovi skákací boty chceš, stále je z C-Maxe mám :-) ).
Můj GOLF "Sports-Fun" se prostě u toho svižného projíždění zatáček poměrně naklání. Ikdyž jsem s tím počítal, tak zkusíme lehce "upravit". Ty pružiny za velkoobchodní cenu nejsou zase tak drahé, stojí to asi jako jedno 17" kolo ;-)
Idálně bych bral ty šedé Borbety. Cena o 800-1000 nižší než BBS, ikdyž zase BBS jsou značka a jsou celkem lehké.
WL - cenu jsem dal 9990,- Kč, asi to chtělo o litr více >:-[]

Inak vidím, že si už rozhodnutý a napriek zhode tunajšieho osadenstva ideš investovať do vylepšovania MPV. ;-) Osobne 225ky pre motorizáciu 1,4TSI považujem za zbytočnú (to mám ja na dvojlitri) a tiež profil 45% na v princípe pohodlné rodinné MPV za nízky. Rovnako sa mi nepáčia čierne disky a ani Tvoje vybrané tvary (ako samo osebe sú super, len na iný typ auta, nejaký nízky sedan, nie na vysoké MPV). Tiež každú jar uvažujem, či Mondeo opäť prezujem na pôvodné 16ky, alebo vymením za 17ky, ale potom si uvedomím, na čo auto slúži a že komfort je hlavnou devízou rodinného dostavníka a nechám 16ky (a to majú ešte vyšší profil, 215/55 R16).