Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.16  14:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Obdobný dezén jako u CSC3. Jak na tom mají být s komfortem, myslím hlavně hluk a tlumení příčných nerovností?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 31.03.16  13:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Včera mi dorazili nové gumy. Zaujalo ma, že ich dizajn je na prvý pohľad odlišný od toho, čo som si pamätal z webu, tak som to pozeral a zistil som, že je to dané šírkou, užšie modely majú väčší podiel drážok voči ploche gumy: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 31.03.16  08:12

« Re: Re: Re: Re: Pár fotek ze sobotního ježdění na Slovakiaringu na RacingWheels

Jo, jde to všechno do kopru...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.03.16  23:37

« Re: Re: Re: Pár fotek ze sobotního ježdění na Slovakiaringu na RacingWheels

Leg: Bohužel je to tak...
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 30.03.16  23:09

« Re: Re: Pár fotek ze sobotního ježdění na Slovakiaringu na RacingWheels

iudex: aj ja mám pocit, že to ide dolu vodou, červený pruh neriešim, naopak chápem, že vydavateľstvo sa bráni proti adblocku čoby odsávaču príjmov. Čo ma trápi najviac je, že kedysi som občas zabrúsil do diskusií, kde človek často našiel kopu textu hodnotnejšieho ako samotný článok. Bohužiaľ, títo diskutujúci podobne ako ty výrazne obmedzili svoju činnosť, takže sa teraz diskusia podobá na klasické plácanie do vetra (v tom lepšom prípade) alebo urážanie sa navzájom (v tom horšom) typu topky a spol.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 30.03.16  10:11

« Re: Re: Pár fotek ze sobotního ježdění na Slovakiaringu na RacingWheels

Jo jo, taky už spíš nahlídnu sem, než na recenze, díky tomu červenému pruhu...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.03.16  08:20

« Re: Pár fotek ze sobotního ježdění na Slovakiaringu na RacingWheels

Tom: to si píš. :-) Teraz po zime budem určite jazdiť ako dôchodca, takže tréner sa zase hodí.
    Btw. cez víkend postihla GTI nepríjemná nehoda: malá sa v aute s prepáčením povracala. Vedel som, že vôňa nového auta nevydrží večne, ale že ju nahradí takýto odór, to som teda nechcel. Chtiac nechtiac budem musieť auto nechať komplet vytepovať. 8-s
    OT: tak auto.cz zašlo so svojím presadzovaním reklamy a bojom proti tým, ktorí si nainštalovali AdBlock, ďaleko. Ten otravný červený pruh s výzvou na odinštalovanie AdBlocku výrazne obmedzuje čitateľnosť textu, asi na ACZ prestanem chodiť nadobro a zostanem len tu na MACZ (aj tak som od nového roka výrazne obmedzil prispievanie na ACZ). Pod Machalom to tu ide skrátka dole vodou (zase raz). :no:
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.03.16  22:45

« Pár fotek ze sobotního ježdění na Slovakiaringu na RacingWheels

Kdo by chtěl kouknout, tak tady je pár fotek ze sobotního ježdění na Slovakiaringu na akci RacingWheels s koučováním od Honzy Červenky v naší Renault Sport skupině :-) Všichni pak o pár vteřinek zrychlili.
    [odkaz]

P.S.: IUDEX - tak jak jsi na tom v neděli 24.4.? Stojíš o další koučing s Honzou?
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 27.03.16  21:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Smile: u nás sa niečo také jazdilo [odkaz] ale skončilo to. Neviem či ešte existuje niečo podobné.
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 27.03.16  17:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Thom: mas SZ. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.03.16  15:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Nedá se říci že bych závodil, jen jsem jednou zkusil závod Carbonie na Slovakiaringu loni v květnu, pak jsem chtěl zkusit znovu v září, ale úraz přítelkyně na Nordschleife to změnil (a stejně nefungovaly dobře brzdy). Letos chci jet znovu na Slovakiaringu v květnu, pak se uvidí. Možná v červnu na Hungaroringu, ale spíše pojedeme tady s Covenantem na pár dní na Nordschleife (a doufám že tam potkáme i Bullyho). Jinak je to skupina "seriovýách" aut, ale je tolerována spousta úprav, jako podvozek, brzdy, motor, poslední dva roky už i odklony atd, atd. Musí to mít homologované semislicky a tapecírunk v autě, mimo zavazadlový prostor. A nemusí tam být zadní sedačky. Musí tam být min. 4-bodové pásy a doporučený je hasičák (ale ten nemám >:-[] )
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 26.03.16  22:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Když už jsi nakousl závody... Existuje tady v ČR něco jako americký autocross? Schválně píšu americký, protože to je úplně něco jiného než ten evropský, kdyby někdo náhodou neměl tucha [odkaz] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 26.03.16  22:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Zaujimalo by ma, v akej kategorii to vlastne pretekas, ake su tam technicke pravidla, ake su povolene upravy a ake upravy si ty este ochotny urobit na svojej "Megie"... ;-)
    Ale kedze to by sme tu asi zasvinili komplet celu diskusiu, tak ak chces, zaklad nacrtni tu a zvysok mozeme riesit cez SZ. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.03.16  21:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Tak dojeli jsme tam před 11-tou, už byla suchá trať,ale celý den poměrně zima kolem 8-10 stupňů :-( A jednak po zimě moc nefungoval řidič, asi 2 stinty jsem se rozkoukával, ale zřejmě v té zimě ani moc dobře nefugují ty Federaly. Časy nic moc, příště to poladíme ;-) Každopádně jsem absolvoval další půlhodinový koučing s Honzou Červenkou, rozhodně to bylo přínosné, pomohlo mě to se rychleji dostat do předchozí formy a hlavně jsem si uvědomil zase řadu chyb >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.03.16  15:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

iudex: No tak mně prodejce el.ručku vychvaloval jako výbornou věc, když zkolabuju za volantem. :-) Že spolujezdec může bezpečně zabrzdit auto. Něco na tom je, ovšem stejně by mě zajímalo, jestli jsem ten den vypadal opravdu tak špatně. >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.03.16  10:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Tom: ešteže si kúpil tie "monzúny", u nás ráno celkom popršalo. Každopádne have fun. Ja som sa minule v Pachfutrhe pošmýkal (na mokrej fólii) dosýta. [odkaz]
    Mimochodom asi niektorých pobavím, ale ja som až po dvoch rokoch používania elektronickej parkovacej brzdy zistil, že tá na rozdiel od klasickej ručnej brzdí všetky 4 kolesá (ja som myslel, že na srandy na snehu je nevhodná iba z dôvodu, že zabrzdí naplno). Inak zaujímavé je, že jej zatiahnutie za jazdy auto nerozhodí, brzdí to v spolupráci s ESP a udrží smer i bez držania volantu. Každopádne si neviem predstaviť jazdnú situáciu, kde by som mačkal elektronickú rúčku.
    No nič, možno už na budúci víkend vybehnem na SK ring aj ja.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.03.16  13:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

U mě nejdou desky počítat na kilometry, ale počítám to na měsíce nebo sezóny >:-[]
    Loni jsem začal zase na PFC (směs 08), ale v srpnu bylo skoro po nich a dal jsem Hawk DTC-30, ale nejsou tam dobré jako ty PFC (taky stály asi 6500 místo 10000 Kč za PFC).

Před chvilkou mě došly konečně pneu Federal 595 RS-R, alespoň dvě gumy ze čtyř objednaných. Potřebuji na sobotu nějaké "mokré" gumy, nebo aspoň nějaké se kterými se na vodě dá jezdit, kdyby trochu sprchlo :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 24.03.16  12:30

« Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

wl:
    To na iudexa ma napadlo tiez >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.16  12:17

« Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Cov
    Pokud máš rozměr 235/35/19" tak je to lákavá volba, na nové CTR fungují CSC6 velmi dobře.

iudex
    Tak to abys vzal raději všech 5, protože pokud chytneš nějaký nešťastný defekt, těžko potom budeš shánět další novou. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 24.03.16  12:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Thomasino
    Kolik jsi najel km na destičkách a kolik ti jich ještě zbývá vepředu?....Nechal jsem je teď zkontrolovat při výměně oleje a vepředu jsou zhruba na půlce a v zadu 3/4.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…