Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Covenant 31.03.16 14:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
WL
Byl jsem překvapený, ale pocitově mi přišly lepší komfort a tišší než stadardní UHP Bridgestone a taky podstatně líp brzdily....webpaja má s Michelinka obecně v těhle větších rozměrech podobnou zkušenost.....dobrý pocit z trakce a komfort.
Další věc je pozdější zacházení...ta Bridgestone má po okruhu logicky strhanější boky a asi se dřív přehřeje, ale není to tak, že by dramaticky ubývala, důkaz je Iudex, který každé ježdění hlasíl, že to bude asi naposledy a že už ty gumy tentokrát dorazí no a nakonec je pojede ještě 24.4 :-)....ale mě si podařilo na jedné Bridgestone poškodit trochu vnitřní hranu a už to bylo v pytli...guma už pak hučela i po 1000km, kdežto ta Michelinka s vyšší bočnicích je v klidu a má taky podstatně větší (širší) drážky na odvod vody, takže takové ty žmolky co se nabaluji na běžnou UHP gumu, se v těch drážkách tak nedrží..tak že pokud mám jedny gumy na běžné jezdění a okruh tak to může být taky výhoda.
-
Covenant 31.03.16 14:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
iudex
Rozumná guma na to naše blbnutí a na zvážení by byly ještě ty Contitentaly P6 jak psal WL zatím tedy jen v R19
PS: Jsem zvědavý jak se ti budou zdát při zajíždění....Tomasino by je vzal na okruh možná dřív, ale ja jsem z nich měl dobrý pocit až tak po běžných trochu ostřejších 800-1000Km, Po 300km mi přišlo, že ještě tak nedrží, když jsem opravdu hodně zatlačil a dal jsem ještě nějaký delší TRIP...ale třeba má někdo jinou zkušenost. -
-
Leg 30.03.16 23:09
« Re: Re: Pár fotek ze sobotního ježdění na Slovakiaringu na RacingWheels
iudex: aj ja mám pocit, že to ide dolu vodou, červený pruh neriešim, naopak chápem, že vydavateľstvo sa bráni proti adblocku čoby odsávaču príjmov. Čo ma trápi najviac je, že kedysi som občas zabrúsil do diskusií, kde človek často našiel kopu textu hodnotnejšieho ako samotný článok. Bohužiaľ, títo diskutujúci podobne ako ty výrazne obmedzili svoju činnosť, takže sa teraz diskusia podobá na klasické plácanie do vetra (v tom lepšom prípade) alebo urážanie sa navzájom (v tom horšom) typu topky a spol. -
iudex 30.03.16 08:20
« Re: Pár fotek ze sobotního ježdění na Slovakiaringu na RacingWheels
Tom: to si píš. :-) Teraz po zime budem určite jazdiť ako dôchodca, takže tréner sa zase hodí.
Btw. cez víkend postihla GTI nepríjemná nehoda: malá sa v aute s prepáčením povracala. Vedel som, že vôňa nového auta nevydrží večne, ale že ju nahradí takýto odór, to som teda nechcel. Chtiac nechtiac budem musieť auto nechať komplet vytepovať. 8-s
OT: tak auto.cz zašlo so svojím presadzovaním reklamy a bojom proti tým, ktorí si nainštalovali AdBlock, ďaleko. Ten otravný červený pruh s výzvou na odinštalovanie AdBlocku výrazne obmedzuje čitateľnosť textu, asi na ACZ prestanem chodiť nadobro a zostanem len tu na MACZ (aj tak som od nového roka výrazne obmedzil prispievanie na ACZ). Pod Machalom to tu ide skrátka dole vodou (zase raz). :no: -
Thomasino 29.03.16 22:45
« Pár fotek ze sobotního ježdění na Slovakiaringu na RacingWheels
Kdo by chtěl kouknout, tak tady je pár fotek ze sobotního ježdění na Slovakiaringu na akci RacingWheels s koučováním od Honzy Červenky v naší Renault Sport skupině :-) Všichni pak o pár vteřinek zrychlili.
[odkaz]
P.S.: IUDEX - tak jak jsi na tom v neděli 24.4.? Stojíš o další koučing s Honzou?