Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.03.16  22:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Když natvrdo, tak s tvrdým !! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.16  22:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Tak jestli jsi ho opravdu nechal odmontovat "násilÝm", tak to musel být hodně tvrdý styl... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.03.16  22:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

To mě takhle jednou dotáhli kolo s bezpečnostním šroubem, že nešlo povolit :-(
    Musel jsem do jiného pneuservisu a nechat ten šroub odmontovat násilým a takovým stylem, že bylo po šroubech, ale hlavně že byly ty bezpečnostní pryč a nepoškrabali u toho disky >:-[] Takže u auta na okruh už žádné bezpečnostní šrouby, protože ty kola měním celkem často (a nyní budu ještě více).
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 31.03.16  21:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

th
    VWořech mi je k prdu, já potřebuju BMWořech. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 31.03.16  21:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

wl
    haha, to víš, nejsem zkušenej... >:-[]

Nikdo na servisu neví, kdo to auto dělal; já to ale určitě nebyl. >:D Buď zkusím tu věc nějak vyndat ven nebo holt budu muset objednat u dealera novou krabičku se šrouby. Tzn. naplánovaná víkendová projížďka na letních nebude. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.03.16  20:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Jaro je tady, jdu objednat nové Michelin Pilot Sport 4 :-) Jsem na ně zvědavý!
    Musel jsem to nechat až na teď, abych měl doklad s dubnovým datem, tak snad nebudu dlouho čekat. Stejně jsou disky zatím na cestě a dorazí někdy příští týden...

pS: A na co ty potřebuješ VWořecha?? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.16  19:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Nebuď měkký puntíčkář, přece tě jeden vořech nemůže rozházet... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 31.03.16  19:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Tak jsem dnes chtěl přezout auto, ale zjistilo se, že se nějak ztratil ořech na bezpečák. Sakra. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.16  19:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Pokud si lze vybrat, beru na léto maximálně W..., a na zimu H, maximálně V.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 31.03.16  18:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Y...300km
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.16  18:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Ne, ty tvoje Micheliny, jaký měly rychlostní index - W, Y, Z...?
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 31.03.16  17:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

WL
    Myslíš tu Bridgestone?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.16  17:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Záleží taky na tom, v jakém rychlostním indexu jsi to měl, obvykle platí, čím vyšší index, tím nižší životnost "vzorku".
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 31.03.16  15:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

WL
    Jinak co se týká množství materiálu, tak mě naměřili v pneuservisu na fungl nové Michelině minimálně 8mm což je dobré..nešidí to.
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.16  15:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Takže možná i v tomto ohledu obdoba CSC3.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 31.03.16  14:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

WL
    Byl jsem překvapený, ale pocitově mi přišly lepší komfort a tišší než stadardní UHP Bridgestone a taky podstatně líp brzdily....webpaja má s Michelinka obecně v těhle větších rozměrech podobnou zkušenost.....dobrý pocit z trakce a komfort.

Další věc je pozdější zacházení...ta Bridgestone má po okruhu logicky strhanější boky a asi se dřív přehřeje, ale není to tak, že by dramaticky ubývala, důkaz je Iudex, který každé ježdění hlasíl, že to bude asi naposledy a že už ty gumy tentokrát dorazí no a nakonec je pojede ještě 24.4 :-)....ale mě si podařilo na jedné Bridgestone poškodit trochu vnitřní hranu a už to bylo v pytli...guma už pak hučela i po 1000km, kdežto ta Michelinka s vyšší bočnicích je v klidu a má taky podstatně větší (širší) drážky na odvod vody, takže takové ty žmolky co se nabaluji na běžnou UHP gumu, se v těch drážkách tak nedrží..tak že pokud mám jedny gumy na běžné jezdění a okruh tak to může být taky výhoda.

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.16  14:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

A tobě se z hlediska komfortu (viz 14:05) jevily jak?

P.S. Letní P6 je třeba tady: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 31.03.16  14:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Máš pravdu, myslel jsem C6 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.16  14:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Péčko před označením používá Pirelli, takže ne P6, ale CSC6, nebo potom s "Péčkem" CSC5P.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 31.03.16  14:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

iudex
    Rozumná guma na to naše blbnutí a na zvážení by byly ještě ty Contitentaly P6 jak psal WL zatím tedy jen v R19

PS: Jsem zvědavý jak se ti budou zdát při zajíždění....Tomasino by je vzal na okruh možná dřív, ale ja jsem z nich měl dobrý pocit až tak po běžných trochu ostřejších 800-1000Km, Po 300km mi přišlo, že ještě tak nedrží, když jsem opravdu hodně zatlačil a dal jsem ještě nějaký delší TRIP...ale třeba má někdo jinou zkušenost.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…