Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 31.03.16 22:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
To mě takhle jednou dotáhli kolo s bezpečnostním šroubem, že nešlo povolit :-(
Musel jsem do jiného pneuservisu a nechat ten šroub odmontovat násilým a takovým stylem, že bylo po šroubech, ale hlavně že byly ty bezpečnostní pryč a nepoškrabali u toho disky >:-[] Takže u auta na okruh už žádné bezpečnostní šrouby, protože ty kola měním celkem často (a nyní budu ještě více). -
boost. 31.03.16 21:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
wl
haha, to víš, nejsem zkušenej... >:-[]
Nikdo na servisu neví, kdo to auto dělal; já to ale určitě nebyl. >:D Buď zkusím tu věc nějak vyndat ven nebo holt budu muset objednat u dealera novou krabičku se šrouby. Tzn. naplánovaná víkendová projížďka na letních nebude. ;-\ -
Thomasino 31.03.16 20:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
Jaro je tady, jdu objednat nové Michelin Pilot Sport 4 :-) Jsem na ně zvědavý!
Musel jsem to nechat až na teď, abych měl doklad s dubnovým datem, tak snad nebudu dlouho čekat. Stejně jsou disky zatím na cestě a dorazí někdy příští týden...
pS: A na co ty potřebuješ VWořecha?? ;-) -
Covenant 31.03.16 14:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
WL
Byl jsem překvapený, ale pocitově mi přišly lepší komfort a tišší než stadardní UHP Bridgestone a taky podstatně líp brzdily....webpaja má s Michelinka obecně v těhle větších rozměrech podobnou zkušenost.....dobrý pocit z trakce a komfort.
Další věc je pozdější zacházení...ta Bridgestone má po okruhu logicky strhanější boky a asi se dřív přehřeje, ale není to tak, že by dramaticky ubývala, důkaz je Iudex, který každé ježdění hlasíl, že to bude asi naposledy a že už ty gumy tentokrát dorazí no a nakonec je pojede ještě 24.4 :-)....ale mě si podařilo na jedné Bridgestone poškodit trochu vnitřní hranu a už to bylo v pytli...guma už pak hučela i po 1000km, kdežto ta Michelinka s vyšší bočnicích je v klidu a má taky podstatně větší (širší) drážky na odvod vody, takže takové ty žmolky co se nabaluji na běžnou UHP gumu, se v těch drážkách tak nedrží..tak že pokud mám jedny gumy na běžné jezdění a okruh tak to může být taky výhoda.
-
Covenant 31.03.16 14:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
iudex
Rozumná guma na to naše blbnutí a na zvážení by byly ještě ty Contitentaly P6 jak psal WL zatím tedy jen v R19
PS: Jsem zvědavý jak se ti budou zdát při zajíždění....Tomasino by je vzal na okruh možná dřív, ale ja jsem z nich měl dobrý pocit až tak po běžných trochu ostřejších 800-1000Km, Po 300km mi přišlo, že ještě tak nedrží, když jsem opravdu hodně zatlačil a dal jsem ještě nějaký delší TRIP...ale třeba má někdo jinou zkušenost.