Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
boost. 01.04.16 16:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
Hezký GTI; BBS tomu sluší. A ta barva - to je fakt CSG z nových aut?
Já dnes viděl Mk7 GTI v Tornado Red (?), sice 5D, ale i tak vypadalo moc pěkně. >:-[]
P. S.: Ořech stále v čudu, tak jsem musel objednat v BMW nový... Dycky se mi musí život nějak zkomplikovat. :-( Nadruhou stranu jsem si aspoň prolezl auta na šourůmu, no. -
-
Leg 01.04.16 14:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
Pekné GTIčko, mne sa páčia aj tie BBS-ky, aj keď asi sa na auto v tomto veku a stave hodia najviac originálne disky.
Wl: násilým a násilím sa skutočne vyslovuje rozdielne, hlavne u vás na Morave. >:D -
iudex 01.04.16 14:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
Tuším r.v. 83, cenu sa môžem opýtať, keď si pôjdem pre auto. Chceš ho kúpiť, zdedený G6GTI sa Ti prestal páčiť? ;-) Btw. dať tak tri generácie GTI, všetky carbon steel grey, vedľa seba, to by mohla byť pekná fotka. :-) -
white label 01.04.16 12:24
iudex
A jak se k tomu GTI MK I dostal?
pS
Chybky typu mě/mně, s/z apod. tady neřeším, ale když někdo napíše "násilým", tak to je nejen vidět, ale i slyšet. Napsat něco jinak, než se to píše je jedna věc, ale napsat to zároveň i jinak, než se to vyslovuje, to už je "umění". >:-[] -
iudex 01.04.16 09:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
Dnes som bol zaniesť GTI do servisu a bavil som sa s majiteľom (mladý šikovný chalan), ktorý je zaťažený na youngtimery (má Corrado VR6, M-B SL) a nakoniec mi ukázal svoj najnovší prírastok: jednotkové GTI v karbónovej šedej.
[odkaz]
S nadšením rozprával o legende, nezameniteľnom charaktere a rozplýval sa nad origo stavom (až na kolesá). Cez deň cvakne obe autá vedľa seba: prvú, prapôvodnú generáciu a najnovšiu verziu, naviac obe v rovnakej farbe.
:-)
Ešte jeho príspevok k mojej požiadavke na závodnú brzdovku: keď jazdil na R8 s keramickými brzdami, naložil jej a potom meral teplotu bŕzd: nameral cez 400°C na kotúči a 350°C na strmeni, načo jeho prvá otázka bola, čo tam je za brzdovka. A zistil, že žiadna závodná, ale sériová s bodom varu cca. 280°C. A nezovrela. Každopádne mi tam dá Motul RBF 660 (bod varu 204/325°C), lebo ATE Super Blue Racing sa už prestala vyrábať. -
Thomasino 31.03.16 22:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
To mě takhle jednou dotáhli kolo s bezpečnostním šroubem, že nešlo povolit :-(
Musel jsem do jiného pneuservisu a nechat ten šroub odmontovat násilým a takovým stylem, že bylo po šroubech, ale hlavně že byly ty bezpečnostní pryč a nepoškrabali u toho disky >:-[] Takže u auta na okruh už žádné bezpečnostní šrouby, protože ty kola měním celkem často (a nyní budu ještě více). -
boost. 31.03.16 21:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
wl
haha, to víš, nejsem zkušenej... >:-[]
Nikdo na servisu neví, kdo to auto dělal; já to ale určitě nebyl. >:D Buď zkusím tu věc nějak vyndat ven nebo holt budu muset objednat u dealera novou krabičku se šrouby. Tzn. naplánovaná víkendová projížďka na letních nebude. ;-\ -
Thomasino 31.03.16 20:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
Jaro je tady, jdu objednat nové Michelin Pilot Sport 4 :-) Jsem na ně zvědavý!
Musel jsem to nechat až na teď, abych měl doklad s dubnovým datem, tak snad nebudu dlouho čekat. Stejně jsou disky zatím na cestě a dorazí někdy příští týden...
pS: A na co ty potřebuješ VWořecha?? ;-)

Nemůžu psát za celou Moravu, ale u nás jsem "násilím" vyslovovat jako "násilým" neslyšel. :-)
Th
Taky si u nás dávej bacha..., proč myslíš, že mám na střeše "bezpečnostní" folii? Abych nemusel pokaždé lakovat celou střechu! ;-)