foto Bully-

Bully_ 02.04.16  14:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

>:D Presne tak. Jenom jsem se tomu ale vubec nezasmal :*)

Thomasino 02.04.16  13:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Takže takové to Cimrmanovské jedu na sever a šup, už jedu na jih !! >:D :yes:

foto Bully-

Bully_ 02.04.16  09:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Pekna kola s nizsim ET a snizeni je zaklad pro kazde auto >:-[]
    Jinak kdyz tu probirate ty pneu- ted ve ctvrtek jsem se skarede presvedcil o tom, jak se chovaji studene semislicky v zime, na mokru a na relativne silne a lehoucke zadokolce. Pri hodne nesetrnem pridani plynu pri vyjezdu z pomale zatacky na dvojku mne ustrelil zadek tak, ze jsem to pred divaky na sirce vozovky radsi dotocil hned do 180° a delal, ze jsem se chtel zamerne otocit na fleku a pokracovat zpatky 8-s Mel jsem slusne stazenou zadnici :*) Nastesti bez jakychkoli nasledku, sirka silnice stacila a nikdo zrovna nejel v protismeru..

Thomasino 01.04.16  23:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Ano! Kola BBS a kratší pružiny jsou pro každý GOLF základ!! :yes: >:-[] >:-[] >:-[]

iudex 01.04.16  20:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Áno, až na kolesá a kratšie pružiny bolo auto v pôvodnom stave. Cenu som nezistil, pri preberaní auta tam už majiteľ nebol.

white label 01.04.16  19:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

A je to origo barva laku?

iudex 01.04.16  19:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Nie, je to 1,6ka so vstrekovaním a 81 KW. Názov farby neviem, ale je dosť blízka CSG.

white label 01.04.16  19:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

pS
    Leda, že by to na CSG někdo přestříkal. Tohle by mohla být světlejší Atlas Grau.

iudex
    Pokud je to 83, tak už by to mohlo mít motor 1,8.

white label 01.04.16  18:04

Leg
    Nemůžu psát za celou Moravu, ale u nás jsem "násilím" vyslovovat jako "násilým" neslyšel. :-)

Th
    Taky si u nás dávej bacha..., proč myslíš, že mám na střeše "bezpečnostní" folii? Abych nemusel pokaždé lakovat celou střechu! ;-)

boost. 01.04.16  16:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Hezký GTI; BBS tomu sluší. A ta barva - to je fakt CSG z nových aut?

Já dnes viděl Mk7 GTI v Tornado Red (?), sice 5D, ale i tak vypadalo moc pěkně. >:-[]

P. S.: Ořech stále v čudu, tak jsem musel objednat v BMW nový... Dycky se mi musí život nějak zkomplikovat. :-( Nadruhou stranu jsem si aspoň prolezl auta na šourůmu, no.

Thomasino 01.04.16  16:19

Já zase zapomněl, že u vás se veškeré násilí i násilý řeší s krompáčem v ruce, nebo rovnou zapíchlým ve střeše auta!! >:-[] >:D

foto Leg

Leg 01.04.16  14:25

Pekné GTIčko, mne sa páčia aj tie BBS-ky, aj keď asi sa na auto v tomto veku a stave hodia najviac originálne disky.

Wl: násilým a násilím sa skutočne vyslovuje rozdielne, hlavne u vás na Morave. >:D

iudex 01.04.16  14:19

Tuším r.v. 83, cenu sa môžem opýtať, keď si pôjdem pre auto. Chceš ho kúpiť, zdedený G6GTI sa Ti prestal páčiť? ;-) Btw. dať tak tri generácie GTI, všetky carbon steel grey, vedľa seba, to by mohla byť pekná fotka. :-)

white label 01.04.16  14:14

A za jakou cenu (cca) asi nevíš? Rok výroby?

iudex 01.04.16  14:05

GTI je samozrejme pôvodom z Nemecka, on ho ale kúpil od obdobného zberateľa youngtimerov z Prahy.

white label 01.04.16  12:24

iudex
    A jak se k tomu GTI MK I dostal?

pS
    Chybky typu mě/mně, s/z apod. tady neřeším, ale když někdo napíše "násilým", tak to je nejen vidět, ale i slyšet. Napsat něco jinak, než se to píše je jedna věc, ale napsat to zároveň i jinak, než se to vyslovuje, to už je "umění". >:-[]

iudex 01.04.16  09:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Dnes som bol zaniesť GTI do servisu a bavil som sa s majiteľom (mladý šikovný chalan), ktorý je zaťažený na youngtimery (má Corrado VR6, M-B SL) a nakoniec mi ukázal svoj najnovší prírastok: jednotkové GTI v karbónovej šedej.
    S nadšením rozprával o legende, nezameniteľnom charaktere a rozplýval sa nad origo stavom (až na kolesá). Cez deň cvakne obe autá vedľa seba: prvú, prapôvodnú generáciu a najnovšiu verziu, naviac obe v rovnakej farbe.
    :-)
    Ešte jeho príspevok k mojej požiadavke na závodnú brzdovku: keď jazdil na R8 s keramickými brzdami, naložil jej a potom meral teplotu bŕzd: nameral cez 400°C na kotúči a 350°C na strmeni, načo jeho prvá otázka bola, čo tam je za brzdovka. A zistil, že žiadna závodná, ale sériová s bodom varu cca. 280°C. A nezovrela. Každopádne mi tam dá Motul RBF 660 (bod varu 204/325°C), lebo ATE Super Blue Racing sa už prestala vyrábať.

boost. 01.04.16  08:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Něco se tady řešit musí. :-)

Thomasino 01.04.16  00:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Moc to tady řešíte! ;-) Ale přiznávám, že čeština mně nikdy moc nešla ;-)

boost. 31.03.16  23:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

A co to "mě" na začátku, no?! To sú hrubky, že bys na ZŠ dostal bůro. >:-[]