Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 02.04.16  14:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

>:D Presne tak. Jenom jsem se tomu ale vubec nezasmal :*)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.04.16  13:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Takže takové to Cimrmanovské jedu na sever a šup, už jedu na jih !! >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 02.04.16  09:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Pekna kola s nizsim ET a snizeni je zaklad pro kazde auto >:-[]
    Jinak kdyz tu probirate ty pneu- ted ve ctvrtek jsem se skarede presvedcil o tom, jak se chovaji studene semislicky v zime, na mokru a na relativne silne a lehoucke zadokolce. Pri hodne nesetrnem pridani plynu pri vyjezdu z pomale zatacky na dvojku mne ustrelil zadek tak, ze jsem to pred divaky na sirce vozovky radsi dotocil hned do 180° a delal, ze jsem se chtel zamerne otocit na fleku a pokracovat zpatky 8-s Mel jsem slusne stazenou zadnici :*) Nastesti bez jakychkoli nasledku, sirka silnice stacila a nikdo zrovna nejel v protismeru..
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.04.16  23:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Ano! Kola BBS a kratší pružiny jsou pro každý GOLF základ!! :yes: >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.04.16  20:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Áno, až na kolesá a kratšie pružiny bolo auto v pôvodnom stave. Cenu som nezistil, pri preberaní auta tam už majiteľ nebol.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.04.16  19:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

A je to origo barva laku?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.04.16  19:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Nie, je to 1,6ka so vstrekovaním a 81 KW. Názov farby neviem, ale je dosť blízka CSG.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.04.16  19:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

pS
    Leda, že by to na CSG někdo přestříkal. Tohle by mohla být světlejší Atlas Grau.

iudex
    Pokud je to 83, tak už by to mohlo mít motor 1,8.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.04.16  18:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Leg
    Nemůžu psát za celou Moravu, ale u nás jsem "násilím" vyslovovat jako "násilým" neslyšel. :-)

Th
    Taky si u nás dávej bacha..., proč myslíš, že mám na střeše "bezpečnostní" folii? Abych nemusel pokaždé lakovat celou střechu! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 01.04.16  16:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Hezký GTI; BBS tomu sluší. A ta barva - to je fakt CSG z nových aut?

Já dnes viděl Mk7 GTI v Tornado Red (?), sice 5D, ale i tak vypadalo moc pěkně. >:-[]

P. S.: Ořech stále v čudu, tak jsem musel objednat v BMW nový... Dycky se mi musí život nějak zkomplikovat. :-( Nadruhou stranu jsem si aspoň prolezl auta na šourůmu, no.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.04.16  16:19

Já zase zapomněl, že u vás se veškeré násilí i násilý řeší s krompáčem v ruce, nebo rovnou zapíchlým ve střeše auta!! >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 01.04.16  14:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Pekné GTIčko, mne sa páčia aj tie BBS-ky, aj keď asi sa na auto v tomto veku a stave hodia najviac originálne disky.

Wl: násilým a násilím sa skutočne vyslovuje rozdielne, hlavne u vás na Morave. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.04.16  14:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Tuším r.v. 83, cenu sa môžem opýtať, keď si pôjdem pre auto. Chceš ho kúpiť, zdedený G6GTI sa Ti prestal páčiť? ;-) Btw. dať tak tri generácie GTI, všetky carbon steel grey, vedľa seba, to by mohla byť pekná fotka. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.04.16  14:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

A za jakou cenu (cca) asi nevíš? Rok výroby?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.04.16  14:05

GTI je samozrejme pôvodom z Nemecka, on ho ale kúpil od obdobného zberateľa youngtimerov z Prahy.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.04.16  12:24

iudex
    A jak se k tomu GTI MK I dostal?

pS
    Chybky typu mě/mně, s/z apod. tady neřeším, ale když někdo napíše "násilým", tak to je nejen vidět, ale i slyšet. Napsat něco jinak, než se to píše je jedna věc, ale napsat to zároveň i jinak, než se to vyslovuje, to už je "umění". >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.04.16  09:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Dnes som bol zaniesť GTI do servisu a bavil som sa s majiteľom (mladý šikovný chalan), ktorý je zaťažený na youngtimery (má Corrado VR6, M-B SL) a nakoniec mi ukázal svoj najnovší prírastok: jednotkové GTI v karbónovej šedej.
    [odkaz]
    S nadšením rozprával o legende, nezameniteľnom charaktere a rozplýval sa nad origo stavom (až na kolesá). Cez deň cvakne obe autá vedľa seba: prvú, prapôvodnú generáciu a najnovšiu verziu, naviac obe v rovnakej farbe.
    :-)
    Ešte jeho príspevok k mojej požiadavke na závodnú brzdovku: keď jazdil na R8 s keramickými brzdami, naložil jej a potom meral teplotu bŕzd: nameral cez 400°C na kotúči a 350°C na strmeni, načo jeho prvá otázka bola, čo tam je za brzdovka. A zistil, že žiadna závodná, ale sériová s bodom varu cca. 280°C. A nezovrela. Každopádne mi tam dá Motul RBF 660 (bod varu 204/325°C), lebo ATE Super Blue Racing sa už prestala vyrábať.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 01.04.16  08:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Něco se tady řešit musí. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.04.16  00:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Moc to tady řešíte! ;-) Ale přiznávám, že čeština mně nikdy moc nešla ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 31.03.16  23:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

A co to "mě" na začátku, no?! To sú hrubky, že bys na ZŠ dostal bůro. >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…