Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 04.04.16 18:19
« Zpátky ke kořenům
Když před cca 3 lety Toyota přišla s oholenou verzí GT-86 zvanou RC [odkaz] , ani by mě nenapadlo, že mě jednou taky přepadne touha z "naleštěné bídy" udělat skutečný sporťák. S.rát na efekt a prostě jít k jádru věci. A ta RC mě opravdu inspirovala.
Nemůžu ovšem ležet celý dny pod autem, takže to chci brát postupně. Něčím se nicméně začít musí. Výrazně užší gumy a odolné disky zaručí zábavu už v nízkých rychlostech. :yes: >:-[] [odkaz]
-
white label 04.04.16 12:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
BW
Prodej zatím vypadá docela pravděpodobně, ale až dorazí MGTS, takže tak červen/červenec (jún/júl).
To CRS vypadá dobře a pravděpodobně je ještě v záruce (nevím, který je to měsíc), navíc bys nemusel platit tu vaši geni(t)ální ficodaň z "nadvýkonu", kterou vám fakt nezávidím, stejně jako Fica.
Ale prezidenta, toho bych s vámi naopak měnil hned. -
iudex 04.04.16 11:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
BW: Tak labelov leštený Golf by som ochotne kúpil aj ja, keby som chcel jazdenku. >:D Len nezabudni na registračný poplatok, ten by si platil na Slovensku ako za nové auto (lebo by to bola prvá registrácia na SK). -
Brandon Walsh 04.04.16 11:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
viem, že to auto je cukrík pod plachtou, orientačne mi wl pripadne ty prosím napíšte cenu do správy, idem kupovať jeden nebytový priestor a dal som si spraviť cenovú ponuku na rekonštrukciu, tak síce pochybujem, že budem na to mať, ale zo zvedavosti ;-) -
Leg 04.04.16 10:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
Áno, predáva. A ja ako sprostredkovateľ beriem 10 percent províziu. :-! >:D
Je v super stave, bez skrytých vád, ako nové. Určite ho ber, lepší kauf nebude. >:-[] -
Brandon Walsh 04.04.16 10:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
no moment label predava gti ? nejaky automat by sa zisiel >:D
celkom ma zaujala táto ponuka [odkaz] , ale neviem asi sa na auto vykašlem taxík po poprade jazdí za 1,50 Eura :-O -
Brandon Walsh 04.04.16 07:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
Dodnes mám v ušiach ako urazený predajca Seatov (ktorý mi núkal 1,4 tsi FR bez full led za 19 000 Euro po super zľave >:D ) pri preberaní focusa vravel som zvedavý keď ťa prestane baviť ako ho predáš. Takže Focus predaný za týždeň cez telefón za mnou požadovanú sumu. Som v šoku, toľko záujemcov som nečakal, taktiež, že sa s autom nestihnem psychicky rozlúčiť, po všetkom mi predsa len chýba, ale mám radosť za majiteľa, vedel odceniť čo sa do auta investovalo, koľko stálo nové a ešte aj pred odchodom povedal veľmi pekne ďakujem a dúfam, že nebudete za nim plakať. Takže auto je v dobrých rukách a to som rád, dúfam, že pubertou už prešlo a bude iba poslúchať,
nemá auto na sebe škrabance ? Hmm ani nie [odkaz] ;-) -
AUDIRS6 03.04.16 13:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
wl:
Mas teda originalny nazov podniku _______ >:D
No nic, hadam ked budem mat raz cestu okolo, tak mi miestni prezradia, ze ako ku tebe trafit. ;-)
alebo ti predtym napisem SZ a haaaadam mi to prezradis sam. ;-) -
Bully_ 03.04.16 09:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
w-a:
u me slo o trapas a nezvladnuti auta, tak bych se tezko dockal nejakeho potlesku. Ani vyskakovat z auta jsem nechtel, spis se rychle vyparit >:D -
white label 03.04.16 01:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
w-a
Tady v Evropě je v německém Ulmu stejnojmenný podnik, je to caffe/bar/restaurant, stačí zadat: _______.de
Až pojedu kolem, určitě se tam stavím. >:-[]
Nabízejí tam např. tohle: [odkaz] -
woody-alien 02.04.16 21:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
wl: Jistě.Právě proto zvažuji změnu nicku na boody-alien. >:-[]
Btw nejspíš nevíš, že v Mělníce (resp. jak říkají místní "na Mělníku") existuje podnik zcela totožného názvu s tvým. Ovšem je to špeluňka, putyka s automatama. -
white label 02.04.16 21:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
w-a
Bodie i Bully začínají na "Bé" a přesto to žádná Béčka nejsou..., samozřejmě sám nejlíp vím o čem píšu. >:D ;-)
[odkaz]
-
woody-alien 02.04.16 21:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
Bully: No a pokračoval si pak v tom nechtěném směru nebo si to stejným stylem zase obrátil do toho správného ? >:-[] ;-)
PS: Vzpomněl jsem si hned na tu scénu z Profesionálů, kterak Bodie efektně otočí svoje Capri, vyskočí, tasí zbraň......a sklidí potlesk od důchodců na zastávce. >:-[]