Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 04.04.16  18:57

« Re: Zpátky ke kořenům

woody: RC zábava už v nižších rychlostech. :yes: ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.04.16  18:19

« Zpátky ke kořenům

Když před cca 3 lety Toyota přišla s oholenou verzí GT-86 zvanou RC [odkaz] , ani by mě nenapadlo, že mě jednou taky přepadne touha z "naleštěné bídy" udělat skutečný sporťák. S.rát na efekt a prostě jít k jádru věci. A ta RC mě opravdu inspirovala.

Nemůžu ovšem ležet celý dny pod autem, takže to chci brát postupně. Něčím se nicméně začít musí. Výrazně užší gumy a odolné disky zaručí zábavu už v nízkých rychlostech. :yes: >:-[] [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.04.16  13:59

« Re: Gumy a zase gumy

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.04.16  13:58

« Re:

pS
    Ten "komix" je trefný! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 04.04.16  13:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

@fico, jste mi připomněli jeden song: [odkaz]

@zemák: [odkaz]

>:D 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.04.16  13:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

labelove gti stojí aj za fikodaň ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.04.16  12:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

BW
    Prodej zatím vypadá docela pravděpodobně, ale až dorazí MGTS, takže tak červen/červenec (jún/júl).
    To CRS vypadá dobře a pravděpodobně je ještě v záruce (nevím, který je to měsíc), navíc bys nemusel platit tu vaši geni(t)ální ficodaň z "nadvýkonu", kterou vám fakt nezávidím, stejně jako Fica.
    Ale prezidenta, toho bych s vámi naopak měnil hned.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.04.16  11:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

BW: Tak labelov leštený Golf by som ochotne kúpil aj ja, keby som chcel jazdenku. >:D Len nezabudni na registračný poplatok, ten by si platil na Slovensku ako za nové auto (lebo by to bola prvá registrácia na SK).
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.04.16  11:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

viem, že to auto je cukrík pod plachtou, orientačne mi wl pripadne ty prosím napíšte cenu do správy, idem kupovať jeden nebytový priestor a dal som si spraviť cenovú ponuku na rekonštrukciu, tak síce pochybujem, že budem na to mať, ale zo zvedavosti ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 04.04.16  10:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Áno, predáva. A ja ako sprostredkovateľ beriem 10 percent províziu. :-! >:D

Je v super stave, bez skrytých vád, ako nové. Určite ho ber, lepší kauf nebude. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.04.16  10:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

no moment label predava gti ? nejaky automat by sa zisiel >:D
    celkom ma zaujala táto ponuka [odkaz] , ale neviem asi sa na auto vykašlem taxík po poprade jazdí za 1,50 Eura :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 04.04.16  09:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Brandon: Super, what's next? Labelovo GTI-čko?
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.04.16  07:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Dodnes mám v ušiach ako urazený predajca Seatov (ktorý mi núkal 1,4 tsi FR bez full led za 19 000 Euro po super zľave >:D ) pri preberaní focusa vravel som zvedavý keď ťa prestane baviť ako ho predáš. Takže Focus predaný za týždeň cez telefón za mnou požadovanú sumu. Som v šoku, toľko záujemcov som nečakal, taktiež, že sa s autom nestihnem psychicky rozlúčiť, po všetkom mi predsa len chýba, ale mám radosť za majiteľa, vedel odceniť čo sa do auta investovalo, koľko stálo nové a ešte aj pred odchodom povedal veľmi pekne ďakujem a dúfam, že nebudete za nim plakať. Takže auto je v dobrých rukách a to som rád, dúfam, že pubertou už prešlo a bude iba poslúchať,
    nemá auto na sebe škrabance ? Hmm ani nie [odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.04.16  23:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Jo, stačí napsat SZ před plánovanou cestou...
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 03.04.16  13:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

wl:
    Mas teda originalny nazov podniku _______ >:D
    No nic, hadam ked budem mat raz cestu okolo, tak mi miestni prezradia, ze ako ku tebe trafit. ;-)
    alebo ti predtym napisem SZ a haaaadam mi to prezradis sam. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 03.04.16  09:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

w-a:
    u me slo o trapas a nezvladnuti auta, tak bych se tezko dockal nejakeho potlesku. Ani vyskakovat z auta jsem nechtel, spis se rychle vyparit >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.04.16  01:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

w-a
    Tady v Evropě je v německém Ulmu stejnojmenný podnik, je to caffe/bar/restaurant, stačí zadat: _______.de
    Až pojedu kolem, určitě se tam stavím. >:-[]
    Nabízejí tam např. tohle: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.04.16  21:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

wl: Jistě.Právě proto zvažuji změnu nicku na boody-alien. >:-[]

Btw nejspíš nevíš, že v Mělníce (resp. jak říkají místní "na Mělníku") existuje podnik zcela totožného názvu s tvým. Ovšem je to špeluňka, putyka s automatama.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.04.16  21:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

w-a
    Bodie i Bully začínají na "Bé" a přesto to žádná Béčka nejsou..., samozřejmě sám nejlíp vím o čem píšu. >:D ;-)
    [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.04.16  21:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy

Bully: No a pokračoval si pak v tom nechtěném směru nebo si to stejným stylem zase obrátil do toho správného ? >:-[] ;-)

PS: Vzpomněl jsem si hned na tu scénu z Profesionálů, kterak Bodie efektně otočí svoje Capri, vyskočí, tasí zbraň......a sklidí potlesk od důchodců na zastávce. >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…