Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 04.04.16 22:08
« Re: Zpátky ke kořenům
w-a
Já byl dnes taky v pneu servisu, bral jsem nové CSC3 245/45/18" (na allroada) a byl jsem docela zvědavý, jestli se i (stejně jako CSC3 225/40/18") v tomto rozměru dělají u nás v Otrokovicích.
A nedělají, Made in Portugal.
pS
To jsou ideální jelita na zábavu na okruhu, ne ty Thomasinovy semislicky. >:-[] -
woody-alien 04.04.16 19:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
AUDIRS6: Ne, ani ne. Hned jak se mi vrátí opravenej alu disk, tak s.eru na návrat ke kořenům. >:D -
AUDIRS6 04.04.16 19:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
pS:
jedno lepsie ako druhe ! >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] :yes:
w-a:
A zvysne 3 ides dokupovat ? >:D -
woody-alien 04.04.16 18:19
« Zpátky ke kořenům
Když před cca 3 lety Toyota přišla s oholenou verzí GT-86 zvanou RC [odkaz] , ani by mě nenapadlo, že mě jednou taky přepadne touha z "naleštěné bídy" udělat skutečný sporťák. S.rát na efekt a prostě jít k jádru věci. A ta RC mě opravdu inspirovala.
Nemůžu ovšem ležet celý dny pod autem, takže to chci brát postupně. Něčím se nicméně začít musí. Výrazně užší gumy a odolné disky zaručí zábavu už v nízkých rychlostech. :yes: >:-[] [odkaz]
-
white label 04.04.16 12:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
BW
Prodej zatím vypadá docela pravděpodobně, ale až dorazí MGTS, takže tak červen/červenec (jún/júl).
To CRS vypadá dobře a pravděpodobně je ještě v záruce (nevím, který je to měsíc), navíc bys nemusel platit tu vaši geni(t)ální ficodaň z "nadvýkonu", kterou vám fakt nezávidím, stejně jako Fica.
Ale prezidenta, toho bych s vámi naopak měnil hned. -
iudex 04.04.16 11:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
BW: Tak labelov leštený Golf by som ochotne kúpil aj ja, keby som chcel jazdenku. >:D Len nezabudni na registračný poplatok, ten by si platil na Slovensku ako za nové auto (lebo by to bola prvá registrácia na SK).

Tak to já říkám klukovi taky, kdyby se mnou řešil učení aspoň z jedné čtvrtiny tak, jako téma jaké auto koupit, měl by už určitě prospěchové stipendium. >:-[]