iudex 05.04.16 15:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zpátky ke kořenům
Keď už hovoríte o tej slabej študijnej morálke, tak dnes moja pracovná morálka tiež nestojí za veľa: zase raz virtuálne konfigurujem, od Focusu RS po RS3. >:-[]
A ako pozerám, mnohé hotheče od doby, čo som to pozeral naposledy, zdraželi (GTI, R, M135i). V tejto súvislosti otázka na pleaseSmile: M135i nemá samosvor? Nielen v sérii, ale ani za príplatok? -
Emel 05.04.16 11:38
« Re: Re: Zpátky ke kořenům
Jednou jsem jel s kamarádem na nějaký sraz... bylo to v Brně, jezdilo se po okruhu a byly tam i sprinty. Když na okruhu probrzdil jednu gumu, dali jsme na sprinty dopředu nouzovku... chvíli na to koukali a pak dali i druhou. Mazda má nouzovky hezké, hliníkáče... auto vypadalo jako dragster a všichni mysleli, že to je schválně :-) -
white label 04.04.16 22:08
« Re: Zpátky ke kořenům
w-a
Já byl dnes taky v pneu servisu, bral jsem nové CSC3 245/45/18" (na allroada) a byl jsem docela zvědavý, jestli se i (stejně jako CSC3 225/40/18") v tomto rozměru dělají u nás v Otrokovicích.
A nedělají, Made in Portugal.
pS
To jsou ideální jelita na zábavu na okruhu, ne ty Thomasinovy semislicky. >:-[] -
woody-alien 04.04.16 19:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
AUDIRS6: Ne, ani ne. Hned jak se mi vrátí opravenej alu disk, tak s.eru na návrat ke kořenům. >:D -
AUDIRS6 04.04.16 19:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy a zase gumy
pS:
jedno lepsie ako druhe ! >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] :yes:
w-a:
A zvysne 3 ides dokupovat ? >:D

V rámci M Performance příslušenství (R6 RWD 1er, 2er, 3er (kromě GT) a 4er). Cena kolem 2,5k myslím.
Jinak auto má fci ADB, která nedělá nic jinýho, než že přibrzďuje vnitřní zadní kolo.