Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 08.04.16  14:41

« Re: Re: Re: Sraz- Morava 7.5. a téma

škoda, že som sa neodfotil pri predaji auta, prekvapenie poriadne, žiadne vyjednávanie o cene >:D
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 08.04.16  11:06

« Re: Re: Re: Sraz- Morava 7.5.

;-\ tfuj tfuj tfuj
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.04.16  09:54

« Re: Re: Sraz- Morava 7.5.

Černý včerejšek s prvním letošním smrťákem v rámci okresu, bylo to tam skoro půl dne neprůjezdné z obou směrů:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.04.16  21:06

« Re: Sraz- Morava 7.5.

Bully: Já žil v bludu, že tady budeš kolem 1.5. a udělal jsem si volno. Ten víkend 7.-8.5. už nemůžu. To mě teda štve. Ani ty motokáry jsem tentokrát nezvládl. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.04.16  21:06

« Re: Re: Sraz- Morava 7.5. a téma

Pro sklerotiky s bolestí zad ;-) :

MOJE AUTO A PŘEKVAPENÍ

Sorry, nestíhám to doplňovat do recenze... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto SrandistaSK

SrandistaSK 07.04.16  20:45

Ak auto nerozmlatim tyzden predtym na Ringu a nebudes ma mat v tej dobe uz plne zuby, tak sa mile rad zastavim ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 07.04.16  19:42

Iudex:
    co nadelame. Proste napiste, kdo budete chtit/moct prijet, podle toho se dohodneme. Mne by krome Buchlovicaku nevadil treba ani Roznov, ale domlouvat se muzeme na vic variantach, nebranim se celkem nicemu :yes:
    Thomasino:
    v nedeli rano uz zase opoustim Divoky Vychod >:D a vyrazim domu. Na SK Ringu by me stejne porazil v cemkoli kazdy, kdo tam ma neco najeto, v zivote jsem tam nebyl :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.04.16  17:42

« Re: Re: Re: Sraz- Morava 7.5.

No mám dojem, že za letošní "drobné" úpravy a pneu by měl spíše tak dva Favouše >:-[] Ještě čekám nějakou zásilku od Powerflexu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.04.16  16:03

Bully, škoda, že som mimo, na Moravu by som vybehol. Nejak sa mi na tie zrazy v poslednej dobe nedarí dostať, tentovíkendový zraz na motokárach je pre mňa v pr.eli ďaleko a májový zase nie som na Slovensku. 8-s Tak ostáva ten Slovakiaring, kde ale chodí len Thomasino a Covenant.
    Btw. aká je vlastne tohtomesačná téma? Mohlo by sa to pre nás zábudlivých dať do úvodu recenzie "Co se práve děje", nech to tam hneď vidieť.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 07.04.16  15:46

« Re: Re: Sraz- Morava 7.5.

Thomasino
    Ty hlavně šroubuj ten nový podvozek závodníku :-) Takových peněž to stálo..Renault by za to měl nového fanouše >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.04.16  13:00

Tak to je jednoduchý. Můžeme dát toho 7.5. sraz, jestli budou lidi, odpoledne 8.5. dáme i s tebou odjezd na Slovakiaring, večer technické přejímky a v pondělí 9.5. dáme oba dva závod na Slovakiaringu v CarboniaCupu ve skupině "seriových" aut >:-[] >:-[]
    Ty woe s tvým 1,8T by jsi byl ve stejné skupině jako já, tedy B4 do 3500 ccm spolu s M3 E46 (a občas jedním Caymanem S 3,4), a pěkně by jsi jim asi natrhnul pr.Dell !! >:D

P.S.: Právě po 2 týdnech dorazila zásilka s koly BBS SR 17" pro Golfíka, konečně mohu přezout na letní! Pneu Michelin Pilot Sport 4 v rozměru 225/45 R17 jsou již nachystané :-)
    [odkaz]
  • 10 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 07.04.16  00:22

« Sraz- Morava 7.5.

Zapremyslel jste uz nekdo o tom setkani, co jsme tu pred nedavnem nakousli?
    Popravde si potrebuju si udelat v predstihu trochu predstavu o programu na tech pouhych par dni, co budu v CR, tak jestli teda neco vubec spachame, kde a kdy :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 07.04.16  00:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zpátky ke kořenům

Jasne, ze si delam jenom legraci. Sam mam taky slusne problemy se zady, je potreba si na ne davat pozor ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.04.16  22:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zpátky ke kořenům

Asi VW nepoužívá až tak lehký disky !! >:-[] >:D
    Ale máme pro iudexe pochopení, když jsem nakládal před 2 týdny dvě kola do auta a vezl je do servisu ke kontrole, jestli nejsou také naražené z okruhu, tak jsem se nerozvcičil a taky si na dva dny natáhl záda :-(
    Ale je hodně znát, jestli dávám do auta kola s pneu co jsou původní origo, nebo ty lehké OZ, kde je úspora váhy 3,8 kg na disku !! >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 06.04.16  15:28

« Trochu iny HH

Alebo skor brutal hatch...
    Za nejaky ten rocik zatisneme slzu za 6 valcom a RWD vdaka BMW, ale to nemusi nutne znamenat koniec RWD-ckovemu viacvalcovemu hot / brutal hatchu ... :
    [odkaz]
    Dokonca si polepsime na V8 atmo alebo kompresor >:-[]
  • « 10 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 06.04.16  12:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zpátky ke kořenům

Proc nepouzivas disky z lehkych slitin? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 06.04.16  12:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zpátky ke kořenům

pS: Pneu mám obuté na diskoch doma v garáži, teda by som ich stále musel naložiť do auta a potom zase vyložiť a to aktuálne nedám. ;-) ;-\ Ale verím, že do víkendu sa nejak zmobilizujem.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 06.04.16  11:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zpátky ke kořenům

Proč... proč nedáš auto do servisu na přezutí?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 06.04.16  08:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zpátky ke kořenům

Tom: dík, ale aj keby som sa chystal kupovať nové auto a na M235i mal, tak ako kupé je pre mňa z princípu mimo.
    Na SK ring by som rád šiel, len dovtedy musím prezuť na letné a dať sa zdravotne dokopy. V sobotu som si totiž pri výmene kolies na Mondeu tak pošahal chrbát, že som momentálne out of order. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.04.16  22:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zpátky ke kořenům

iudex - kdyby jsi chtěl M235i, tak vím o klukách, co na SK budou objednávat (pokud už v minulých dnech neobjednali) 3x M235i s příplatkovým samosvorem, takže bude jistě pěkná slevička! >:-[]
    Nechystáš se náhodou v neděli na SK ring? Tuto neděli ještě nevím jistě, ale 24.4. je to skoro jisté :-)

P.S.: woody - proč furt vidím jako úvodní fotku toho Citróóóna? ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…