Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Bully_ 07.04.16 19:42
« Re: Sraz- Morava 7.5.
Iudex:
co nadelame. Proste napiste, kdo budete chtit/moct prijet, podle toho se dohodneme. Mne by krome Buchlovicaku nevadil treba ani Roznov, ale domlouvat se muzeme na vic variantach, nebranim se celkem nicemu :yes:
Thomasino:
v nedeli rano uz zase opoustim Divoky Vychod >:D a vyrazim domu. Na SK Ringu by me stejne porazil v cemkoli kazdy, kdo tam ma neco najeto, v zivote jsem tam nebyl :-) -
iudex 07.04.16 16:03
Bully, škoda, že som mimo, na Moravu by som vybehol. Nejak sa mi na tie zrazy v poslednej dobe nedarí dostať, tentovíkendový zraz na motokárach je pre mňa v pr.eli ďaleko a májový zase nie som na Slovensku. 8-s Tak ostáva ten Slovakiaring, kde ale chodí len Thomasino a Covenant.
Btw. aká je vlastne tohtomesačná téma? Mohlo by sa to pre nás zábudlivých dať do úvodu recenzie "Co se práve děje", nech to tam hneď vidieť. -
Thomasino 07.04.16 13:00
Tak to je jednoduchý. Můžeme dát toho 7.5. sraz, jestli budou lidi, odpoledne 8.5. dáme i s tebou odjezd na Slovakiaring, večer technické přejímky a v pondělí 9.5. dáme oba dva závod na Slovakiaringu v CarboniaCupu ve skupině "seriových" aut >:-[] >:-[]
Ty woe s tvým 1,8T by jsi byl ve stejné skupině jako já, tedy B4 do 3500 ccm spolu s M3 E46 (a občas jedním Caymanem S 3,4), a pěkně by jsi jim asi natrhnul pr.Dell !! >:D
P.S.: Právě po 2 týdnech dorazila zásilka s koly BBS SR 17" pro Golfíka, konečně mohu přezout na letní! Pneu Michelin Pilot Sport 4 v rozměru 225/45 R17 jsou již nachystané :-)
[odkaz] -
Thomasino 06.04.16 22:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zpátky ke kořenům
Asi VW nepoužívá až tak lehký disky !! >:-[] >:D
Ale máme pro iudexe pochopení, když jsem nakládal před 2 týdny dvě kola do auta a vezl je do servisu ke kontrole, jestli nejsou také naražené z okruhu, tak jsem se nerozvcičil a taky si na dva dny natáhl záda :-(
Ale je hodně znát, jestli dávám do auta kola s pneu co jsou původní origo, nebo ty lehké OZ, kde je úspora váhy 3,8 kg na disku !! >:-[] -
iudex 06.04.16 08:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zpátky ke kořenům
Tom: dík, ale aj keby som sa chystal kupovať nové auto a na M235i mal, tak ako kupé je pre mňa z princípu mimo.
Na SK ring by som rád šiel, len dovtedy musím prezuť na letné a dať sa zdravotne dokopy. V sobotu som si totiž pri výmene kolies na Mondeu tak pošahal chrbát, že som momentálne out of order. 8-s -
Thomasino 05.04.16 22:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zpátky ke kořenům
iudex - kdyby jsi chtěl M235i, tak vím o klukách, co na SK budou objednávat (pokud už v minulých dnech neobjednali) 3x M235i s příplatkovým samosvorem, takže bude jistě pěkná slevička! >:-[]
Nechystáš se náhodou v neděli na SK ring? Tuto neděli ještě nevím jistě, ale 24.4. je to skoro jisté :-)
P.S.: woody - proč furt vidím jako úvodní fotku toho Citróóóna? ;-)