Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Covenant 13.04.16 16:37
« Re: Re: Focus RS
Iudex
Z toho podvozku bych měl taky trochu obavy..myslím Koubek to zmiňoval ve svém videu, že je tvrdší a odhadl bych, že to bude něco jako CRT....přečti si pak komentáře pod videm...vypadá to, že Honda by Focusu asi dala dobré 2s na kolo.
Na konci cílovky mívám tak 216km, ale co mě překvapilo, bylo jak mu v 160Km v té táhle zatáčce šlo auto do driftu...může to být chvíli zábava, ale mě se spíš líbí čistý průjezd Meganu nebo Cupry..rychlost v tom místě na suchu je defakto podobná jako u dvoukolky, každopádně čas 2:35 není špatný a asi by nás vyprášil >:D
-
iudex 13.04.16 15:43
« Re: Focus RS
Cov: paráda, to si musím pozrieť v pokoji doma. Každopádne máš pravdu, fakt si viem predstaviť mať ho v garáži a teoreticky ho konfigurujem už dlho. :-) Furt si hovorím, že ešte nie som natoľko starý, aby som sa musel orientovať len na "seriózne" autá a mohol by som zniesť ešte takéto expresívnejšie auto, nech by si aj niektorí z môjho okolia ťukali na čelo a poznamenávali niečo o neskorej puberte. :-)
Z niektorých ohľadov (kvalita interiéru, dizajn) by to bol pokles, tiež je otázka, ako by sa moja chrbtica vysporiadala s ultratvrdým podvozkom, takže možno moje teoretické nadšenie by zvezenie schladilo (a možno naopak), každopádne to treba vyskúšať a dostať sa k nemu bude sakra ťažké.
Ale redaktor vyzerá, že sa celkom baví a aj tá jeho rýchlosť je niekde inde, ako s GTI (na konci rovinky 220 km/h, to je iná rýchlosť), o driftovaní nehovoriac. Neviem, aké má gumy, hovorí o "Michelin Sport", ale či myslí sériové Super Sport, alebo príplatkové Sport Cup 2, neviem. Ale v tom topspeedovskom farebnom tónovaní videa vyzerá tá bazénová modrá ešte horšie, tam jednoznačne šedú Magnetic metlu, príp. pastelovú Stealth. -
Thomasino 10.04.16 21:27
« Re: Re: Re: Sraz- Morava 7.5.
Včera další rozflákanej Megane R.S. na Nordschleife - asi to bude celkem bezpečné auto >:-[]
[odkaz]
Dneska bylo na okruhu v Brně trochu "veselo", špatné brždění ještě do zatáčky (jako trochu se dobržďovat může, ale tohle bylo prostě moc) a z předokolky se stala během chvilky přetáčivá předokolka >:D
[odkaz]
-
Thomasino 08.04.16 20:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz- Morava 7.5. a téma
Celkový doplatek asi 11 tisíc bez dph, takže za tu parádu to stojí >:-[]
Jel jen dnes krátce, zatím mám v autě v kufru zimní (musím je zítra někde opláchnout wapkou) a navíc mám podezření, že jsou nafouklý na zbytečně velký tlak :-(
Dám pak info ;-)

Uvidíme, čím nás ještě letos překvapí trh... ;-)