iudex 15.04.16 13:06
« Focus RS farby
Inside lane má videá s prehliadkami všetkých farieb:
Stealth grey: [odkaz]
Nitrous blue: [odkaz] zďaleka najpopulárnejšia, v UK až 61% všetkých objednaných RS.
Magnetic grey: [odkaz] tá by bola mojou voľbou.
Shadow black: [odkaz]
Frozen white: [odkaz] druhá najpopulárnejšia, sám by som síce biele auto nechcel, ale viem si predstaviť s modrými rýchlymi pruhmi, to by pekne ladilo s tými modrými strmeňmi. -
iudex 15.04.16 08:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS
Tom: to si ma zaúkoloval, ale OK, beriem. 2:43 min. je reálne, keď tuším v jednom teste spravili 2:38 min, aj keď sa budem musieť zlepšiť o citeľných 5 sekúnd. O dva týždne idem ešte na starých gumách, naviac po dlhej pauze to bude len také rozbiehanie, ale na ďalšíkrát po prezutí na Super Sporty idem na to. :-) -
Thomasino 15.04.16 00:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS
Nejlepší čas co zatím mám je 2:36,5 a zajel jsem ho vpředu na Advanech AD08R :-)
Cup2 byly vzadu. Desky byly sice o něco málo lepší než seriové, ty Hawk DTC-30, ale není v nich tolik citu jako bylo s PFC-08 ;-\ Takže vím, že s lepšími deskami a pneu Toyo R888-R by to mělo jít lépe, pokud budou zrovna dobře zahřáté a řidič mít světlejší chvilku >:-[]
A hlavně uvidíme, o kolik bude Meggie rychlejší s novým podvozkem ;-)
Ale u Fo RS mají mezi příplatky taky Cup 2 pneu, takže si myslím, že do testů je dávají s nimi, aspoň by to bylo logické. -
Bully_ 14.04.16 19:06
« Sraz Brno, patek 6.5.
Nedemokraticky jsem tedy rozhodl, ze se sraz uskutecni uz v patek 6.5., od 17:30 na parkovisti u brnenskeho Campusu: https://goo.gl/maps/N6dnShU3RFn
Pokec, foto, mensi vyjizdka s presunem na veceri k Brnenske Prehrade, kdo bude chtit.
Prijedte kdo budete mit chut a cas, sam dojedu bilou plackou. Kdo bude mit ev. zajem i o tu veceri, prosim o SZ kvuli rezervaci. Budu se tesit ;-)