Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
boost. 17.04.16 10:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS farby
To vypadá na Imola Red. Preis přesně nevím, ale pro tenhle typ individual barvy se motá kolem tří tisíc euro. Ceny Individual barev jsou odstupňovány dle toho, zdali jsou to barvy z jiných současných BMW, nebo již nevyráběných BMW, nebo z katalogu jiných značek.
Pro M2 žádný Individual program neexistuje - Lipsko to neumí. Nicméně pro pár vyvolených vzniklo cca 10 Ind. 1 M, a říkalo se, že se muselo vysolit aspoň 25 tisíc. -
iudex 15.04.16 13:06
« Focus RS farby
Inside lane má videá s prehliadkami všetkých farieb:
Stealth grey: [odkaz]
Nitrous blue: [odkaz] zďaleka najpopulárnejšia, v UK až 61% všetkých objednaných RS.
Magnetic grey: [odkaz] tá by bola mojou voľbou.
Shadow black: [odkaz]
Frozen white: [odkaz] druhá najpopulárnejšia, sám by som síce biele auto nechcel, ale viem si predstaviť s modrými rýchlymi pruhmi, to by pekne ladilo s tými modrými strmeňmi. -
iudex 15.04.16 08:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS
Tom: to si ma zaúkoloval, ale OK, beriem. 2:43 min. je reálne, keď tuším v jednom teste spravili 2:38 min, aj keď sa budem musieť zlepšiť o citeľných 5 sekúnd. O dva týždne idem ešte na starých gumách, naviac po dlhej pauze to bude len také rozbiehanie, ale na ďalšíkrát po prezutí na Super Sporty idem na to. :-)

K reálu má blízko třeba tahle M5:
[odkaz]
[odkaz]
Melbourne mi přijde o poznání jasnější:
[odkaz]