Thomasino 21.04.16 23:24
« Re: Re: Re: Re: FOTOSOUTEZ - přihlašujeme fotky
Jdou do toho málo po hlavě a srdcem, moc to řeší z pohledu ekonomiky a prodejů >:-[]
P.S.: GTI bez Performance paketu je v podstatě o ničem..
Jinak kdyby někdo přemýšlel o nějakém autě na zábavu a občas na okruh, tak známej prodává mírně upravený FOCUS RS II, s podvozkem H-R, výfukem Miltek, seriovým motorem (stále v záruce) atd. Na ceně se dá asi taky ještě domluvit :-)
woody-alien 21.04.16 23:10
« Re: Re: Re: FOTOSOUTEZ - přihlašujeme fotky
Thom: No já myslím, že pro GTI jako marku je zásadnější Performance než ClubSport. Jako jasně, silnější motor potěší, ale jízdně se nic podstatně nezmění. Běžná Cupra je sice silnější než GTI-P, ale charakterem vlastně stejná. MegRS je přece jen udělanej jinak. A nemyslím, že by byl pro VW problém udělat extra silnýho "hustýho" Golfa, jenže pak by se jich zřejmě neprodávalo víc jak 10% z celkového počtu Golfů jako doposud. ;-) -
Thomasino 21.04.16 22:18
« Re: Re: FOTOSOUTEZ - přihlašujeme fotky
Konečně nějaké ostřejší GTI co si zaslouží název GTI. Jen si nejsem jistý jestli si zaslouží název Clubsport, který odjakživa používají auta zaměřená více na používání na TrackDays >:-[] Ikdyž je fakt, že konečně se alespoň dotáhli na ostatní soupeře na špici HotHatchů, vč. Leonu Cupra, nebo MRS, CTR a Golfu R. Osobně bych si přál vidět ještě ostřejší předokolku od Golfa, plus toho dlouho ohlašovaného Golfu R400. Snad bude aspoň ta ostřejší Cupra R, doufám že jako předokolka a nezkazí tu zábavu tím Haldexem. -
woody-alien 21.04.16 21:52
« Re: Re: Re: Ďžej Pí
Cov: Trochu mi to iudexovo ohlašování výměny gum připomíná marketing Alfy Romeo. Už ? Už brzo, ale bude to bomba. Tak už ? Pracujeme na tom, nechceme to uspěchat. No tak co teda ? Tý jo, už to skoro možná myslíme že asi jo bude, vyčkejte. Ježiši, tak už ? Už !!!!! Tady máte fotku, s výrobou to ještě promyslíme. >:-[] -
Thomasino 21.04.16 21:14
« FOTOSOUTEZ - přihlašujeme fotky
Za pár dní tu máme ukončení vkládání fotek do dalšího kola fotosoutěže, nyní na téma:
"Moje auto a překvapení" :-)
Tentokrát jdu příkladem a přihlašuji tuto fotku (a za ní najdete pár dalších). Máme tu MEGGIE verze 2, aneb "MEGANE R.S. CLUBSPORT" >:-[]
- v neděli vyzkoušíme jak se to chová na okruhu, zatím je to nastaveno hodně tvrdě s preferencí okruhů. V neděli na Slovakiaringu to nechám pár kol řídit Honzu Červenku, tak jsem zvědavý na jeho poznatky. -
iudex 20.04.16 09:08
« Re: Ďžej Pí
No neviem, ale kreácie JP sú pre mňa na hranici dobrého vkusu, napr. keď som pozeral tuning na GTI, tak jeho verzia bola zďaleka najhoršia (myslím spomedzi renomovaných tunerov ako Abt či MTM).
Btw. konečne som zvládol prezutie Golfa na letné a (Cov sa bude smiať) zdá sa mi, že tie gumy sú lepšom stave, ako som myslel a možno nedeľný SK ring nemusí byť ich posledný. :-) -
AUDIRS6 19.04.16 18:09
« Ďžej Pí
Akurat som sa asi s PS dohodol, ze vam tu zavesim jeho kanal. ;-)
Pre tých, co vedia po Nemecky - genialny sposob, ako si rozsirit obzory o nieco nove, zaujimave, zabavne. Ako aj JP hovori - da sa na jeho videach aj vela naucit.
Pre mna je to vzdy az taky balzam na dušu po tom, ako si pozriem vytvory panov z ACZ... :-!
Takze prajem prijemne sledovanie ! :-) :yes:
Aktualna tema: Vstrekovanie vody+metanolu do Golfa TDi ( uz riadne doupravovaneho - motorovo) >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
Taktiez pre tych, co obdivovali M2 a M4 - treba si pozriet CAR PORN na M4 - JP-ho farba je fakt porno farba ! :-! :yes: - ten chlap proste umí !

iudex a Covenant - neděle na Slovakiaringu platí? Sraz kolem 15-té hod? Já tam s Honzou Č. tak nějak budu, vezu ho z Brna a budu muset na místě přehodit přední kola. Nechci si ty Toya zbytečně ojíždět.
Máme ještě jedno místo od 19 do 19,30 volné, kdyby se chtěl někdo ještě přidat ;-)
Těším se!