Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.04.16  15:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ďžej Pí

w-a
    >:D :yes:
    Přesně tak, příští rok proto raději nebudou zadní světla nabízet vůbec, samozřejmě s výjimkou vozů vystavovaných na autosalónech... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 23.04.16  11:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ďžej Pí

woody-alien
    Souhlas ..zadní světla jsou krok spět proti předchozím generací....osobně se mi vzhledově líbí víc předchozí Focus RS ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.04.16  06:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ďžej Pí

Cov: No a u současné generace mají u Fordu problém udělat přijatelný zadní světla. Počítám, že pro příště od nich upustí. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 22.04.16  23:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ďžej Pí

white label
    U minulé generace měly servisy ford údajně při opravě laku problém u té speciální zelené trefit odstín a upustil od ní ...tahle modrá taky nevypadá jako běžná metalíza, je možné, že to může být taky částečně ten problém.

• « 10 Reagovat !

foto white-label

white label 22.04.16  22:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ďžej Pí

Než ta bazénová, tak to radši jakákoli jiná z nabídky, včetně bílé.
    Hlavně vůbec nechápu, proč najednou (po dvou předchozích generacích) dělají s tou modrou metlou takovou "Zagorku". 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 22.04.16  22:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ďžej Pí

Thomasino
    Jak psal nedávno webpaja...já vyjíždím z Asie v cca 12:30 >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.04.16  21:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ďžej Pí

Zatím si přehoď kola, ufoukni gumy, rozvič se a povzpomínej na všechny Honzovi rady >:-[]
    My vyjíždíme ve 13 hod z Brna, z jihu..
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 22.04.16  21:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Ďžej Pí

white label
    Vím že tě bazénová nezajímá, ale ta tmavší metalická není v nabídce, v Blavě je to jen showcar co vozí ford po výstavách...proto jsem psal, že raději bílá než ta modrá ;-)

Thomasino
    15hod je v pohodě ...ještě si zavoláme kdy vyjíždíte, a´t tam nestepuju zbytečně brzo..má být sice chlednějc, ale autům by to mohlo sedět :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.04.16  20:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Ďžej Pí

Akorát že prý všech 60 kousků pro letošní rok jsou prodané :-( Kámoš se zajímal...

iudex a Covenant - neděle na Slovakiaringu platí? Sraz kolem 15-té hod? Já tam s Honzou Č. tak nějak budu, vezu ho z Brna a budu muset na místě přehodit přední kola. Nechci si ty Toya zbytečně ojíždět.
    Máme ještě jedno místo od 19 do 19,30 volné, kdyby se chtěl někdo ještě přidat ;-)
    Těším se!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.04.16  19:52

« Re: Re: Re: Re: Ďžej Pí

Ta bazénovka mě nezajímá, píšu o tmavší! metalické! modré, která naopak vypadá líp, než bílá a je teď vystavená v Blavě.
    [odkaz]
    Foto č. 87
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 22.04.16  19:34

« Re: Re: Re: Ďžej Pí

Tak v té bílé vypadá líp než v modré... [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.04.16  11:35

« Re: Re: Ďžej Pí

iudex
    Nebyl ses podívat v Blavě na tu modrou metlu:
    [odkaz]
    A ještě jeden zajímavý exemplář se tam vystavuje:
    [odkaz]
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.04.16  23:24

« Re: Re: Re: Re: FOTOSOUTEZ - přihlašujeme fotky

Jdou do toho málo po hlavě a srdcem, moc to řeší z pohledu ekonomiky a prodejů >:-[]
    P.S.: GTI bez Performance paketu je v podstatě o ničem..

Jinak kdyby někdo přemýšlel o nějakém autě na zábavu a občas na okruh, tak známej prodává mírně upravený FOCUS RS II, s podvozkem H-R, výfukem Miltek, seriovým motorem (stále v záruce) atd. Na ceně se dá asi taky ještě domluvit :-)
    [odkaz]
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.04.16  23:10

« Re: Re: Re: FOTOSOUTEZ - přihlašujeme fotky

Thom: No já myslím, že pro GTI jako marku je zásadnější Performance než ClubSport. Jako jasně, silnější motor potěší, ale jízdně se nic podstatně nezmění. Běžná Cupra je sice silnější než GTI-P, ale charakterem vlastně stejná. MegRS je přece jen udělanej jinak. A nemyslím, že by byl pro VW problém udělat extra silnýho "hustýho" Golfa, jenže pak by se jich zřejmě neprodávalo víc jak 10% z celkového počtu Golfů jako doposud. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.04.16  22:18

« Re: Re: FOTOSOUTEZ - přihlašujeme fotky

Konečně nějaké ostřejší GTI co si zaslouží název GTI. Jen si nejsem jistý jestli si zaslouží název Clubsport, který odjakživa používají auta zaměřená více na používání na TrackDays >:-[] Ikdyž je fakt, že konečně se alespoň dotáhli na ostatní soupeře na špici HotHatchů, vč. Leonu Cupra, nebo MRS, CTR a Golfu R. Osobně bych si přál vidět ještě ostřejší předokolku od Golfa, plus toho dlouho ohlašovaného Golfu R400. Snad bude aspoň ta ostřejší Cupra R, doufám že jako předokolka a nezkazí tu zábavu tím Haldexem.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.04.16  21:55

« Re: FOTOSOUTEZ - přihlašujeme fotky

Thom: Hmm, že bych taky šel do CLUBSPORTU ? ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.04.16  21:52

« Re: Re: Re: Ďžej Pí

Cov: Trochu mi to iudexovo ohlašování výměny gum připomíná marketing Alfy Romeo. Už ? Už brzo, ale bude to bomba. Tak už ? Pracujeme na tom, nechceme to uspěchat. No tak co teda ? Tý jo, už to skoro možná myslíme že asi jo bude, vyčkejte. Ježiši, tak už ? Už !!!!! Tady máte fotku, s výrobou to ještě promyslíme. >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.04.16  21:14

« FOTOSOUTEZ - přihlašujeme fotky

Za pár dní tu máme ukončení vkládání fotek do dalšího kola fotosoutěže, nyní na téma:
    "Moje auto a překvapení" :-)
    Tentokrát jdu příkladem a přihlašuji tuto fotku (a za ní najdete pár dalších). Máme tu MEGGIE verze 2, aneb "MEGANE R.S. CLUBSPORT" >:-[]
    [odkaz]
    - v neděli vyzkoušíme jak se to chová na okruhu, zatím je to nastaveno hodně tvrdě s preferencí okruhů. V neděli na Slovakiaringu to nechám pár kol řídit Honzu Červenku, tak jsem zvědavý na jeho poznatky.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 21.04.16  08:21

iudex
    No v neděli nebude ještě moc teplo a při koučinku z Honzou Červenkou jezdíme na 70% procent, tak bych i věřil, že je do zimy ještě pošetříš. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 20.04.16  09:11

Tak ku MTM a ABT jeho porovnavat nemozes ( aj ked ABT robi v poslednej dobe velmi divne opticke kity 8-s ). Skor sa zameraj na videa, kde robi nieco na motoroch ( projekt 1.8T, alebo projekt Diesel ) napr. ako ladil E63 AMG, staru RS3...a tak ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…