Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Covenant 22.04.16 21:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Ďžej Pí
white label
Vím že tě bazénová nezajímá, ale ta tmavší metalická není v nabídce, v Blavě je to jen showcar co vozí ford po výstavách...proto jsem psal, že raději bílá než ta modrá ;-)
Thomasino
15hod je v pohodě ...ještě si zavoláme kdy vyjíždíte, a´t tam nestepuju zbytečně brzo..má být sice chlednějc, ale autům by to mohlo sedět :-) -
Thomasino 22.04.16 20:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Ďžej Pí
Akorát že prý všech 60 kousků pro letošní rok jsou prodané :-( Kámoš se zajímal...
iudex a Covenant - neděle na Slovakiaringu platí? Sraz kolem 15-té hod? Já tam s Honzou Č. tak nějak budu, vezu ho z Brna a budu muset na místě přehodit přední kola. Nechci si ty Toya zbytečně ojíždět.
Máme ještě jedno místo od 19 do 19,30 volné, kdyby se chtěl někdo ještě přidat ;-)
Těším se! -
Thomasino 21.04.16 23:24
« Re: Re: Re: Re: FOTOSOUTEZ - přihlašujeme fotky
Jdou do toho málo po hlavě a srdcem, moc to řeší z pohledu ekonomiky a prodejů >:-[]
P.S.: GTI bez Performance paketu je v podstatě o ničem..
Jinak kdyby někdo přemýšlel o nějakém autě na zábavu a občas na okruh, tak známej prodává mírně upravený FOCUS RS II, s podvozkem H-R, výfukem Miltek, seriovým motorem (stále v záruce) atd. Na ceně se dá asi taky ještě domluvit :-)
[odkaz]
-
woody-alien 21.04.16 23:10
« Re: Re: Re: FOTOSOUTEZ - přihlašujeme fotky
Thom: No já myslím, že pro GTI jako marku je zásadnější Performance než ClubSport. Jako jasně, silnější motor potěší, ale jízdně se nic podstatně nezmění. Běžná Cupra je sice silnější než GTI-P, ale charakterem vlastně stejná. MegRS je přece jen udělanej jinak. A nemyslím, že by byl pro VW problém udělat extra silnýho "hustýho" Golfa, jenže pak by se jich zřejmě neprodávalo víc jak 10% z celkového počtu Golfů jako doposud. ;-) -
Thomasino 21.04.16 22:18
« Re: Re: FOTOSOUTEZ - přihlašujeme fotky
Konečně nějaké ostřejší GTI co si zaslouží název GTI. Jen si nejsem jistý jestli si zaslouží název Clubsport, který odjakživa používají auta zaměřená více na používání na TrackDays >:-[] Ikdyž je fakt, že konečně se alespoň dotáhli na ostatní soupeře na špici HotHatchů, vč. Leonu Cupra, nebo MRS, CTR a Golfu R. Osobně bych si přál vidět ještě ostřejší předokolku od Golfa, plus toho dlouho ohlašovaného Golfu R400. Snad bude aspoň ta ostřejší Cupra R, doufám že jako předokolka a nezkazí tu zábavu tím Haldexem. -
woody-alien 21.04.16 21:52
« Re: Re: Re: Ďžej Pí
Cov: Trochu mi to iudexovo ohlašování výměny gum připomíná marketing Alfy Romeo. Už ? Už brzo, ale bude to bomba. Tak už ? Pracujeme na tom, nechceme to uspěchat. No tak co teda ? Tý jo, už to skoro možná myslíme že asi jo bude, vyčkejte. Ježiši, tak už ? Už !!!!! Tady máte fotku, s výrobou to ještě promyslíme. >:-[] -
Thomasino 21.04.16 21:14
« FOTOSOUTEZ - přihlašujeme fotky
Za pár dní tu máme ukončení vkládání fotek do dalšího kola fotosoutěže, nyní na téma:
"Moje auto a překvapení" :-)
Tentokrát jdu příkladem a přihlašuji tuto fotku (a za ní najdete pár dalších). Máme tu MEGGIE verze 2, aneb "MEGANE R.S. CLUBSPORT" >:-[]
[odkaz]
- v neděli vyzkoušíme jak se to chová na okruhu, zatím je to nastaveno hodně tvrdě s preferencí okruhů. V neděli na Slovakiaringu to nechám pár kol řídit Honzu Červenku, tak jsem zvědavý na jeho poznatky. -

>:D :yes:
Přesně tak, příští rok proto raději nebudou zadní světla nabízet vůbec, samozřejmě s výjimkou vozů vystavovaných na autosalónech... ;-)